Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Ex @ 2022 03 06, 13:59)
Nebe reikalo. Karas gali būti trumpas ir žiaurus. Nereiks niekur slėptis, nes realiai gresia pragaru ant žemės. Nuo atomo nepasislėpsi kaimo trobelėj.

Paguodei..... biggrin.gif mirksiukas.gif
Bus kaip bus. Įtakoti neturim galimybės. Tik, kad žmonės nekentėtų, nalaičiai neverktų. unsure.gif
Atsakyti
Jo ,ir is kur tokiu optimistu atsiranda? biggrin.gif
Verdu mesos su bulvem ir morkom.Bus su raugintu kopustu salotom .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 06, 14:03)
Jo ,ir is kur tokiu optimistu atsiranda? biggrin.gif
Verdu mesos su bulvem ir morkom.Bus su raugintu kopustu salotom .

Šaltas vėjas, nors žiūrint pro langą atrodo pavasaris.
Atsakyti
Taigi sakiau ,poliarinis sukurys ,sumodeliuotas specialiai ukrainai ,bet ir turkija su graikija gaus,o gal net ir dar pieciau.Jau tempiam visokius apklotus darzams.Siaip tai suds ,kad tik netruktu ilgai ,kad augalams antra ziema neisijungtu.Nors saules yra ,gal kaip nors.
Atsakyti

Sveikos, mergicos. Va, kurios vaistus kasdienius vartojat, jų mėnesio atsargą turėkit. Jei kokia bėda, dažnai sutrinka medikamentų tiekimas. Kai kurie sunkiai pakeičiami. Mano sūnus kasdien vartoja vaistus, kurių tiekimas ir taip sutrikęs dažniausiai, tai va, čia gali būt bėda. Kaip tik trims mėnesiams išrašė - gavom dviems. Negaus, pradės visi kauliukai krypti, sutriks širdies veikla ir visi kiti blogiai. Tai džiaugiuosi, kad dabar turim mažą atsargą.

Jei atomas, sudegsim kaip dulkės ir grįšim į žemę - ne pats blogiausias variantas.

O šiaip, vandens į rūsį kokį bambalį įsimeskit, jei šulinio neturit.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 03 05, 22:28)
Laba
Nemačiau  bet MB sskė visi nosis iškišę.
Man panikos priepuolis....
https://www.lrytas.l...tsakas-22618416

Pas jus gal šilčiau.
Man rodos, kad ir taip aišku, nereik nė grasinimų - mes esam ant kelio į Kaliningradą. Jei kris Ukraina, toliau būsim mes. Gal tik pajėgumų mažoka bus, gerokai apmažino ukrainiečiai.
Jau BY nebeišleidžia 18-60 metų vyrų iš šalies...
Atsakyti
Tai sakot, viską žinot, kaip bus biggrin.gif
Aš tai nežinau unsure.gif
Gal čia dar nebuvo įmesta - nežinau, kiek tiesos (komentaruose buvo patikslinimų), bet gal vis kažkiek smile.gif.
https://www.facebook...4036959?__cft__[0]=AZXIyRYoXlmo8n4Mja7HTtv5eme13SLZCGsVDdTxLMKu2HIdZk-jjV5YgieE2YRUFVDJAldWGtje1TpTJQb4XH_rtjyGXqAimXCRXBPICvi3MXTqKZ-0AiAQstkNHRWNVDY&__tn__=%2CO%2CP-R
Atsakyti
Panikierės tongue.gif biggrin.gif
Paprasta atominė bomba 10 km . O po spogimo 3 paras neiti laukan tiems kas iki kokio 50km... Kad nusėstų dulkės . Jei tai japonai būtų žinoję.... Bomba nuo atominės elektrinės skiriasi . Kas mokat fiziką ? Lengvai norit išsisukti bigsmile.gif
Kam mums mėtys bombas jei Pabaltijis ir taip lengvai užimamas mirksiukas.gif Per brangu . Lenkija gali gauti bombikę ax.gif Girdėjau Rusijos žydų prognozes. Na tų kurie buvo artimi, o paskui pabėgo užsienin...
Vėjas ir pas mane kaime . Nebemiela darbuotis.
Dėl BY , kaip visada smile.gif iš ryto kariauja , po pietų nebe. Neprispaudžia jo rimtai , slidus ...
Atsakyti

Dusia, nuo daug ko tas spindulys priklauso. Ir į kur pataikytų. Pvz. paprasta bombikė į atominę. Kaip jie sakė - kam mums pasaulis be Rusjos?

Šiuo atveju man tai visai ne panikavimas, bet tiesiog pamąstymai. Ir pasidėliojimas. Jei ką pirkčiau, tai tik tai, ką pati vartoju ir taip. 

Kas liečia vaistus, tai jei didėja grėsmė tam tikram regionui, tai poreikis padidėja visur, kaip suprantama - mūsų rinka nėra konkurencinga. Na čia jau mano darbas ir žinios, ne šiaip pasvaičiojimai. Galų gale, išties nemažai dabar labdaros išvažiuoja į Ukrainą, kuri yra ir valstybiniu lygmeniu, taip pat perka NVO.

Atsakyti
saintlina, gal tu įsivaizduoji, ką daryt su šuniu, jei reikėtų 3 dienas rūsyje lindėt? unsure.gif Kaip jį įtikint reikalus atlikti ne lauke?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 06, 14:41)
Tai sakot, viską žinot, kaip bus biggrin.gif

Visko žinoti niekas negali. Bet būti budriam ir save apsaugot niekam nepakenktų, nei optimistėms, nei panikierėms 😉
Atsakyti
digital fortress - failure
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 kovo 2022 - 18:28