Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 08, 15:44)
Ne taip parašiau, studijuojančio doktarantūra ... Nežinau kaip ten vadinasi .  Nemačiau , sūnus sakė  ax.gif
Vien būsto nuoma Londej. Dar transportas. Univerai  ne provincijoje .  Konkurencija su vietiniais didelė .Turi būti žymiai gersnis  negu UK pilietis
Jo kaip chemiko -biologo srityje labai svarbu ar turi ar neturi doktarantūrą .

Svarbu jeigu eina mokslo keliu o jeigu pasirenka kita kelia tikrai nereikia daktaro bet jeigu nori kurti je pupa būtina. O aš magistrą baigiau vien dėl kad išmokti konsultuoti nes buhalterio duonai būtina man taip atrodo ir iki šiolei .
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 08, 15:18)
Svarbu jeigu eina mokslo keliu o jeigu pasirenka kita kelia tikrai nereikia daktaro bet jeigu nori kurti je pupa būtina. O aš magistrą baigiau vien dėl kad išmokti konsultuoti nes buhalterio duonai būtina man taip atrodo ir iki šiolei .

Muka , tu pas mus mokyta 4u.gif Ir jauna 4u.gif
Aš baigiau senai , ir tik vieną "mokykla" kur mokė 5 metus ir gaudavai aukštojo mokslo diplomą. Jokių magistrų ar bukalaurų nebuvo biggrin.gif
Kai aš mokiaus ant buhalterės apskaita buvo ne kaupimo, o pinigų principu . Ūkiškai kalbant - kol pinigų negavai tol nesiskaito parduota prekė tongue.gif Dabar sąskaitą parašei jau mokėk mokesčius mirksiukas.gif Teko persimokyti smile.gif
O mokytis reikia visą gyvenima tokiam darbe dirbant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 balandžio 2022 - 14:56
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 08, 16:55)
Muka , tu pas mus mokyta  4u.gif Ir jauna  4u.gif
Aš  baigiau senai , ir tik vieną  "mokykla" kur mokė 5 metus ir gaudavai aukštojo mokslo diplomą. Jokių magistrų ar bukalaurų nebuvo  biggrin.gif
Kai aš mokiaus ant buhalterės apskaita buvo ne kaupimo, o pinigų principu . Ūkiškai kalbant  - kol pinigų negavai tol nesiskaito parduota prekė  tongue.gif Dabar sąskaitą parašei jau mokėk mokesčius  mirksiukas.gif Teko persimokyti smile.gif
O mokytis reikia visą gyvenima tokiam darbe dirbant  ax.gif

Oi debita ir kredita pazinau būdama programuotoja 1993 o va mokslus pradėjau krimsti jau po 2002 ir taip 8 metus plius eksternas taip kad ir pažystu ir pinigu principą biggrin.gif o kodel velai taip nes tik tada turejau tam pinigu o ar investicija atsipirko kita istorija ….pykstu ant valdžios kad mokėjau už mokslus … jau ne o ką tai duos skauda kad iš šeimos atrmiau daug ko tai vėl kita puse … ai papurtau garbanas priekin
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 08, 16:07)
Oi debita ir kredita pazinau būdama programuotoja 1993 o va mokslus pradėjau krimsti jau po 2002 ir taip 8 metus plius eksternas taip kad ir pažystu ir pinigu principą  biggrin.gif  o kodel velai taip nes tik tada turejau tam pinigu o ar investicija atsipirko kita istorija ….pykstu ant valdžios kad mokėjau už mokslus … jau ne o ką tai duos skauda kad iš šeimos atrmiau daug ko tai vėl kita puse … ai papurtau garbanas priekin

Muka jei paguos mano dukra turėjo žaidimą - PVM agentai smile.gif Nes būdavo vakarų kai mama neturi laiko , tik vakarienę pamakaluoja ir sėdi prie kompo , bo PVM-as . Tie agentai buvo blogi matyt bo vogdavo mamą biggrin.gif
2022 metais sausio mėnesį po 2,5 metų pertraukos grįžau į darbo rinką biggrin.gif Sunkus laikas buvo.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 08, 09:39)
ate, vis pamirštu paklaust. Iš tavęs esu gavus Arbūzinių sėklų. Pasėjau 2 jau iš pačios rinktų - vienas bulvialapis, kitas ne biggrin.gif. Taip gali būt ar aš čia jau kažką suvėliau su sėklom?

Laba, gali būt, kad mano suvelta. Gal kur panagėj buvo likus kokia...
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2022 04 08, 12:17)
Oho, kaip greit radai visas prietelkas biggrin.gif nulindusios į kokį tai pogrindį 🌹Gaudviles šunį prisimenu, ten koks tai pagerintas buvo biggrin.gif  Ačiū, nepamiršau, linkėjimai visoms smile.gif
Šiaip nepradžiugino atsakymai  unsure.gif  Esu išbandžiusi kurmiams baidyt ir benziną, dyzelį, ir dujas, visą dujų balioną išleidau jiems į urvus biggrin.gif ir dar kažkokį pirktinį trūčą, ir šitus pypikus - niekas neveikia. Maniau nekokybiški tie mano pirkti pypikai, nes tiesiog po jai pačiais kurmis knisa. Ir benzino gaila, geriau į mašinos baką būčiau supylusi. Spąstus kažkada irgi bandžiau. Nepavyko pagaut, kurmis aplink apeina ir toliau rausia 🤦‍♀️
Blem, tas žemės ūkis..
Dėkui, Saintlina, kad tiek kelio sulakstei ir laišką nunešei  4u.gif

Ex , vyras padarė medinius vėjo malūnėlius. Įsmeigė du į žemę. Kurmių darže nebuvo jau du metai arba labai pavienis. Užtat kurklių randasi. Palygink, kurie tau mielesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 08 balandžio 2022 - 17:22
QUOTE(ate42 @ 2022 04 08, 18:13)
Laba, gali būt, kad mano suvelta. Gal kur panagėj buvo likus kokia...

