Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai va kiekvieną pasitinku po senovei,paaiškinu kaip pirtį išsikūrenti,kaip po pirties mėtų arbatos išsivirti raminančios nakčiai,kur kepsnius kepti,kaip tv įsijungti,kaip duris užrakinti.Vaikai pradžioje net pyko,kad aš lendu į akis,kai pradėjo plaukti žinutės,kad kokie geri šeimininkai,nurimo. biggrin.gif Gal man vakar taip pasirodė per du metus tokie žmonės,juk visokių reikia. mirksiukas.gif Jie gi atsiuntė žinutę,kai aš atsiprašiau,nežinau net už ką,kad jie blogai adresą įsivedė,pasiūliau vyno atsidaryti,jie juk atrašė viskas gerai,ačiū.Šiandien tylu visą dieną,manau viskas gerai. tongue.gif Viskas gerai.
Pou,geriau Tu sakyk,dar blogai vis?Priepuoliai?Akmenukas neišeina?
Man keista pusdienį nieko neveikti. ax.gif Jau norėjau miškan lėkti,bet šiandien miškai pilni žmonių? mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Kažkur netoli dragas vyko.Ne gi policijai nesigirdėjo? bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

manau, kad viskas pas jus puikiai tam namely. Tiesiog žmonės įvairūs ir tiek...

Man dar visaip. Tikriausiai, ne vienas ten akmenukas, smėliukas eina.

Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Pou @ 2023 08 13, 07:26)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>manau, kad viskas pas jus puikiai tam namely. Tiesiog žmonės įvairūs ir tiek...</p><p></p><p>Man dar visaip. Tikriausiai, ne vienas ten akmenukas, smėliukas eina.</p>

Pou, gal patikslintum, kaip tą smėliuką išprašai 4u.gif Pas mane yra smėlio (ie echoskopija ir MRT parodė) ir gerai būtų jį išprašyt, kad didesnių akmenukų nesuaugint 4u.gif ax.gif Gyd nemato kolkas bėdos, nesgi tik smėliukas smile.gif
Atsakyti

Žolia, yra toks žolinis vaistas Canephron. 

O šiaip reik pakaitaliot žoles, pagert po porą savaičių. Takažolė, petražolė, meškauogė, bruknė. Kelis kartus per metus. Varo, uždegimą slopina. Spanguolės ypač gerai.

Aš gėriau, bet nepakankamai. Pagalvojau,  kad po ežerų savaitgalio gal koks cistitas bus. Spanguoles iš šaldiklio kapsėjau ramiai. Neseniai echoskopiją darė, nematė.

Pasitikrinti, kas vyksta su vit D, kalciu - kur tas kalcis eina. Pieno produktų, kalcio vengt. Jei yra osteoporozė, kiti vaistai.

Nes kartais nuo tų kalcinatų skamba viskas, tik ne kaulai. Jei yra smėlis, tegu gydytojas siunčia pas endokrinologą ir nefrologą. Ten daug galimų tyrimų, kur šeimistas tik mokamus gali skirti.

Atsakyti
Ačiū, Pou 4u.gif Pieno produktų vartoju nedaug ax.gif Jaunystėj osteopenija yra buvusi, kontraceptikus kai vartojau.... Bet paskui pasitaisė situacija. Vit. D kraujas rodė normą. Bandysiu petražolę. Dar lyg naktižiedė inkstams gerai? Sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti

Žolia, Canephron pabandyk. Pasiskaityk.

Atsakyti
Šiandien nebėra čiurlių . Arba pas kolegas treniruojasi arba jau išvarė į šiltus kraštus .
Šiandien leidau sau patinginiauti .
Darbas , daržai , mergos, pramogos ... Pasijaučiau pavargusi .
Atsakyti

Prisivažinėjom dviračiais. Gerai mina mažius 😁 kokius 6km.nuvarėm

Atsakyti

Šiandien nebėra čiurlių . 

Pas mus ir gandrų nebėr. 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 08 13, 13:27)
<p>Žolia, Canephron pabandyk. Pasiskaityk.</p>

4u.gif Paskaičiau. Reiktų nusipirkt pavartot 4u.gif Tik ta tabletės dangalo sudėtis ne kokia, mano skrandis gali supykti biggrin.gif Ačiū už informaciją 4u.gif
Pas mus gandrai dar skraido. Vakar važiavom prie jūros pro Skuodą, tai gandrai lizduose tupėjo net. Supratau, kad vaikai gal vis dar grįžta į lizdą , kai neieško maisto. Virš namų tai taip aukštai pakilę lengvai sklendža visai neplasnodami sparnais, žiopsau galvą užvertusi. ax.gif Išskrenda 23-24 rugpjūčio. Kodėl pas Saintliną taip anksti jų neliko? Gal į kokias susibūrimo vietas renkasi prieš išskrendant?
Atsakyti

Gal kur ir buriasi jau? Pakelėj mačiau minią gandrų. Bet prie mūsų gandralizdis tuščias. Kažkaip anksčiau nelikdavo lygiai po rugpjūčio 24 d. Dabar ir man keista, kad taip anksti nėr. 

Kokia bjauriai karšta savaitė laukia.. kaip reiks išgyvent? Reiks turbūt imt pavyzdį iš Altos ir miegot lauke.

Atsakyti