Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mane pastoviai gaminasi nuo 12 metų. Genetikai ieško mutacijos, kas lemia tai. Kaip tik dėl to pas medikus tiriuosi. Prieš porą mėnesių inkstai švarūs buvo.  O dabar va yra.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 08 10, 09:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73093972" data-time="1691653188"><div><p>Oi, Pou, kaip užjaučiu dėl akmenuko..  4u.gif  4u.gif  4u.gif   jau pajudėjo? Greitoji buvo? Kaip šiandien jautiesi?</p><p></p><p>Maniškis visada lekia gelbėti jei kam reik pagalbos. Stengiuosi ir aš, bet jo galimybės didesnės )</p></div></blockquote><p>Greitoji į ligoninę nuvežė pripumpavus vaistų. Ten prileido visko. Ištyrė, kur užsikišęs. Pakeliui jis.</p><p>Visokių vaistų tirpdančių, plečiančių, nuo skausmo, uždegimo.</p><p>Spaudimas šokinėja. Per priepuolį užkyla, galvą plešia, ištinus, bet jau sysioju čiut. Skauda.</p><p></p><p>Labai geri jūs žmonės. Išties.</p>

O jetus,sveikatytes tau.Brolis atvaziavo i UK i kriksto dukros vesele,isgere alaus ir akmuo uzkiso slapimtakius,kviete greitaja,o ten artimuju nepriima i greitaja,tai vaikai su zmona leke is paskos paskui greitaja,kad but su juo.O jam besikratant greitojoj,akmuo matyt pajudejo i saugesne vieta ir praejo skausmai. biggrin.gif biggrin.gif Sako,kai uzsikemsa,reikia isgert sampes ir sest ant mociko ir vaziuot per bruka. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Laikykis,mieloji,cia nuotaikai pakelt. 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 08 10, 09:29)
<p>Pas mane pastoviai gaminasi nuo 12 metų. Genetikai ieško mutacijos, kas lemia tai. Kaip tik dėl to pas medikus tiriuosi. Prieš porą mėnesių inkstai švarūs buvo.  O dabar va yra.</p>

Dar is gyvenimiskos praktikos.Pussesere vis gyvenima gere virinta ar destiliuota vandeni,ir istisai sirgo akmenlige inkstu,kai eme gert is krano,tik su anglius filtru filtruota,baigesi visi akmenys.Nereikejo nei genetiniu tyrimu.Kartais priezastis slypi paprastuose dalykuose.
Atsakyti

Nesusidūrusi vadinasi artimiau su tokiom mušamom... Nepadėsi .
Mano aplinkoj buvo . Ir labai artimoj. Aukos sindromas?
Tai kartasi man norisi vožtelti papildomai ax.gifGal atsitokės ?
Argumentai myliu , pati prisikalbėjau ir tt... Brrr. Nu bet patinka ? Nepatiktų - pabėgtų ? Aš taip galvoju ..

Manau, tokie įkala į galvą, jog auka niekam tikus, o moteris ir būna su žema saviverte, tad ir galvoja, jog kitaip ir būti negali.

Atsakyti

Turiu šią bėdą. Bet jau l. Seniai buvo toks stiprus, kad užkimštų.

O kodėl neoperuoja, jei tokie žiaurūs priepuoliai kartojasi?

Atsakyti

Manau, tokie įkala į galvą, jog auka niekam tikus, o moteris ir būna su žema saviverte, tad ir galvoja, jog kitaip ir būti negali.

Dar vaikystėj tokioms moterims sunaikina savivertę. Todėl ir pasirenka gyvent su psichais. Nes tai įprasta ir pažįstama. Kitokios moterys tiesiog greit pabėga nuo jų. 

Ir gaila, ir pikta stebint iš šalies. Bet tokiose porose toks supratimas - muša, reiškia myli 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 08 10, 11:51)

</p></div></blockquote><p> Manau, tokie įkala į galvą, jog auka niekam tikus, o moteris ir būna su žema saviverte, tad ir galvoja, jog kitaip ir būti negali.</p>

Kažkaip nemanau , kad Jie įkala į galvą ...Toks tokį pasirenka, užuodžia jie vienas kitą.
Tokios gimsta ?
Reikia dramos . Pradžioj muša , paskui dovanoja dovanas.
Mano labai gerai pažįstam žmogui teistumą užtaisė taip . Lupo viešai mergą, užsistojo ... Paskui jie susitaikė ir padavė į teismą tą kuris neleido mergos sudubasinti. Taip , kad atsargiai su tokiais reikia.
Asmeniškai aš būčiau iškvietusi policiją ax.gif
Na mano prigimčiai tai neįmanoma, kad mane dubasintų. Miegantį papjaučiau.
PS visi mušeikos pasibando prieš vestuves ... Pasirašai ar ne .
Mano AA mama sakydavo - gerą žmoną vyras muša vieną kartą. Kitą kartą ji jau bus nebe žmona.
Atsakyti

Luety, tai mane paauglę su senovine greitąja (latvija vadinama) per visą miestą baisiais keliais vežė į antrą ligoninę Kaune. Darė tyrimus, davė šlapimui indelį nuo vaistų tokį mažą, rudą. Sisiodama nepataikiau, dzingtelėjo į klozetą ir nuplaukė akmenukas. Skurdas buvo. Būtų basoną davę ar normalų indelį, žinočiau bent akmenų kilmę.

