Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

?Man mb sako tu savo ligą maitini nervais. ax.gifPer daug kaip tik reaguoju į viską?

Aišku, per daug. Ko čia nervuotis? 

Na, paklausė. Žmogus gal pripratęs, kad kavos būtų. Dėl baidarių gal irgi paprasčiausiai pasiteiravo, gal aplink gali rast kur išsinuomot. 

Ypač kai žinutes rašo, juk nesimato nei intonacijos, nei nuotaikos. 

Atsakyti
As jau pasimokiau ,kad jei vaziuot ,tai dideli viesbuti ,kur vadybininkas,personalas, kas nors i aptarnavimo mokykla ejes.
O siaip jau seimininkai buna savo sodybose ,netgi bendrauja su sveciais ir netgi sveciams tai patinka.Teko tame paciame panevezio rajone apturet biggrin.gif
Bet ,nei as kam i draugus plakuosi ,nei man reik,nei aiskinu apie jusu istaigu formata.
Atsakyti
Čia nuo žmogaus priklauso,AA.Pvz,buvome Labanore namuke dviems ir šiemininkai majakinosi kieme,man nepatiko. blink.gif Aš kaip tik stengiuosi,kai atvažiuoja žmonės,čia namukas pritaikytas kaip tik dviems,nesimajakinti.Žinai nuo tiek bendravimo,jau patikėk matosi kas nori bendrauti kas ne.Jau mano perprasta.
Tikrai atrodys kaip žmonės atvažiavo pabūti dviese,ateina čia šeimininkė pabendrauti,viršūnė. bigsmile.gif bigsmile.gif Išvažiuojant,kai kada ateinu išleisti.Bet niekada niekada nelendu į namuką ir netikrinu,ar viskas tvarkoje.Gal kada pasimokysiu,būna ir sudaužyta kas nors,ar sulaužyta,viskas pataisoma,nurašoma į nuostuolius.Dažnai ir klausia,neužeisite patikrinti?Taip,kad prašau į svečius,pas mus tikrai laisvė.Manau žmonėms ir laisviau naudotis visa erdve,ypač,kai atvažiuoja dar su augintiniais.Liepiu valgyti vaisius,ką randa.Tikrai nebūsime cerberiais. ax.gif
Kai atvažiuoja ilgiau,pvz.5 dienoms,savaitei,pasiskambinu ar ko netrūksta?
Atsakyti
Tesiog man tokio paslaugu segmento nei kada reikejo ,nei reiks.Bet yra zmoniu ,kuriems reikia ,tai valio.
Atsakyti

Sveikos!

Aš dar visaip.

Ingrida, aišku, kad per daug imi į širdį.

Ateičiai, aš gal kavos palikčiau mažutytę dėžutę - keturis šaukštus. O va dėl arbatos norėjau pasakyt, kad tikriausiai paliekat kažko. Juk tu ir pyragėlį iškepdavai net.

Dėl baidarių - galima puslapy info parašyt, kad papildomų paslaugų neteikiat, neorganizuojant, netarpininkaut.

Alta, dabar labai vertinamas nesikišimas į kito erdvę.

Atsakyti

Ingrida, tavo rytinė vaza su ramunėlėm labai graži.

Ieškau geltonos vazos, labai man gražu.

Atsakyti
Tai as cia i jusu erdve kisuosi?
Atsakyti

Alta, na čia dabar. Ko tu viską sau taikai?

Aš tai pritariu Ingridai, - jei aš važiuočiau į tokį namuką, norėčiau privatumo. Tas yra vertinama. Tu apie kitokį segmentą pasakojai su įv. servisu.

Atsakyti

Alta, dabar labai vertinamas nesikišimas į kito erdvę.
 Aš tai supratau, kad AA turėjo omeny ne tai, kad šeimininkas makaluotųsi po nosim ir lįstų bendraut, bet kad iškilus kokiam klausimui vietoj būtų žmogus, į kurį galima kreiptis. 

Dar dėl bendravimo žinutėmis iš savo patirties. Kažkada kažko buvau pasiteiravusi kainos žinute. Man atsakė. Ir aš kultūringai padėkojau už atsakymą - parašiau Dėkui! OMG kaip mane užsipuolė.. jūs čia už dyką norit visko, susiraskit pigiau ir t.t, ir pan. Poniai pasirodė, kad aš čia nepatenkinta ironiškai parašiau. Likau apšalus. Taip kad žinučių toną traktuoti galima visaip. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 rugpjūčio 2023 - 18:56
QUOTE(saintlina @ 2023 08 12, 19:37)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="73094371" data-time="1691851912"> Alta, dabar labai vertinamas nesikišimas į kito erdvę.</blockquote>  Aš tai supratau, kad AA turėjo omeny ne tai, kad šeimininkas makaluotųsi po nosim ir lįstų bendraut, bet kad iškilus kokiam klausimui vietoj būtų žmogus, į kurį galima kreiptis. 
<p>Dar dėl bendravimo žinutėmis iš savo patirties. Kažkada kažko buvau pasiteiravusi kainos žinute. Man atsakė. Ir aš kultūringai padėkojau už atsakymą - parašiau Dėkui! OMG kaip mane užsipuolė.. jūs čia už dyką norit visko, susiraskit pigiau ir t.t, ir pan. Poniai pasirodė, kad aš čia nepatenkinta ironiškai parašiau. Likau apšalus. Taip kad žinučių toną traktuoti galima visaip. </p>

Kokių klausimų gali kilti?Druskos?Yra namuke.Pernai ,savaitę atsotogavo pora ir dingo elektra.Ką aš jiems būčiau atnešųsi?Ne mano kaltė,bendravau su eso telefonu,elektrą sutvarkė ir patys atvažiavo dar patikrino,ar tikrai yra.
Yra namukų,kur visai šeimininkų nemato,vaikai galvoja ateityje irgi padaryti.Pinigus perveda,kodą spynos pasakai ir tiek to bendravimo.Gi pagrinde ne pensininkai važiuoja jaunimėlis.Tikrai,kad jauminui įdomu bendauti? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Reik tiesiog susitaikyti, kad žmonių yra labai įvairių. Jums labai pasisekė, kad tokių.. nepatogių retokai atvažiuoja :)  

Taip kad nesinervink, o priimk tiesiog kaip patirtį  :4u: 

Atsakyti

Yra namukų,kur visai šeimininkų nemato,vaikai galvoja ateityje irgi padaryti.Pinigus perveda,kodą spynos pasakai ir tiek 
Taip, yra. Ir nemažai. Ir aš esu buvusi ne vienoj tokioj vietoj. Ir dabar su šuniu tokiam viešbuty buvom - atvažiavom, kodą surinkom, fojė raktą nuo numerio radom. Išvažiuodami raktą palikom. Ir akyse mūsų šeimininkas nematė, viską užsakiau net ne per sistemą, o derinau telefonu. Bet klausimų svetimoj vietoj būna, kad iškyla.  Aišku, pas jus kitas formatas, ne viešbutis, tai tikrai nesėdėsit.  Tai tiesiog žiūrėk į viską filosofiškai  :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 rugpjūčio 2023 - 19:24