QUOTE(Dusia37 @ 2023 08 07, 07:13)
Labos ,
Ant vandens visai nekaršta. O jei medžiais apaugusi upė iš viso atgaiva ...
20 km nelygu 20... 20 ežerais ir 20 upe ne tas pats . O jei su MB plaukiu ir dar upe tai aš irkluoju tik jei šalta pasidaro .
Nesmagu plaukti kai labai užkimšta upė , ty daug plaukiančių .
O palapinėje nenoriu miegoti. Jau neturiu stuburo. Senatvė .
Gamtos man ir savo kaime užtenka:) Jei keliaujam randam viešbutuką .
Mukute kaip pailsėjai ?
Šiandien aksti ryte 7 išėjau prasivaikščioti (Kaune) , bo nusisėdėjaus pasijaučiau . Sutikau voverę. Tikrą , rudą, lietuvišką...
Gražaus ir darbingo pirmadienio
Labas rytas ,voveryte,grazi tavo kepuryte...Cia Dusiai atsiminiau eilerastuka is skaitiniu savo maziem vaikam.Smagu ryta pradet su gyvuneliais.
Pas mus sauleta,grazu,nors maximum bus tik 18-19 silumos,bent jau sviesu,ir dangus melynas.Skalbiu patalyne,nes ryt po pietu jau vel rodo veja ir lietu.Va taip ir gyvenam
Vakar sode genejom su MB serbentus,bet dar nebaigem,jau toks sabakstynas buvo pasidares,kad nezinai nuo kokio galo pradet net.
Pomidoru trim seimom kaip tik ,pasidalinom,ramu,agurkai irgi,sparagines liko man.Nu ir gerai.Pelenai ar ziurkes nezinau gryzo i mano bulves naujasiais,trys kerai numire.Parisau nuodu ant virksciu prie pat kero,bet jei pelenai,tai jie ateina po zeme man atrodo ir sueda bulves,tai ant zemes ne nematys tu nuodu.MB iskart i panika,motyvacija krito zemiau plintuso,teko ramint,ikalbinet,nu nesmagu,nu bet ka,reik dalintis su gamta,bet ,kad ta gamta nesidalina,sueda visa derliu,ir jau antra ir nei motais jai,kad as noriu savo bulviu.
Slyvas matau tik pas kaimyna lenka,kad jau byra,o jam dzin.Apzeles iki ausu zolem.Obuolius saugom kaip savo aky ant savo obelytes,sesi like.Turim 1 keke vynuogiu irgi paragavimui,tai apmuturiavus tinkliukais,kad pauksciai neliestu.Toks musu sodininku gyvenimas ukejui,bet raminuosi,kad kol kas erkiu nera,moskiu nera varmu,akliu ir kitu siurbiku nera,nors sala dregna.Sakykit,kas cia per reiskinys?