Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(IngridaB @ 2023 08 07, 09:50)
Dėsiu vaizdų,prieš lietų prabėgdama.Kardelių įvairiausių spalvų turiu,pats žydėjimas.
https://www.part.lt/...e438de20587.jpg
https://www.part.lt/...fbe993ce345.jpg
https://www.part.lt/...0d2cccf1795.jpg
Ežiuolių turiu jau 4 rūšių dar baltų,be tradicinių.
https://www.part.lt/...90ddcab7778.jpg
Ar mes dviese įveiksime obelį?
https://www.part.lt/...273c3739689.jpg
Pasiteisino patogoninė verbena.
Mašinos stogas duobė ant duobės,keleivio pusėje suskaldė stiklą.Gerai autobusas garže mieste liko. bigsmile.gif


Pas tave patagonines verbenos gana padoraus aukscio,o pas mane isauga uz mane didesnes.Todel ju nemyliu.
Grazi sodyba,gelynai.
Del stichijos,ojo majo,uzjauciu del nuostoliu,baisu but pakliuvus kur nors laukuose be medziu i tokia audra,gulk paslikas ant zemes,uzsidenges galva ir lauk,uzmus,neuzmus.



Atsakyti
Apėjau daržą. unsure.gif Visi keturi šiltnamiai sušaudyti,pomidorų nebe reikės laistyti,lis per stogą.Du arbūzai suskaldyti,moliūgai kai kurie pažeisti.Augs ges jau? blink.gif
O lapų,obuolių kiek pridraskyta,turėsime darbo. bigsmile.gif
Papildyta:
https://www.part.lt/...95db08b2594.jpg
https://www.part.lt/...1f20bd46666.jpg
Ir toks visas mašinos stogas.Dar nieštirpo ledai pievoje.
Na mašiną suprantu kasko jau per sena.Bet namuką norėjome apdrausti,drausta tik sodyba.Nei vienas draudimas nesutiko,jei nuomuojame.Būtų draudimas galvos nesukčiu.Dabar nežinau ne gi reikės keisti terasos stogą? blink.gif
Atsakyti

Apėjau daržą. unsure.gifVisi keturi šiltnamiai sušaudyti,pomidorų nebe reikės laistyti,lis per stogą.Du arbūzai suskaldyti,moliūgai kai kurie pažeisti.Augs ges jau? blink.gif
O lapų,obuolių kiek pridraskyta

 O kokie pas tave šiltnamiai?  Plėvelę įmanoma paklijuoti, bet ilgai nelaukiant, kad vėjas neišdraskytų. Polikarbonate skyles gal irgi galima kuo nors užtaisyt nors šiam sezonui? Yr kažkokia lipni juosta, atspari drėgmei. 

Moliūgai, arbūzai, obuoliai  baika. Užteks kiek liko. Mašinos labai gaila.. stogą vargu ar apsimokės tvarkyt.

Atsakyti
Dirbame priestate,pakeliu akis,ūkinio visas stogas suvarpytas.Tai gerai drausta,nors kažkiek pasidengs nuostuoliai.Dar kiek pamatysime po visko.Mb liepiau eiti žiūrėti avilius.Lyja vėl. ax.gif
Saintlina,plėveliniai šiltnamiai,ne taip gaila.Trims tik skylės,mb sakė paklijuoti gaima,vienam,tai ties lankais praplyšo,jau amen.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 07 rugpjūčio 2023 - 13:57

Pas mb draugą Vievyje irgi kruša praėjo. Dvi mašinas sumalė turbūt nelabai taisomai. Ir šiltnamį irgi.

Atsakyti

Siaubazzz 😳

Atsakyti

Ingrida, fiksuokit nuostolius, jei drausta - susisiek su draudimo kompanija, kad jei atvyktų ir viską užfiksuotų, nepradėkit tvarkymų be to.

Košmaras, koks tas škvalas baisus buvo, pasirodo.

