<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73092031" data-time="1690905678"><div><p>Dusia,gerai,kad musu mieste ir salia esanciame nera normaliu siulu parduotuviu,tokiu,kaip Lietuvoj,Vokietijoj,Italijoj,Estijoj,Suomijoj,Turkijoj ir kt.normaliose salyse.Prasipirkciau juodai,visa pensija sudeciau.Internetu ne tas,negali paciupinet,pauostyt.O tai didelis minusas.
Sandnes garn esu girdejus daug,tai labai puikus siulai.
Kad siulai brangs,nera ko stebetis,viskas brangsta.
Buvom sode.Labai grazus Milda ir Lithuanian.Dideli,apatines kekes buvo labai dideles ir daug,i virsu kiek maziau.Man labai skanus,visiems patinka.Dar Baltarusijos sirdis patinka.Zinoma vel isigijau Jablania Rosii.Labai patinka del savo klasikinio issidestymo ir gausiu kekiu.Taip,kaip is vadovelio kekes,gana ankstyva ir man skani.Kitu dar neistyrinejau pilnai.
Antrosios bulves jau zydi,ziurkiu nematyt.Skabiau lapus siltnamio pomidorams,nes daugelio pirmosios kekes jau nuvalgytos,o kai kuriu ir antrosios,vistik mano anksti sodinti buvo.
Agurkais nesidziaugiu,nors patikrintos veisles Atomic ir Dirigentas,bet is naujo pirkimo.Senosios vede didesni derliu,non stop.Lyg ir tas pats vaisius,nu bet derlius gal net 60% mazesnis.Trestas siltnamis meslu,laisciau agurkus,maitinau,nezinau,kas jiems netinka.Is dalie gerai,kad nera daug,nes ,kai atsiranda pomidorai,agurkams paklausa sumazeja.
Dovanotasis flioksas labai dziugina,o ir chrizantema visa suzydejo,isbujojo,tik ,kai perzydes jau bus amen,as jos nepakartoju daugiau.Nemoku turbut.</p></div></blockquote><p>Šiemet sunkiai su tsis agurkais...</p><p>Dirident šiaip labai geri, bet ne šiemet 😁</p><p></p><p>Auginat lietuviškus pomidorus? Gal turit ft kaip atrodo 😊</p>
Siemet turiu dvi veisles,Milda irLuthuanian.Foto turiu,bet tik sios dienos ir virsutines kekes,kurios jau negausios,bet pomidorai dideli ir skanus man labai.
Siaip daug foto dariau siandien,bet tas sukelimas i foruma per part.lt toks ilgas,mizernas,kad nera kantrybes.