pas mus dregna kiemelio zeme,bet lietaus nebuvo,gal koks rukas iskrito,nesupratau.Siandien be lietaus ir vejelis tik atgaivai,rodo visa savaite be lietaus ir be vejo rodo,temperatura diena tarp 20-23.Geras toks oras,man patinka.
Dusia,bus stori tie kvadratukai,nu bet greit nersis.Akrilo kiek nori,cia kitokiu siulu nerasi,o jei ir atrasi kur per klaida,tai kaina bus kosmine.Yra turgus toks komercinis treciadieniais ir sekmadieniais musu mieste,bet ten stovi tik su akrilu,o jau kiek kartu buvau,zmones klausia apie vilna,medvilne,merino vilna ir kt.patarimas,ieskot internete.Joms per brangu,sako mazai kas perka.Tikiu,kad mazai,nes is europos kiek yra,ne visos mezga,o angles reta kuri.
Saintlina,Silale,Taurage jau zemaiciuoja kalbedami,o Silute ne labai.Ten prusu ytaka jauciasi iki siol.Yra zemaiciu atsikelusiu,bet tikri silutiskiai vadina save shishionishkiais. Grazus miestelei,smagiu ispudziu,nakty nesimiegojo,vakare geriau echinacejos su medetkom,o ta ezuole,pasirodo tonizuoja,tai iki antros valandos feisbuke sedejau,tavo foto sudetas laikinau.
Pas mus jau idetas sarasas,pagal kategorijas,kam siuys boosteri rudeni,o laikrodziai triubija ,kad vykdomas pasiruosimas med.personalo rudenio pandemijai.Nenurimsta gyvates niekaip.
Dusia,bus stori tie kvadratukai,nu bet greit nersis.
Gal bus minkščiau uodegoms ant storų ?
Pasikūriau krosnį. Niekam nieko blogo nepadariau , kad šaltyje prie kompo sėdėčiau . Vasara vadinasi ?
Kurioj vietoj speigas? Saulė lauke spigina nuo pat ryto.
Ryte buvo saulės, paskui lietaus ruožas...
Saintlina,Silale,Taurage jau zemaiciuoja kalbedami,o Silute ne labai.Ten prusu ytaka jauciasi iki siol.
Šilutė man visai kitokia ir labai graži. Tikrai prūsiškas paveldas didelis.
Šįkart į ją neužsukom, nes iš Tauragės pro Šilalę nuvažiavom link Baublių muziejaus ir Medvėgalio. O iš ten jau autostrada iki jūros. Bet buvom Šilutėje rudenį, nuostabu ten Būtinai dar kada nuvažiuosiu.
Linkėjimai )))
[URL=https://www.part.lt/perziura/79e993099c8e968ff2b508ff3cb8425e18.jpg][/URL]
Laukiame atsisėdę dukros,tik po 9 išvažiuos iš sostinės,po treniruotės,mes jau eitume miegoti.
Gaila anksti temsta,o tai rinkau rinkau obuolius,kriaušes,daug obuolių ant obels prakirstų,supus ant medžio.
Prikepiau obuolių pyragą,kurasanų,Mukute,ačiū,pamėgome,spurgyčių,priviriau pupų,prie nealkoholinio alaus.
Aš irgi anskti einu gulti, tai kai dukra atvažiuoja vėliau žiovauju žiovauju, net kartais nepatogu, paskui laikas praeina ir paskui nė per kur negaliu užmigti
Saitlina niu faina kokia tu
Audžiu mintį, kaip darban neiti pirmadienį, bet kažkaip sunkiai dėliojasi:( kaip dviese ėsame tai vistike kuri tai turi likti pastate...bet gal mažu, nes po darbo nieko nenuveikiu sode o jau reikia ir kepti pomidorus, dėti zyzykles džiovinimui ir šiaip visokių darbų aplink pilna...
Rudeniu taip ir kvepia rytais
Gražios dienos
Labas rytas.
VšĮ Respublikinė Panevėžio ligoninė
(Užs. Nr. 3450-5)
Ziurekit ,vel dergiuosi ,anot dusios.Ingrida su sita citata gali pabandyt savo mama itaisyt kaip nors i ta skyriu ,unikaliai.Nes serga jau nuo velyku gi.
Labas rytas
Atostogos Ramybės oazėje (pavadinimas toks). Po vidurnakčio lauke praėjo verkt ir šaukt mergina. Išlėkėm lauk ir mes, ir krūva kitų. Sklaidosi girtas bernas su 'viskas čia gerai', o mergina apsiverkus dievagojasi, kad viskas tikrai gerai, jie tik susipyko (nors šalia kažkas sakė, jog matė kad jis ją mušė). Pasakėm, kad tam gaidžiui iškviesim policiją, jei neapsispakajins. Merginą kiek kalbinom - viskas jai gerai ir psio. Grįžom po savo apartamentus. MB liko lauke pasėdėt dėl visa ko. Girdžiu - prisistatė koks tai gatavas diedas ir pradėjo rusiškas diskusijas koks geras Putinas ir reik naikint nacius ukrainiečius mb dar kantriai bandė kalbėt, bet jau aš ant arklių išlindau ir pasakiau kur jam eiti ir kuo greičiau.
Ramybės oazė.. o dar klausė, ar mano šuo naktim nelos ))
kur čia tokia oazė