Man tai patinka ta duck tape - ji atspari drėgmei, patogu naudot. Armuota tokia.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 08 07, 14:55)
Dirbame priestate,pakeliu akis,ūkinio visas stogas suvarpytas.Tai gerai drausta,nors kažkiek pasidengs nuostuoliai.Dar kiek pamatysime po visko.Mb liepiau eiti žiūrėti avilius.Lyja vėl. ax.gif
Saintlina,plėveliniai šiltnamiai,ne taip gaila.Trims tik skylės,mb sakė paklijuoti gaima,vienam,tai ties lankais praplyšo,jau amen.

Ingrida, baisu. Labai gaila 4u.gif Ir nuostolis, ir darbo pridarė, nuotaiką sugadino. Šiaip dar gerai, kad ne kur vidury pliko lauko užklupo ledokšniai, galvos nepraskėlė ir akių neišmušė.

Pas mus šiaip normalus lietus, su pastiprėjimais, tai vėl nustoja lyti.
Katę gaudžiau namo parsitempt prieš lietų. Neklauso, durniuoja, sėdi tai medyje, tai lekia laukais. O jau ir griaudėt buvo pradėję, katė vis dar išsidirbinėja.. Teko man durnesne pabūt, kad pagaučiau. Sučiupau už kupros ir parvilkau šiaip ne taip į kambarį.
Dėl daržų nepergyvenu, nes nėra kam nukentėt. Na, išplaks lietus jaunus braškių daigus, bet nieko, atkrapštysiu. Alyvinius obuolius jau išdalinau, liko tik sau nusiskint suvalgyt.
Bet kokia tamsuma. Į lovą traukia įkrist.
Atsakyti

Man alyviniai vieni skaniausių. Reiks turguje ieškot, sode nėra (kažkokia panaši, bet ne tokia), o ir špyga taukuota - tuščia.

Aš kaip sena babytė pasakysiu, "o mano vaikystėje...". Na bet tikrai, pas močiutę tokie skanūs alyviniai būdavo nuo vos įkandamų žaliokų, nuo kurių trizna užpuldavo retą kartą, iki jau su gintarinėmis sulčių akutėmis. Tobuli. Didelės 4 obelys. Ir jokios širšės, bitės, kamanės nebuvo baisios. Įgeldavo, išpampdavo, svogūnu patrindavau ir ok. O dabar?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 08 07, 15:04)
<p>Pas mb draugą Vievyje irgi kruša praėjo. Dvi mašinas sumalė turbūt nelabai taisomai. Ir šiltnamį irgi.</p>

Ane? Prie Kaišiadorių irgi ledais lijo. Reiškia, pro mane kažkur šonu praslinko.
Atsakyti
Draudimui prisiskambinti be šansų.Lauksime rytdienos,parašiau draudėjai laišką irgi tyla.
Varo pas mus liūtis,na nors paguoda grybų bus. smile.gif
Dvi senovines alyvines turiu ,saldinę senovinę,vieną alyvinę pasisodinau pernai,bet manau jau tokia nebus.Turiu ir ananasinę,antaninę,porą grabštainių,dvi obelis net nežinau kokios,neskanios. ax.gif Kažkada suskaičiavau 14 kriaušių medžių,kelios tik valgomos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 08 07, 15:31)
<p>Man alyviniai vieni skaniausių. Reiks turguje ieškot, sode nėra (kažkokia panaši, bet ne tokia), o ir špyga taukuota - tuščia.</p><p>Aš kaip sena babytė pasakysiu, "o mano vaikystėje...". Na bet tikrai, pas močiutę tokie skanūs alyviniai būdavo nuo vos įkandamų žaliokų, nuo kurių trizna užpuldavo retą kartą, iki jau su gintarinėmis sulčių akutėmis. Tobuli. Didelės 4 obelys. Ir jokios širšės, bitės, kamanės nebuvo baisios. Įgeldavo, išpampdavo, svogūnu patrindavau ir ok. O dabar?</p>

Vaaa... o aš ir galvoju, kodėl dvi alyvinės obelys, o obuoliai lyg ir ne tie patys.. pas mane gyvena viena toji senoji "gintarinė" alyvinė. Kita kitokia, bet irgi senosios veislės. Gintarinėmis akutėmis obuoliai baigiasi anksčiau.
Atsakyti