Laba ryta,
Instagramoj ilga laika buvo mano nerto zuikio nuotrauka,po to pakeiciau i savo 50 metes foto,tai kad pasipyle tu karininku,eme folowint mane.
Prazdzioj tryniau,paskui pagalvojau,lai folowina,pakelia mano foloweriu reitingus,tik as ju ne folowinu atgal.Tai gal koks 20 ju ten yra.Pagrinde uzdaras accountas,su vaiku,su suniu,niekur nera zmonos.Isvaizdos pusamzis,kad matytusi jog jau pasiturintis,dar kartais prabangi masina,daugelis su grazia barzdele,visi karininkai arba daktarai.
Neturi ka veikt,tik mergu ieskot,o uz ju greiciausiai slepiasi juodukai.Taip,kad ,Dusia,nepavydek,nieko gero jie neatnesa,tik patikliu moteru asaras del pinigu praradimo.Neseniai viena britankiu temoj klause ka daryt?
Bijojo,kad zus jos karininkas ukr,o ten jam atlyginima ismokejo kiasu,tai nusiunte jai pastu ir muitinej uzstrigo neleistina suma,dabar jau reik sumoket muita,bauda ir t.t.Klausia ka daryt,tai jau gavo atgal su kaupu,britankes ten su liezuviais.
Uzmestuko nebaigiau,i kojines graziasias inikau,pritrukau siulu,uzsakiau,vakar pabaigiau siulus,gal siandien ar ryt atsius,tai i tarpa pamegsiu.Cia jau mano beda,man dideli darbai nusibosta ir uzbaigimas istyyyysta iki begalybes,turiu save labai prisiverst pabaigt.
nu dirzo reikia.
Silumos 16-19 siandien rodo ir be lietaus.Bet vejas didelis.