Paguodei.....
Bus kaip bus. Įtakoti neturim galimybės. Tik, kad žmonės nekentėtų, nalaičiai neverktų.
Sveikos, mergicos. Va, kurios vaistus kasdienius vartojat, jų mėnesio atsargą turėkit. Jei kokia bėda, dažnai sutrinka medikamentų tiekimas. Kai kurie sunkiai pakeičiami. Mano sūnus kasdien vartoja vaistus, kurių tiekimas ir taip sutrikęs dažniausiai, tai va, čia gali būt bėda. Kaip tik trims mėnesiams išrašė - gavom dviems. Negaus, pradės visi kauliukai krypti, sutriks širdies veikla ir visi kiti blogiai. Tai džiaugiuosi, kad dabar turim mažą atsargą.
Jei atomas, sudegsim kaip dulkės ir grįšim į žemę - ne pats blogiausias variantas.
O šiaip, vandens į rūsį kokį bambalį įsimeskit, jei šulinio neturit.
Dusia, nuo daug ko tas spindulys priklauso. Ir į kur pataikytų. Pvz. paprasta bombikė į atominę. Kaip jie sakė - kam mums pasaulis be Rusjos?
Šiuo atveju man tai visai ne panikavimas, bet tiesiog pamąstymai. Ir pasidėliojimas. Jei ką pirkčiau, tai tik tai, ką pati vartoju ir taip.
Kas liečia vaistus, tai jei didėja grėsmė tam tikram regionui, tai poreikis padidėja visur, kaip suprantama - mūsų rinka nėra konkurencinga. Na čia jau mano darbas ir žinios, ne šiaip pasvaičiojimai. Galų gale, išties nemažai dabar labdaros išvažiuoja į Ukrainą, kuri yra ir valstybiniu lygmeniu, taip pat perka NVO.