Nesvarbu, ar tavo buvo suvelta. Esmė, kad aš išsiėmiau iš tavo suveltos / nesuveltos sėklos išauginto pomidoro sėklas (iš to pačio vieno) ir iš tų pasėtų vienas toks, kitas kitoks. Jei negali būti skirtingi, reiškia tik aš suvėliau. Kiek pamenu, taviškiai buvo bulvialapiai. Reiškia, bus įdomu, kas užaugs iš kito biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 09, 07:57)
Labas rytas.

Labas rytas,
Geras reikalas savaitgalis. biggrin.gif
Jau trūko to pusvalandžio i ryto pasivartymui pataluose.
Jei paruoš žemelę, planuose, frigo braškių daigų pasodinimas- pažaidimas.
Daigai, gražu pažiūrėt- tiesia drūtuliai.
Jau apkūtoti nakvoja šiltnamy. Poryt žada minudinę naktį reikės gal priglaust troboj.
Laukiniai karveliai žiemą lesykloj maitinosi, dabar kasdien dar vis patikrina. Šunę erzina. biggrin.gif
Seno šiltnamio vietoj reikia pasėt žolytę, ar jau laikas? Ar dar laukti šilumos?
Atsakyti
Mano keli pomidorai, kurie arčiau verandos lango, kažkokie apleipę. Apšalo? unsure.gif Bet kad net duris buvau pravėrus į namus, kad šilumos įeitų, o ir to šalčio lauke nelabai turėjo būt, gal vienu metu -1 (nors prognozės +3 žadėjo). Keista kažkaip.

Mano diedas važiuos traktoriaus apžiūrėt, o gal ir pirkt unsure.gif. Ne to tikrojo didžiojo, bet mini. Nu nu... Žiūrėsim, ar vertai pinigus išmes.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 09, 07:15)
Labas rytas,
Geras reikalas savaitgalis. biggrin.gif
Jau trūko to pusvalandžio i ryto pasivartymui pataluose.
Jei paruoš žemelę, planuose, frigo braškių daigų pasodinimas- pažaidimas.
Daigai, gražu pažiūrėt- tiesia drūtuliai.
Jau apkūtoti nakvoja šiltnamy. Poryt žada minudinę naktį  reikės gal priglaust troboj.
Laukiniai karveliai žiemą lesykloj maitinosi, dabar kasdien dar vis patikrina. Šunę erzina. biggrin.gif
Seno šiltnamio vietoj reikia pasėt žolytę, ar jau laikas? Ar dar laukti šilumos?

Labas rytas,

o as dar negaliu atsikratyt to sazines grauzimo,kai rytais norisi pasimegaut lovos siluma ilgiau.Vis atrodo,kad darmai diena trumpinu. ax.gif bigsmile.gif

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 09, 07:38)
Mano keli pomidorai, kurie arčiau verandos lango, kažkokie apleipę. Apšalo? unsure.gif Bet kad net duris buvau pravėrus į namus, kad šilumos įeitų, o ir to šalčio lauke nelabai turėjo būt, gal vienu metu -1 (nors prognozės +3 žadėjo). Keista kažkaip.

Mano diedas važiuos traktoriaus apžiūrėt, o gal ir pirkt unsure.gif. Ne to tikrojo didžiojo, bet mini. Nu nu... Žiūrėsim, ar vertai pinigus išmes.

Jei plotai nemazi,zinoma verta,tik sako,jie labai nepatvarus.Bet jei vyras nagingas,dzin,susitaisys.
Pas mus grazu,sauleta,nors tik 5 silumos ryte.
Lietuvoj brolis uzsake misias tevelio keturnedeliui 10 val ryto,tai keliausi 8 val,kad sutapt su m isiu laiko LT,kad pasimelst kazkiek kartu.
Vaziuosim i soda,tik nezinau,ka as ten veiksiu,rimtu darbu neturiu,bet,kai nuvaziuoji,randi.
Ingrida vedina savo karalisku indu kolekcija,blizga auksu,baisu prisiliest,kad neisverst toki puodeli,o dar salikas padetas,tai apipilt galiu,esu nezgrebna. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 07, 18:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kukuska007" data-cid="72952245" data-time="1649347944"><div><p>Pou, gražiai ir teisingai tu rašai. Ir ne visi pavydi emigrantams, pvz mes likom, nes norėjom likti, dirbom ir kūrėm ir nesiskundžiam. </p><p>AA tai nekenčia savo šalies, čia tai faktas. Nemačiau nei vieno gero jos posto</p></div></blockquote><p>Nemanau, kad kas nors nekenčia. Manau, kad tiesiog yra skaudulių tam tikroms aplinkybėms.</p><p>Išties žmogus juk nevažiuos kur blogiau, važiuos, kur mano, kad yra/ bus geriau.</p><p></p><p>Ir kiekvienas greičiausiai, kad viską vertina per savo patirtis. Nuo jų sunku atsiribot.</p>

Oi ponios ,is to kaip skauda atsitikus siai kolizijai,manau jus truputi mylejau.Gaila,kad taip isejo,kad nepavyko pritapt.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 09, 11:13)
Oi ponios ,is to kaip skauda atsitikus siai kolizijai,manau jus truputi mylejau.Gaila,kad taip isejo,kad nepavyko pritapt.

Spėju, ne nuo mūsų bėgai )))
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 09, 08:38)

Šeštą ryto viskas balta buvo ir atokesnė gatvelė, kuria ėjau - grynas ledas. Tai turbūt daugoau nei -1 buvo.
Atsakyti