Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 04 08, 08:53)
Jo daug kam po covid nukrenta svoris

Man tai nei kiek nenukrito.. tvirtai įsikibęs laikosi.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 08, 08:55)
Perskaičiau, kur saintlina įkėlus, kad kurmiams katės-šumys apmokyti. Tai maniškė šunė nemokyta vieną kitą pagauna, o jei dar apmokius... biggrin.gif. Gaila, kad jai kaip ir man - senatvė. Abi nemokytinos biggrin.gif

Mano viena katė labai gaudė. Didi medžiotoja buvo. Deja, nebėra jos...
Atsakyti

Mano svoris ne tai kad nukrito, o kažkaip dar draugų pasikvietė. Neteisybė, nes vyras polengviai sirgo, o aš posunkiai. Jam reik priaugt, o numetė, aš gi atvirkščiai. Tikras paršas tas covidas.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 08, 09:53)
O gerai priminei bus prie silkos raugtų grūzdų  ax.gif Mergai skanu raugti grybai  4u.gif Jo daug kam po covid nukrenta svoris ir mamai mano netgi labai,bet ir valgyti nieko negalėjo silpna, bloga ir t.t.

Man tai skanu tik šviežiai gaminti grybai. Jokių sūdytų / raugintų / šaldytų ir kitų variacijų. Va turiu tą durnumą - daržovės tik šviežios, grybai irgi biggrin.gif

Per covidą ir aš nenorėjau 4-5 dienas valgyt. Gaila, to neužteko svoriui numesti biggrin.gif. Beje, šiandien užkliuvo už akių skaičiai - virš 1700 susirgimų, 11 mirčių. Alio, eGZpertai, duomenų mokslininkai ir kiti - kur priemonės, gąsdinimai? Kur dingo nuoširdus priverstinis rūpinimasis Lietuvos žmonėmis? unsure.gif. Bloga, labai bloga valdžia... unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kava ,luety ,prasau laikytis santuriai.Takoj moj soviet.Sistema kontraatakuoja, o sistema nugalet gali tik kita sistema, o ne pavieniai individai.
Atsakyti

AA, toks įspūdis, kad Tave kas nors puola :)

Kava, aš grybus išverdu sūryme, o vėliau nuverdu, kai reik vartot. Skonis kaip šviežių pasūdytų grybų, tik maistinė vertė sumenksta, žinoma.

Aš va su džiovintais nelabai draugauju, jie man kaip prieskonis labiau, o rauginti, marinuoti pati vengiu.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 08, 10:01)
<p>Mano svoris ne tai kad nukrito, o kažkaip dar draugų pasikvietė. Neteisybė, nes vyras polengviai sirgo, o aš posunkiai. Jam reik priaugt, o numetė, aš gi atvirkščiai. Tikras paršas tas covidas.</p><p></p>

Nieko nenumečiau ... Labai tikėjaus kad MM pasiims , bet tik 1 mėnesiui atostogas gavau . Sako būna po kovido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 08, 10:18)
Kava ,luety ,prasau laikytis santuriai.Takoj moj soviet.Sistema kontraatakuoja, o sistema nugalet gali tik kita sistema, o ne pavieniai individai.

Tai aš ir negalvoju nugalėt - bliuzniju, kas ant seilės užeina ir tiek biggrin.gif

Pou, nu bliamba - ir taip esu darius. Ne tas man ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Dusia.Ranka sugijo,jei daugiau pakasu,jaučiasi,kad kažkas buvo. ax.gif
Skaniausi grybai šaldyti.Turiu ir džiovintų,pamirštu dėti į sriubas,troškinius.Marinuoti irgi stovi,versiu lauka,man kažkaip baisu tie marinavimai.Nesu raugųsi. mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai aš ir negalvoju nugalėt - bliuzniju, kas ant seilės užeina ir tiek biggrin.gif

Pou, nu bliamba - ir taip esu darius. Ne tas man ir viskas biggrin.gif

Tai tikiu, kad nepatinka, jei jau nevalgai. Mano Tėtis nevalgo šviežių kopūstų sriubos, o ji man labai skani. Tėtis nevalgo marinuotų produktų. Na ir ką, toks iš vaikystės gal skonis atėjęs - viskas rauginta arba sūdyta turi būt.

Atsakyti

Nėr namuose kur tą šaldiklį padėt, va jis tai praverstų, tikrai daug šaldyčiau.

Atsakyti
Dusia, Kava, a jums po covido jokių liekamųjų neliko? Man nosis kaip tekėjo, taip ir teka.
Atsakyti

Saintlina, man dar snarglys ir kosulys. Ir vyrui - jam mažiau, bet nosis taip pat užgula, pakosėja.

Gonziui sakė išliko sloga ir nuovargis.

Atsakyti