Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 08, 11:22)
Suleidai gi visokius angliavandenilius i urvus , o padegt pamirsai.As irgi nesikraustyciau,degalu atveze biggrin.gif
O reikia uzdet slanga ant benzinu varomo motoro ismetamojo vamzdzio ir kita slangos gala ikisus i kurmio nara ,uzvesti varikli ir spausti akceleratoriu ,be pavaros tik.
Dar karbido galima vandeniu uzpilt.Duju kamera reikia padaryt.

A.Alta, ir mašina stovėjo uzvesta pusdienį, ir šlanga urve. Ir šuns plaukai urve. Patikėk, tiek visko išbandžiau, jau net pamiršau visus "receptus" išvardinti. Mano kurmiai atsparūs ir dujų kamerai. Pfk jiems.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 08, 11:27)

Ex aš tai kurmių nenaikinu , kažkaip sugyvenam .  Kenkėjus valgo ne augalus  ax.gif
O tai kurkliai su grambuoliais pas mane viską surytų . Mačiau po šitnamį varinėjo , gal grmbuolius išrinko .

Nenaikinu ir aš. Nepavyksta biggrin.gif Augalų jie nevalgo, bet juos iškilnoja ir tie augalai sunyksta, suvargsta. Koks derėjimas? Jokio. Kasdien vis tuos pačius augalus iš naujo pasodint, nu tai sizifo darbas..
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 08, 09:55)
Sistema yra kur kas realesne ir artimesne ,nei isivaizduoji,tiksliau jos adeptes,kurios ateina cia gyvuju ir mirusiuju teisti

QUOTE(Ex @ 2022 04 08, 10:34)
A.Alta, ir mašina stovėjo uzvesta pusdienį, ir šlanga urve. Ir šuns plaukai urve. Patikėk, tiek visko išbandžiau, jau net pamiršau visus "receptus" išvardinti. Mano kurmiai atsparūs ir dujų kamerai. Pfk jiems.
Papildyta:

Nenaikinu ir aš. Nepavyksta biggrin.gif Augalų jie nevalgo, bet juos iškilnoja ir tie augalai sunyksta, suvargsta. Koks derėjimas? Jokio. Kasdien vis tuos pačius augalus iš naujo pasodint, nu tai sizifo darbas..

Kurmiu naikinimas sizifo darbas,as jau susigyvenau su jais,tai nebera tokie nagli,neberausia ten kur augalai,kazkaip issaugo.Ir jie neateina tol,kol slapia zeme,ateina,kada ji pradziusta,o ir kasmet vis maziau ir maziau ju bebuna,matyt kaimynai turi efektyvesni buda,kaip naikint.Be to matem su MB kaip kate gaude kurmi,sedejo prie kylancio kupstelio.O kates ugis,kaip puse tigro ie tokia ryzai dryzuota,grazi grazi.Ji ir peles isgaudo aplinkui,nes amzinai po darzus vaiksto,dar uzsuka i miskeli,tai jau sarku klyksmas buna bezbozhnas.
Mokink savo kate,kitaip niekaip.Prie visu pypalu tuoj pripranta,prie barskaliu pripranta,turi keist muzikos greiti ir stipruma,zodziu sekmes susigyvenant su jais.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 08, 09:55)
Sistema yra kur kas realesne ir artimesne ,nei isivaizduoji,tiksliau jos adeptes,kurios ateina cia gyvuju ir mirusiuju teisti

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Ex, o aš tai kaip tik pergyvenu, kad iš mūsų sklypo kurmiai išvažiavo. Dabar grambuolius tik ežiukai kramsnoja. Sutapimas ar ne, bet kai kurmių pernai neliko, kurkliai savo giesmes giedot pradėjo. Pirmą kartą. Matyt dar nemačiau, na bet jei tie užsiveis, tai šakės.

O kurmius turbūt suopiai ir kiti skraidantys plėšrūnai išnešiojo - pilna jų.

Atsakyti
Pou pirkau šaldiklį ir laikau balkone stiklintame žiemą atlaikė laukia vasara smile.gif
mano mama jaučia labai net ir pasikeitė psihologiškai.....net galvojajome apie antidepresantus vienu metu
AA o nebandei amoniako mums padėjo nuo kurmių o ir žolės pjovimas irgi baido juos 4u.gif
Justdi svarbu žinai kad bus gerai 4u.gif
Dusia pasaulis nesibaigia UK gal yra ir kitų priežasčių pasirinikme ne tik matematika....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 balandžio 2022 - 12:11
Kurimai nieko nėra nužudę kol kas biggrin.gif Jie pas mane daržininkai smile.gif Taip auklėju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

JustDi leisiu replikuoti truputi apie emigracija : vis tiek turi būti motyvas ... Ekonominis ar kultūrinis , ar kt.
Aš pvz su malonumu sentvei kraustyčiau kur šilčiau biggrin.gif Jei labai nori tai ir gauni. Svajoju ...
Kai vaikai buvo maži ir su šeimos finasais buvo ne kažką turėjome planų ir mes išvažiuoti. Oficialiai mūsų nepriėmė , o juodai nesinorėjo . Po 15 metų supratau , kad dievulis mane apsaugojo , ir ta nesekmė buvo kaip tik sėkmė.
Apie sūnų artmetika paprasta : 2000 svarų Londone yra skurdas, mums reiktų remti . Maždaug tokios buvo tada doktarantų algos .
Mano abiems vaikams nepatiko UK. Planų turi ir pasimokyti ir padirbti ne Lietuvoje, bet tik ne ten.
Visi mes skirtingi wub.gif
Atsakyti
Nebekovojam su kurmiais. Nebent šuo kokį nukneckina. Bet ir kurklių neturim. Ir grambuolių ne. Nepatinka man jie, bet tai jau susitaikiau, kad kitaip nebus.

