Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mano pomidorai,kiti daigai puikiai nakvoja jau šiltnamyje.Dar nesiryžtu nešti gėlių į šiltnamį.

EX didinami dar gėlynai.Kaip vaikai juokiasi iš manęs Rundalės gėlynai.Jiems geriau žolė.O man gražu,senoviška. ax.gif Dabar išrausė ekskavatoriukas šaknis vyšnių atsivėrė toks juodžemis,nu kaip žolę užleisti?Už tai vakar turbūt persidirbome šaknis tampydami? bigsmile.gif Dar turiu plotetlį laukinių gervuogių,reikia jį dar sutvarkyti.MB vis laukė uogų. biggrin.gif Persikėliau kelias bespygles gervuoges iš miesto,bus jam uogų normalių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 08, 11:05)
Dusia, Kava,  a jums po covido jokių liekamųjų neliko? Man nosis kaip tekėjo, taip ir teka.

Liko :
Slenka plaukai vis dar .
Vieni kvepalai nebeskanūs.
1 mėn dingo mm. Čia mano metuose būtų + .
Bet aš lengvai sirgau . Bjauriausia sirgimo metu buvo prakaitavimas ... be priežasties. Sėdi ir išpila prakaitas. Galvojau gal dėl amžiaus. Bet mes visi ir dukra ir MB kokias 2 savaites "smirdėjom "
Neturi ką valgyti pas mane virusai , angliavandenių gauna mininmaliai , miršta iš "bado".
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 08, 11:05)
Dusia, Kava,  a jums po covido jokių liekamųjų neliko? Man nosis kaip tekėjo, taip ir teka.

Ne. Man nieko nieko, visai nieko. Aš po 5 sirgimo dienų save laikiau sveika, na, dar gal pora dienų silpnumas lengvas buvo. Viskas. Ir negaliu sakyt, kad taip jau visai nesirgau - 3 dienas tempa virš 38, o likusias 2 dienas pykinimas. Bet tą irgi staigiai kaip ranka nuėmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 08, 08:02)
Man tai skanu tik šviežiai gaminti grybai. Jokių sūdytų / raugintų / šaldytų ir kitų variacijų. Va turiu tą durnumą - daržovės tik šviežios, grybai irgi biggrin.gif

Per covidą ir aš nenorėjau 4-5 dienas valgyt. Gaila, to neužteko svoriui numesti biggrin.gif. Beje, šiandien užkliuvo už akių skaičiai - virš 1700 susirgimų, 11 mirčių. Alio, eGZpertai, duomenų mokslininkai ir kiti - kur priemonės, gąsdinimai? Kur dingo nuoširdus priverstinis rūpinimasis Lietuvos žmonėmis? unsure.gif. Bloga, labai bloga valdžia... unsure.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ka ir reikejo irodyt. 4u.gif Visi sauke samokslo teorija.Bet cia todel,kad viska palengvino ir lengvina,gi.Pas mus irgi triubija,gasdina,nors sake,kad gyvensim su tuo virususiemet pavasari ir pernai,bet atejus rudeniui vel nebegyvenam. wub.gif Niekaip nesusidraugaujam. ax.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 08, 08:18)
Kava ,luety ,prasau laikytis santuriai.Takoj moj soviet.Sistema kontraatakuoja, o sistema nugalet gali tik kita sistema, o ne pavieniai individai.
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man plaukai slenka nuo pirmo laikymosi keto ir niekaip nenustoja,bet cia gali but del aplinkos,gamtos,vaikstau basa galva,niekaip neiprantu kazka muvet,ryset.O reiktu bent folgine kepuraite uzsidet. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sistema yra kur kas realesne ir artimesne ,nei isivaizduoji,tiksliau jos adeptes,kurios ateina cia gyvuju ir mirusiuju teisti
Atsakyti

Sistema yra kur kas realesne ir artimesne ,nei isivaizduoji,tiksliau jos adeptes,kurios ateina cia gyvuju ir mirusiuju teisti

Tikriausiai man taikai  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 08, 10:07)
<p>Saintlina, man dar snarglys ir kosulys. Ir vyrui - jam mažiau, bet nosis taip pat užgula, pakosėja.</p><p>Gonziui sakė išliko sloga ir nuovargis.</p>

Tai tu dar šviežiai visai persirgai. Bet tas snarglys užknisa.
Nuo kosulio kovidinio mano draugei nepaprastai gerai padėjo saldymedžio sirupas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 08, 08:27)
Ex, tau atsakymas dėl kurmių

vartotojo įkelta nuotrauka

Deimante = Gaudvilė
Lina Bar = ponia Lylia
vartotojo įkelta nuotrauka

Neringa =Nera

Oho, kaip greit radai visas prietelkas biggrin.gif nulindusios į kokį tai pogrindį 🌹Gaudviles šunį prisimenu, ten koks tai pagerintas buvo biggrin.gif Ačiū, nepamiršau, linkėjimai visoms smile.gif
Šiaip nepradžiugino atsakymai unsure.gif Esu išbandžiusi kurmiams baidyt ir benziną, dyzelį, ir dujas, visą dujų balioną išleidau jiems į urvus biggrin.gif ir dar kažkokį pirktinį trūčą, ir šitus pypikus - niekas neveikia. Maniau nekokybiški tie mano pirkti pypikai, nes tiesiog po jai pačiais kurmis knisa. Ir benzino gaila, geriau į mašinos baką būčiau supylusi. Spąstus kažkada irgi bandžiau. Nepavyko pagaut, kurmis aplink apeina ir toliau rausia 🤦‍♀️
Blem, tas žemės ūkis..
Dėkui, Saintlina, kad tiek kelio sulakstei ir laišką nunešei 4u.gif
Atsakyti
Suleidai gi visokius angliavandenilius i urvus , o padegt pamirsai.As irgi nesikraustyciau,degalu atveze biggrin.gif
O reikia uzdet slanga ant benzinu varomo motoro ismetamojo vamzdzio ir kita slangos gala ikisus i kurmio nara ,uzvesti varikli ir spausti akceleratoriu ,be pavaros tik.
Dar karbido galima vandeniu uzpilt.Duju kamera reikia padaryt.
Atsakyti
Sveikos mergiotes,

jatus kaip skauda koja siandien, vakar ismaige, vos nemyztelejau vienu metu is skausmo ax.gif Parode kokius pratimus daryti, kaip masazuoti, bet, sake, vis tiek tik laikas isgydys. Gerai, kad bent vairuoti galiu.

Pas mus ryte buvo stipri salna, viskas balta aplink, dabar jau geriau, saulute sviecia, grazus pavasaris.

Dusia, ne vien matematika ir pinigai valdo pasauli, ypac jaunam zmogui. Bet kiekvienam savo. Visur yra pliusu ir minusu. Pasikartosiu, visi mes skirtingi, tuom ir mieli 4u.gif

Atsakyti
Dėl kovido pasekmių neturiu jokio patarimo. Nesirgau. Bet sloga yra mano pati sunkiausia liga. Mano draugė, taip sakant. Bet pripratau, tai jau netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
Man nebuvo nei silpna prie kovido, nei pykino ... Vieną vakarą temperatūra 38. Jei tokia liga būtų puolusi jaunystės laikais tai su karšto gėrimos stikline būčiau sėdėjusi darbe .

Ex aš tai kurmių nenaikinu , kažkaip sugyvenam . Kenkėjus valgo ne augalus ax.gif
O tai kurkliai su grambuoliais pas mane viską surytų . Mačiau po šitnamį varinėjo , gal grmbuolius išrinko .
Atsakyti