Visą gyvenimą geriu iš krano vandenį - jis pas mus labai skanus.

Neoperuoja, nes jie nedideli, dažnai gaminasi. Mano šlapimtakiai siauručiai. Juos tirpina man, kol gali išeit. Dabartinis akmuo 6 mm, o skausmas žvėriškas. Tik jis priepuoliais. Kažkas pasikeitė, nes jau prasisioju, tik skauda dar labai. Vakar tik lašiukai buvo ir šlapimas rausvas nuo kraujo.

Atsakyti

Dėl smurto. Manau, kad šiek tiek per primityvus požiūris į smurtą šeimoje. Čia ne moterys, o smurtautojai kalti. 

Smurtas neprasideda iškart, o palaipsniui. Palaipsniui moters savivertė sugniuždoma, kažkokiu aspektu ji padaroma priklausoma nuo vyro taip, kad iš to smurto rato negeba pati išeit. Smurtaujama psichologiškai, o vėliau ir fiziškai.

Smurtautojai dažnai būna narcizai ir psichopatai, manipuliatoriai.

Labai dažnas smurtas, kai moteris išsilavinusi, protinga, turtinga? Ji kvaila? Ne. Smurto mechanizmas yra stipriai sudėtingesnis.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 08 10, 12:28)
<p>Dėl smurto. Manau, kad šiek tiek per primityvus požiūris į smurtą šeimoje. Čia ne moterys, o smurtautojai kalti. </p><p>Smurtas neprasideda iškart, o palaipsniui. Palaipsniui moters savivertė sugniuždoma, kažkokiu aspektu ji padaroma priklausoma nuo vyro taip, kad iš to smurto rato negeba pati išeit. Smurtaujama psichologiškai, o vėliau ir fiziškai.</p><p>Smurtautojai dažnai būna narcizai ir psichopatai, manipuliatoriai.</p><p></p><p>Labai dažnas smurtas, kai moteris išsilavinusi, protinga, turtinga? Ji kvaila? Ne. Smurto mechanizmas yra stipriai sudėtingesnis.</p>

O išsilavinusiai, protingai , įtakingai negali patikri sado - mazo ?
Na savo aplinkoj žinau tai , kad į kaulus pirmą kartą gavo prieš vestuves . Nei vaikų , nei bendro būsto ... Ko nebėgti laukais . Bet atsiprašė , nupirko gėlių , dovanų ir tt. Pasibandė žaidimus žaisti iki įsipareigojimų. O paskui kalbi - oj bet jis toks geras būdavo atidubasinęs, atsiprašydavo , dovanos , gėlės ir tt.
Tango šokamas dviese.
Gal aš per sena , bet pikta ant tos mergos kuri davėsi lupama ... Ko būni su sadistu ? Bėk laukais. Kai bus vaikas bus sunku pabėgti . Kas galvoj pas ją ? Kažkas kažkada pasaugojo . O ryt? Gaus dvigubai ... jei kerštingi .

Atsakyti

Dusia, tik šeimoj viskas yra žinoma. Smurto mechanizmas ne matematika, čia ne visuomet sutampa skaičiai.

Atsakyti
Ir pabaigai , tokie žmonės yra "nuodingi" . Pavogė is Saintlinos gražų vakarą 4u.gif wub.gif 4u.gif ...

Apie linksmesnius dalykus :
Visi apylinkės čiurliai atvarė į mano kiemą. Net juodas dangus biggrin.gif Man patinka triukšmadariai wub.gif Plėšrūnai jie , kraujasiurbius pamažins tongue.gif Matyt jau buriuojasi , tuoj į šiltus kraštus .
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 08 10, 13:24)
<p>Dusia, tik šeimoj viskas yra žinoma. Smurto mechanizmas ne matematika, čia ne visuomet sutampa skaičiai.</p>

Tik jiems žinoti kas kaip ...
Tango šokamas dviese!
Jis dubasino , jinai verkė- ir visa tai viešai. Vadinasi dar auditoriją gavo...
Gerai , kad gerai viskas baigėsi , ir Saintlinos MB neteko įsikišti . Nes pasekmės gali būti nemalonios .
Tai tik mano nuomonė. Aš taip matau .

Luety pas Jus taip nesaugu ? Kaip LT apie 90-uosius metus . Brr... Pas mus retai taip būna.
PS, mano vaikas kai mokėsi UK žinojo , kad jei einant iš baro kažkas kabinasi - reikia pradėti tarpusavyje kalbėti rusiškai . Visi atšoks ... UK repuacija tokia rusų - jie neprognozuojami . Senai tai buvo , iki karo .
Atsakyti