*** *** - užsisakiau ne tokias dėžutes fool.gif cry.gif. Ir tiek daug. Ir man tokių nereikia cry.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 08, 14:08)
Nebekovojam su kurmiais. Nebent šuo kokį nukneckina. Bet ir kurklių neturim. Ir grambuolių ne. Nepatinka man jie, bet tai jau susitaikiau, kad kitaip nebus.

*** *** - užsisakiau ne tokias dėžutes fool.gif  cry.gif. Ir tiek daug. Ir man tokių nereikia  cry.gif

priduoti gali jeigu internetu tai darei
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 08, 13:12)
priduoti gali jeigu internetu tai darei

jo, internetu. Tai daba skambinu aniems, gal priims ar pakeis kažkuo, ale nepriskambinu. O šiaip man labai labai reikia tų dėžučių, bet niekur nerandu verysad.gif. Apsidžiaugiau čia radus. O kad jos ne tokios, tai nepastebėjau. Man su langeliu reikia, o ten be verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 08, 14:15)
jo, internetu. Tai daba skambinu aniems, gal priims ar pakeis kažkuo, ale nepriskambinu. O šiaip man labai labai reikia tų dėžučių, bet niekur nerandu verysad.gif. Apsidžiaugiau čia radus. O kad jos ne tokios, tai nepastebėjau. Man su langeliu reikia, o ten be verysad.gif

privalo priimti tik gali kainuoti siuntimas
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 08, 11:07)
Kurimai nieko nėra nužudę kol kas  biggrin.gif  Jie pas mane daržininkai smile.gif Taip auklėju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

JustDi leisiu replikuoti  truputi apie emigracija : vis tiek turi būti motyvas ... Ekonominis ar kultūrinis , ar kt.
Aš pvz su malonumu sentvei kraustyčiau kur šilčiau  biggrin.gif Jei labai nori tai ir gauni. Svajoju ...
Kai vaikai buvo maži ir su šeimos finasais  buvo ne kažką turėjome planų  ir mes išvažiuoti. Oficialiai mūsų nepriėmė , o  juodai  nesinorėjo . Po 15 metų supratau , kad dievulis mane apsaugojo , ir ta nesekmė buvo kaip tik sėkmė. 
Apie sūnų artmetika paprasta : 2000 svarų Londone yra skurdas, mums reiktų remti . Maždaug tokios buvo tada doktarantų algos .
Mano abiems vaikams nepatiko UK. Planų turi ir pasimokyti ir padirbti ne Lietuvoje, bet tik ne ten.
Visi mes skirtingi  wub.gif

Na £2k kaip Londone visai gerai.Mazai zmoniu gaunanciu toki atlyginima.Zinoma,provincijoj butu lordas su £2k.
Mano provincijoj buvo 1,3 ,pinigu netruko.
Palyginti mazas atlyginimas,kaip doktoranto.kur tu toki matei,paprastai doktorantai UK gauna apie 50K metuose.O 2k cia eilinio klerko atlyginimas.

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 08, 11:08)

*** *** - užsisakiau ne tokias dėžutes fool.gif  cry.gif. Ir tiek daug. Ir man tokių nereikia  cry.gif

Pakeis,neverk. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 08, 14:32)
Na £2k kaip Londone visai gerai.Mazai zmoniu gaunanciu toki atlyginima.Zinoma,provincijoj butu lordas su £2k.
Mano provincijoj buvo 1,3 ,pinigu netruko.
Palyginti mazas atlyginimas,kaip doktoranto.kur tu toki matei,paprastai doktorantai UK gauna apie 50K metuose.O 2k cia eilinio klerko atlyginimas.
Pakeis,neverk. 4u.gif

Ne taip parašiau, studijuojančio doktarantūra ... Nežinau kaip ten vadinasi . Nemačiau , sūnus sakė ax.gif
Vien būsto nuoma Londej. Dar transportas. Univerai ne provincijoje . Konkurencija su vietiniais didelė .Turi būti žymiai gersnis negu UK pilietis
Jo kaip chemiko -biologo srityje labai svarbu ar turi ar neturi doktarantūrą .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 balandžio 2022 - 13:44

Ne taip parašiau, studijuojančio doktarantūra ... Nežinau kaip ten vadinasi . Nemačiau , sūnus sakė ax.gif
Vien būsto nuoma Londej. Dar transportas. Univerai ne provincijoje . Konkurencija su vietiniais didelė .Turi būti žymiai gersnis negu UK pilietis
Jo kaip chemiko -biologo srityje labai svarbu ar turi ar neturi doktarantūrą .

Dusia, gerai ir pasakei - doktorantas - mokslo daktaro disertaciją rengiantis, kai jau apsigina - tai daktaras (dr.). 

Atsakyti