Biski pailset nuo pomidoru ,pries prasidedant baklazanams ir paprikai.Siemet isvis ne agurkiniu darzoviu metai,kazkas su atmosfera,matyt.
Buvom tokiam pliaze,baisiai isreklamuotas,bet pasitiko burys meduzu,tiek kad neikando,bet vistiek baisu.Seimos su mazais vaikais ,bande ten isgaudyt ,bet kur ten.Zodziu pagulejom apleistuose pastatuose per karsti ,poto vaziavom i nuolatine vieta.
Nuosirdziai zaviuosi zmonem ,kurie cia zmoniu pervezimais uzdarbiauja,labai sunku cia vairuot ,siaubas kazkoks.Keliai siauri,aplenkti neimanoma,jei laikaisi leistino greicio ,tada visi paskos pypina,bando lenkti,nuorodu i lankomas vietas jokiu,gps nuveda galva zemyn nuo skardzio.
Tiesa vakar nuvede prie sinemorets centrinio kanalizacijos vamzdio i jura.
Bulgarija yra ryskus kapitalizmo zlugimo pavyzdys.Kai laisvoji rinka neveikia.
Bet gamta ir klimatas atperka ta jausma.
Dar pas mus atejo Vyru ir moteru karas.Viena mergina,kosmetologijos ir visazo auka,jaunute dar visai,isvede is proto ,na jei ten buvo is ko isvest ,stambu savo sugyventini,tas ja siaubingai isdarke.Ne gyvybei pavojingai ,bet kad nebesidziuotu savo groziu.
Taigi dabar bulgarijoje del to vyksta manifestacijos, streikai.Per +40C karsti.
Siaip as irgi laukiau ,kad tas grozio industrijos aukas ims persekiot,nes mane jos irgi nervuoja.Bet ne fiziskai gi,visgi vaikai kazkieno.Kuo jos kaltos,kad neturejo galimybes ir noro mokytis.Moderniu laiku aukos.Kai buvo paneigtas protas ir siela.Liko tik grozio industrija.Labai tikiuosi ,kad neuzsibaigs vyru pergale ir kokiais nikabais.
Labas,pas mus karsta ,buvom pre juros,miegojom su saturnu pliaze.
Biski pailset nuo pomidoru ,pries prasidedant baklazanams ir paprikai.Siemet isvis ne agurkiniu darzoviu metai,kazkas su atmosfera,matyt.
Buvom tokiam pliaze,baisiai isreklamuotas,bet pasitiko burys meduzu,tiek kad neikando,bet vistiek baisu.Seimos su mazais vaikais ,bande ten isgaudyt ,bet kur ten.Zodziu pagulejom apleistuose pastatuose per karsti ,poto vaziavom i nuolatine vieta.
Nuosirdziai zaviuosi zmonem ,kurie cia zmoniu pervezimais uzdarbiauja,labai sunku cia vairuot ,siaubas kazkoks.Keliai siauri,aplenkti neimanoma,jei laikaisi leistino greicio ,tada visi paskos pypina,bando lenkti,nuorodu i lankomas vietas jokiu,gps nuveda galva zemyn nuo skardzio.
Tiesa vakar nuvede prie sinemorets centrinio kanalizacijos vamzdio i jura.
Bulgarija yra ryskus kapitalizmo zlugimo pavyzdys.Kai laisvoji rinka neveikia.
Bet gamta ir klimatas atperka ta jausma.
Dar pas mus atejo Vyru ir moteru karas.Viena mergina,kosmetologijos ir visazo auka,jaunute dar visai,isvede is proto ,na jei ten buvo is ko isvest ,stambu savo sugyventini,tas ja siaubingai isdarke.Ne gyvybei pavojingai ,bet kad nebesidziuotu savo groziu.
Taigi dabar bulgarijoje del to vyksta manifestacijos, streikai.Per +40C karsti.
Siaip as irgi laukiau ,kad tas grozio industrijos aukas ims persekiot,nes mane jos irgi nervuoja.Bet ne fiziskai gi,visgi vaikai kazkieno.Kuo jos kaltos,kad neturejo galimybes ir noro mokytis.Moderniu laiku aukos.Kai buvo paneigtas protas ir siela.Liko tik grozio industrija.Labai tikiuosi ,kad neuzsibaigs vyru pergale ir kokiais nikabais.
Ką tas sugyventinis jai padarė?
Acqua Alta, 04 Rug 2023 - 16:17, parašė: Na sugyventinis sumokejo uz visokias plastines operacijas,tai nutare atstatyt gamyklinius parametrus,ten zmones be dvasinio komponento.Tik mesa.O mesos santykiai tokie prekiniai produktiniai.Dirbtinio grožio kultas rytų Europoj klesti, net nesuprasi kodėl čia taip yra. Kiek pas mane ateina jaunų gražių moterų, kurioms ir taip nieko netrūksta, bet va prisivare silikono I visus galus, atrodo kaip zombes, visus pinigus tam leidžia. Kažkoks nesuvokiamas elgesys, negi veidrodis joms nerodo to baisumo
Na ,kaip triju mergaiciu motina,turiu pasakyt ,kad grozio industrija labai stengiasi ivaryt nepilnavertiskumo kompleksus .Net mane bande terorizuotGal labiau viešoji erdvė, žiniasklaida, socialiniai tinklai, o ne grožio industrija, kuri yra tik pasekmė 🤔. Visos foto pas visus viešumoj nufiltruotos, pamatai realybėj tą patį žmogų ir net neatpažįsti. O merginoms susidaro įspūdis, kad ir realybėj reikia taip atrodyt
Mukute
Aš apie tai irgi pagalvojau , nes stuburas pažeistas...
Reikia neprarasti vilties
Sunkus ir skausmingas laikotarpis laukia
Atvažiuoju kaiman, o mama šiluoges nuskynus. Du didžiausius praustbliūdžius. Nes lietų praneša. Na kas tom šilauogėm nuo lietaus atsitiks? Kabėtų sau ant krūmų, nuvalgytume po truputį. Dabar ką su jom daryt? Aš tas uogas tik šviežiam vartojimui pripažįstu. Reiks ėst iki apsiteliavimo.. ))
Acqua Alta, 04 Rug 2023 - 17:11, parašė: Problema, tame ,kad Moterys jau nebemato saves kaip zmogaus su siela,mato tik kuna.Nes sekme asocijuojasi su priaugintais nagais ir plaukais. Kai man siulo ka nors pasitobulint kune ,as pasiulau pasitobulint smegenis.Nes perdaug atitrūkę nuo gamtos! Nieko nesu turėjus priauginto. Dažausi plaukus ir antakius/blakstienas. Makiažo minimaliai, o iš nagų su mano gyvenimo būdu nžn kas liktų 😂