Netikiu kažkaip. Nu bet patikrinsiu 😄. Buvo karšta Snd dieną kokias 2-3 val. O visumoj lb komfortiska
Žada pajūry ryt 28...matysim
Žada pajūry ryt 28...matysim28 pajūryje yra visai normaliai. Juk visada yra vėjas. Bent man ištverti čia aukštas temperatūras yra lengviau. Aišku, kai jau virš 30, tai visur daugmaž sunku...
Nusipirkom Snd čiužinį, lono harmonija, šeštadienį atveš. 30 d bandymą duoda, tipo galim grąžint jei nepatogu. Nu bet lovos nepagamino dar, vėluoja belekaip, prieš Velykas užsakėm 😁. Tai turbūt liksim nebande 😆
Netikiu kažkaip. Nu bet patikrinsiu 😄. Buvo karšta Snd dieną kokias 2-3 val. O visumoj lb komkomfortiska
Šian ir pas mus gyvent galima buvo. Nuo rytdienos peklą žada.
Pažėjau - ir pas mus daba 16. Lauke. Viduj nežinau kiek ) atidariau viską, įjungiau uodų vaikytoją, gal per naktį bent kiek pravės.
28 pajūryje yra visai normaliai. Juk visada yra vėjas. Nusipirkom Snd čiužinį, lono harmonija, šeštadienį atveš. 30 d bandymą duoda, tipo galim grąžint jei nepatogu. Nu bet lovos nepagamino dar, vėluoja belekaip, prieš Velykas užsakėm 😁. Tai turbūt liksim nebande 😆
Ui, 28 ir pajūry kaaaršta. Man ir 24 karšta, jei saulė spigina ) Lono geri čiužiniai. Iki Kalėdų gausit lovą ir išbandysit )
Jokio lietaus. Ryte dar buvo nieko oras, pavaikščiojom miške. Radau vienutėlį baravyką )) na, visokių ten lepeškų ir ūmėdžių neskaičiuoju.
Šuo užsikniso vaikščiot miške, tai pabaigoj jau nėjo nuo keliuko į mišką iš paskos )) laukė, kol aš atgal išlįsiu )
Mamikė dar vieną draugę užsikvietė. Jei atvažiuos, tai man gal nereiks pirmosios atgal namo vežt. Norėčiau ryt iš ryto į darbą iš kaimo važiuot.
Kaime mano plotai dideli , tai nuo 7 iki 12 km suvaikščioti nieko nėra (ne žingsnių, o km).
Vakar sukaičiavau - 50 litrų suraugtų agurkų
Kaime ir aš daug privynioju vien po sklypą )) o dar šunį bent triskart vedu pasivaikščiot. Kai normalus vėsus oras, mes iki pusryčių 7 km praeinam. Bet čia jau turbūt tik rugsėjo antroj pusėj tokia laimė sugrįš..
O kažkas vis sakė - ne agurkų metai, prastai auga.. ))))