QUOTE(Dusia37 @ 2023 08 14, 14:56)
Muka smagu , kad Jūsų pastangos ne veltui
O dabar laukia daug skausmo , daug darbo
Stiprybės reikės abiems.
4000 -5000 žingsnių yra labai mažai...
QUOTE(saintlina @ 2023 08 15, 08:55)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73094760" data-time="1692072949"><div><p>tiesa kazkur skaičiau užtenka ir 3000, kad išvengti širdies ligų
</p></div></blockquote><p> Nelabai tikėčiau. Kad tie 3000 per dieną tai išvis nėr judėjimas. </p><p>Per valandą 5000 neblogai, geras visai tempas. Dar vakare tiek, ir jau puiki pradžia
</p>
Labas rytas,
ateinu su savo nuomone,kitokia,nei jusu ,artimesne Mukai.Cia apie vaiksciojima.
Visi trimituoja-judejimas sveikata.Taip,bet gi zmones visi skirtingi.Mano tete jaunas daug judejo,bet mes visi jauni judrus,as net 5km distancijas begdavau.
Nuo 70 m amziaus,tetukas budavo daugiau lovoj,nei vaiksto.Nuo 80m,isvis nevaiksciodavo,tik lova-WC-virtuve,o kartais tik iki savo kambaryje esancio stalelio,pavalgyt.Sulauke 96 ir mano giliu isitikinimu,kad but sulaukes ir simto,jei ne cvd skiepas ir ne vienas.Po jo ir prasidejo griuvimas.Kuo ligoninej gyde,nesuzinosi,o UK yra tendencija atsisakyt seniu.
Apetita turejo,bet valge kada norejo.Budavo dienu,kad net neatsikeldavo pavalgyt visa diena,nenoredavo.miegas budavo stipresnis uz nora valgyt.
As pati-nesu megeja eit.Galiu eit,bet tik iki komfortines ribos.Zinia svoris irgi nera geras variklis eit,sunku.MB be sporto ,be mankstu,be eityniu mirtu,jam kaip vanduo.Sanariai abieju eme skaudet vienu metu.Suletejo judesiai abiem vienu metu.Matau skirtuma tik svoryje.Nu bet prasiau jo,kad krapstytu mane is komforto zonos ir vestusi prasieit.Ir man visai negeda del to,nes gi kam tada mudu dviese senatvej,jei ne paremt,padet vienas kitam silpnumo valanda.Po vakar vaikstyniu buvau uzmusta.Kelenas,ir tromboflebitas,abu ant vienos ir tos pacios kojos.Tai einant nejauciau jokio malonumo ar komforto.Bet reikia eiti ir einu.Bet mano isitikinimu,jei tai man teikia kancias,ar man reikia to?Po to priverte padaryt kelenus tausojancia manksta-dariau,lyg ir geriau vakare buvo.Nakti skausmuose.Bet eisiu toliau.Tik del visu kalbejimo judejimas-sveikata.
Cia tiek issisakiau,bet netaikau nei vienam,nesakau,kad tai gerai ar blogai,cia tik tai ka as jauciu,kaip galvoju,ka matau,maciau.
Ai tiesa,zento tevas sportiskas zmogus,lakstydavo distancijas,nenutrauke ir isejes i pensija,suletino tempa,bet begiojo.Pasekoje priesinfarktine -i ligonine,suntavimas.Pankreo vezys ir amen.Nu kaip visa tai suprast,kam reikia to judejimo,kam ne?