Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 08, 06:35)

Tai jau pasiduodi?
Dusia,koja nezinau ko nori biggrin.gif ,jei mankstos tik,gerai,jei mankstos,o po to koks sodas, perdaug,skauda,nepaeinu.Vakar po sodo susimete viskas i blauzda.
Su dieta man laikas ne patinka.Velykos ieina,po to MB 70,tik tada galiu uzsiimt kaip reikiant.Darau screen shotus tam laikui.
Ale kiek cia musu nemieganciu sianakt buvo.Labai jau naktis ilga. biggrin.gif bet jauciuos gerai bigsmile.gif
Ex,tikrai geri zenklai,o zeme gydo sielos zaizdas,nelieka laiko savigailai.
Ar yra kas susidure su regresine hipnoze?Jei taip,kokia jusu nuomone?
Atsakyti
Labos smile.gif

Oi mergai visais laikais žmonės emigravo ir manau tie kurie pasilieka tie kurie iškeliavo tie patys žmonės su siekiais, norais ir tikslais smile.gif taip kad tikrai visos turime savas patirtis ir t.t. o aš žinua, kad man sunku būtų judėti net į kitą miestą net nekalbu apie šalį 4u.gif
O aš vakar silkės primarinavau bus su bulbom ax.gif
Ex nuo kurmių taimes spastukus turime bet jie labai užuodžia mūsų kvapą tai reikia su pirštinėm ir dar atsiminiau MB paimdavo amoniaku suvilgydavo skudurą ir į urvą jie bijo... o tu kitų tai nežinau 4u.gif Ir žinok mano širdis dainuoja skaitant tavo postus apie augalus wub.gif
Miegojau kaip kūdikis nei graiustinio nieko, gal kad sode ax.gif Šiandiena planų yra, bet kad jie tik neliktu planais biggrin.gif
Oi myliu tokius puodleius

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 08, 06:12)
Labas rytas,

JustiDi  pavydėti emigrantams senai nėra ko  ax.gif  Kai sūnus  baigė  magristrą UK , turėjo pasiūlymų daktarantūrą daryti ten . Atsisėdom ir pasiskaičiavom , elementari artmetika .  Jei moki skaičiuoti , tai supranti, kad ne  suma mokama į kortelę yra esmė  , o ką už tą sumą gali nupirkti ... Lietuva nugalėj

Gražios dienos  4u.gif

Mano aritmetika kitokia,kai sprendziau aritmetini uzdavini.Nugalejo UK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 08, 09:54)
Tai jau pasiduodi?
Dusia,koja nezinau ko nori biggrin.gif ,jei mankstos tik,gerai,jei mankstos,o po to koks sodas, perdaug,skauda,nepaeinu.Vakar po sodo susimete viskas i blauzda.
Su dieta man laikas ne patinka.Velykos ieina,po to MB 70,tik tada galiu uzsiimt kaip reikiant.Darau screen shotus tam laikui.
Ale kiek cia musu nemieganciu sianakt buvo.Labai jau naktis ilga. biggrin.gif bet jauciuos gerai  bigsmile.gif
Ex,tikrai geri zenklai,o zeme gydo sielos zaizdas,nelieka laiko savigailai.
Ar yra kas susidure su regresine hipnoze?Jei taip,kokia jusu nuomone?

Luety balta vėliava paliaubos biggrin.gif
O apie tokia hipnoze nieko negirdėjau...

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 08, 06:48)
O tu isvis zinai ,kuri ta salis yra mano?
Atejai manes nuteisti?Prisikase prie manes sventoji inkvizicija biggrin.gif
Sveikatos ir laimes linkiu.Tau asmeniskai.
Kazkada ate pastebejo,mano skauduliai ir frustracijos prasiverzia mano postuose,bet as jau per daug patyriau ,kad mineciau asmeninius dalykus.
vartotojo įkelta nuotrauka

Niekada nesupratau internetinio linčiavimo žmogaus kas iš to iš postų nevisada gali suprasti žmogų kur verbalika būsena... AA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 08, 08:57)
Mano aritmetika kitokia,kai sprendziau aritmetini uzdavini.Nugalejo UK biggrin.gif

Luety Lietuva labai pasikeitė 4u.gif

Apie tą hipnozę negirdėjau nieko ... Nepatinka man pats žodis. Paguglinau . Nekomentuosiu ... Bo ilgai reiktų rašyti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 08, 07:13)
Luety Lietuva labai pasikeitė  4u.gif

Apie tą hipnozę  negirdėjau nieko ... Nepatinka man pats žodis. Paguglinau . Nekomentuosiu ... Bo ilgai reiktų rašyti .

