QUOTE(Amadėja* @ 2023 07 28, 10:28)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="73091104" data-time="1690534000"><div><p>Kokius paukščius augini?</p><p></p><p>Man tai priminė vieną seną narę 😁, toks dejavu, bet neeskaluosiu geriau to, neverta </p><p></p><p>Niekad telefone neistampo foto. Tad jei kada mano kokia didelė isikels, persiprašau, negaliu to žinot, nes sm naudoju tik telefonu </p></div></blockquote><p>Guldo ir japonines amadinas.</p><p>Japoniukai vaikus išperėjo, tai truputį neramu narve... Guldas bernas iš jų lizdo šieną vagia,buvo vaikus išmetęs, bet sudėjau atgal, padariau barikadą ir daugiau nebeiškrenta... Šiaip labai įdomu stebėt 😊</p>
Kur juos dedat?Yra jiems rinka?
QUOTE(Amadėja* @ 2023 07 28, 10:45)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="73091128" data-time="1690536830"><div><p>Net pagooglinau Kas tos guldo 😁. Nu gražios. Parodyk savas</p></div></blockquote><p>Man jau paranoja fotkes dėt... Nežinau kaip, kad ok būtų. Pafotkinsiu vakare 😊</p><p>Bandyt reiks</p>
Atsiprasau uz priekaistus tampant puslapi,as dazniausiai kome skaitau,tai todel nezinau apie nauja versija telefone nieko.Nors esu naudojusis,bet nauja versija neprilipo.