Psio, kelionės nukeliamos. Keičia vamzdžius laiptinėj. Mūsų buto eilė pirmadienį-antradienį. Kaip ne diena taip šventė )) ir iki to laiko dar nuo ryto iki vakaro be vandens ir be kanalizacijos. Na, nors nuo vakaro iki ryto įjungia )
QUOTE(saintlina @ 2023 08 03, 17:51)
<p>Psio, kelionės nukeliamos. Keičia vamzdžius laiptinėj. Mūsų buto eilė pirmadienį-antradienį. Kaip ne diena taip šventė )) ir iki to laiko dar nuo ryto iki vakaro be vandens ir be kanalizacijos. Na, nors nuo vakaro iki ryto įjungia )</p>
Nu nezadeta. Gal ir gerai,man tai butu zenklai nevaziuot niekur.
Labas rytas.
Labas rytas,
Saintlina, man būtų gaila jei atostogas pavogtų
Vakar patikrinom miškelį, dvi saujos lepepškų, vienas sukirmyjęs baravykutis. Reikia lietaus .
Kaugonių girioje daugiau palyjo negu pas mus .
Žada rytoj ir poryt daug lietaus . Kažin nemeluoja ?
Mukute kaip pailsėjai ? Kaip pavyko operacija ?
Vakar patikrinom miškelį, dvi saujos lepepškų, vienas sukirmyjęs baravykutis. Reikia lietaus .
QUOTE(Dusia37 @ 2023 08 04, 09:20)
šiaip tai taip, be ryšio. Kam aš tų atostogų prašiau? Galėjau dirbt. Ir karščių nežada kitai savaitei.
Saintlina, tai jei gali, paimk dar kitą pirmadienį - prisijungs Žolinė (antradienį) ir po tų vamzdžių keitimo, šaukit kur nors arti, bet pakeiskit aplinką.
O aš galvojau , kad į Norgę Saintlina važiuos automobiliu ir su Lesiumi
Kaip kokie vokiečiai ... Jie visada keliauja su šunimis
Kaip kokie vokiečiai ... Jie visada keliauja su šunimis
QUOTE(Pou @ 2023 08 04, 10:25)
<p>Saintlina, tai jei gali, paimk dar kitą pirmadienį - prisijungs Žolinė (antradienį) ir po tų vamzdžių keitimo, šaukit kur nors arti, bet pakeiskit aplinką.</p>
negaliu. Aš nebeturiu kas mane pavaduoja. Ir taip, kad paimti kitą savaitę, sėdėjau visas dienas iki septynių. Grįšiu - vėl sėdėsiu.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 08 04, 07:20)
Labas rytas,
Labas rytas,
ir pas mus zada rytoj lietu visa diena ir veja gusini,siaip 37km/h,o pas mus net 45km/h.Ir ka daryt,vaziut siltnamio gala uzdaryt?Nervina mane tie vejai.Nu bet siandien grazu,sauleta,mazas vejas,reikia dziaugtis tuom ka turim.
Mano brolis atostogauja Monciskese,prie juros,ten yra zmoniu su negalia stovyklaviete,jie turi neigalia dukra,tai gali ten atostogaut,buvo iseje apie savo nameli pagrybaut,parsineze kasute graziu kazleku.Nu pavydu.
Kokia operacija Mukai?Kazka praleidau?
Kur Alta dingus?
QUOTE(Luety @ 2023 08 04, 11:28)
Tam sužalotam vaikui koją turėjo operuoti .
Ne Mukai .
QUOTE(Dusia37 @ 2023 08 04, 09:53)
Labos,
Operacija trūko vėl 9 valandas, bet lyg pavyko opreavo trijuose vietose ir abi kojas, dėl infekcijos. Su plaučiais lyg viskas jau geriau...tikėkimės Lietuvoje nepasitvirtins tenyksčių prognozė...nevaikščios...
Aš dar Druskininkuose, pervažiavome į kitą viešbutį, tenka ir dirbti nuotoliu, atrodo kaip tyčia ale nieko kažkaip. Į miestą nelabai einu, man smagiau prie Nemuno pavaikštinėti, o Eglėje nebuvo kada
Na įdomu kaip mano šiemet Regal lauke bus, nes skonio jie labai skanūs, bet pasodinau labai nelabai geroje vietoje, kiek bus užteks
Operacija trūko vėl 9 valandas, bet lyg pavyko opreavo trijuose vietose ir abi kojas, dėl infekcijos. Su plaučiais lyg viskas jau geriau...tikėkimės Lietuvoje nepasitvirtins tenyksčių prognozė...nevaikščios...
Aš dar Druskininkuose, pervažiavome į kitą viešbutį, tenka ir dirbti nuotoliu, atrodo kaip tyčia ale nieko kažkaip. Į miestą nelabai einu, man smagiau prie Nemuno pavaikštinėti, o Eglėje nebuvo kada
Na įdomu kaip mano šiemet Regal lauke bus, nes skonio jie labai skanūs, bet pasodinau labai nelabai geroje vietoje, kiek bus užteks