Googlinau ir as,ir skaiciau ir klausiau,man idomu ar kas praktikavo?Ciupinejo zodziu
Keiciasi ne tik Lietuva,visos salys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 balandžio 2022 - 08:17

Sveikos,

graži diena. Mano pypsiukai balkone išgyveno. Sakiau, kad ryt kelis bandysiu išbogint į šiltnamį, apkūtosiu iš šonų - gal išgyvens. Jei paliks gyvi, tai sustiprės. Bet jie tokie, kai kurie tiks su pirmaisiais gležnais lapiukais, kai kuriems pirmieji tik besikala, o dar kai kur tik patys daigiukai lenda. Pastebėjau, kad jau kelinti metai taip corazon elgiasi. Keli pirmi išdygsta, o likusios sėklos prabunda po savaitės dviejų tik.

Verdu grybus, bus su bulvėm pietums.

Reik pradėt makštinstis, nes jau visai baigia susukt į ragą.

Mano vyras labai jau liekno sudėjimo, tai covidu nors ir lengvai sirgo, bet gal 3 kg per savaitę numetė. O valgė daug. Jis toks kaulų ir gryno raumens rinkinys. Bet akivaizdžiai nukrito svoris.

Atsakyti
Ex, tau atsakymas dėl kurmių

Deimante = Gaudvilė
Lina Bar = ponia Lylia

Neringa =Nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 balandžio 2022 - 08:36
QUOTE(Luety @ 2022 04 08, 09:16)
Googlinau ir as,ir skaiciau ir klausiau,man idomu ar kas praktikavo?Ciupinejo zodziu
Keiciasi ne tik Lietuva,visos salys.

Luety ne kartą sakiau - paveldime ne prastus genus , o prastus įpročius...

du vienodi žmonės gali turėti tą patį geną, tačiau jų elgsena, gyvenimo būdas, o svarbiausia mintys ir mąstymas arba nuslopina arba suaktyvina geno veikimą. Jo teigimu, pakeitus visą mąstymo ir kasdienybės seką, kurią mes kartojame kasdieną, mes galime „išjungti“ ir įjungti mums reikiamus genus.

Svarbiausia reikia pakeisti "žinojima".
Atsakyti
ate, vis pamirštu paklaust. Iš tavęs esu gavus Arbūzinių sėklų. Pasėjau 2 jau iš pačios rinktų - vienas bulvialapis, kitas ne biggrin.gif. Taip gali būt ar aš čia jau kažką suvėliau su sėklom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 08 balandžio 2022 - 08:39
QUOTE(Pou @ 2022 04 08, 10:26)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>graži diena. Mano pypsiukai balkone išgyveno. Sakiau, kad ryt kelis bandysiu išbogint į šiltnamį, apkūtosiu iš šonų - gal išgyvens. Jei paliks gyvi, tai sustiprės. Bet jie tokie, kai kurie tiks su pirmaisiais gležnais lapiukais, kai kuriems pirmieji tik besikala, o dar kai kur tik patys daigiukai lenda. Pastebėjau, kad jau kelinti metai taip corazon elgiasi. Keli pirmi išdygsta, o likusios sėklos prabunda po savaitės dviejų tik.</p><p></p><p>Verdu grybus, bus su bulvėm pietums.</p><p></p><p>Reik pradėt makštinstis, nes jau visai baigia susukt į ragą.</p><p>Mano vyras labai jau liekno sudėjimo, tai covidu nors ir lengvai sirgo, bet gal 3 kg per savaitę numetė. O valgė daug. Jis toks kaulų ir gryno raumens rinkinys. Bet akivaizdžiai nukrito svoris.</p>

O gerai priminei bus prie silkos raugtų grūzdų ax.gif Mergai skanu raugti grybai 4u.gif Jo daug kam po covid nukrenta svoris ir mamai mano netgi labai,bet ir valgyti nieko negalėjo silpna, bloga ir t.t.
Atsakyti
Perskaičiau, kur saintlina įkėlus, kad kurmiams katės-šumys apmokyti. Tai maniškė šunė nemokyta vieną kitą pagauna, o jei dar apmokius... biggrin.gif. Gaila, kad jai kaip ir man - senatvė. Abi nemokytinos biggrin.gif
Atsakyti