QUOTE(IngridaB @ 2023 07 27, 06:20)
Labas rytas.
Šiandien kibirą pomidorų išvešiu pažystamai į turgų.Vaikai negrįžta konservuoti dar spėsiu.Tikrai nebe auginsiu daigų,nusiperki įviariausių.Kokie geltoni skanūs ir maži ir dideli,oranžiniai,juodi Yra specų kas užaugina.
Nemoku agurkų auginti.Na neužauga jų kibirais,kažkiek.Tris suvalgė šiltnamyje miltligė.Turime agurkų,tiek,kad pavalgyti,vaikams dar šiek tiek.
Ex
Labas rytas,
o man smagu paciai daigu issiaugint,man anksti pavasari tai kazkokia terapija,tai palengvina pavasario laukima.
Bet man nereikia ju daug,gal tame ir skirtumas.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 27, 08:16)
Labos ,
Tik agurkų paraugiau žiemai ir viskas . Marinuotų dar yra. Be to ne agurkų metai pas mane. Naktys šaltos, vakarais bliuzono reikia. MB pas mane agurkinis , valgo kibirais
O aš pati labai myliu 3 dienų raugintus agurkus.
Ingrida, aš per tiek metų irgi atsirinkus pomidorų veisles kurie man skanūs ir hibridus kurie gerai dera ... Pomidorai su pavadinimais pas mane šiltanmyje
15 min miestai - tai miestai kur viskas pasiekiama per 15 min . Nereikia automobilio. Tobuli gyventi šiuolaikiniams programeriams
https://www.lrytas.l...ilnius-24736060
Neteko lankytis tokiuose
Bet nemanau , kad per prievarta juose kažką laiko
Mano nuomonė tokia, kad nemokamas sūris būna tik pelėkautuose. Susiviliosi pats kaltas...
AA kritinis ir sveikas mąstymas man biški skiriasi . Sveikas kuris leis išgyventi Tavo rūšiai , Tavo tautai ... Kritinis , kai viską kritikuoji , ale vis tiek gyveni +- pagal normas . Kaip aš pvz
Ex
Niekada nebūčiau išrišusi . Sėkmės ir kantrybės
Muka , kokios žinios iš Indonezijos ? Kaip buvo niekada nebebus , bet viltis miršta paskutinė
Nera taip grazu,kaip apraso tas 15 min, miestu koncepcijas medijos.Paryzius dar nera suskirstytas i 15 min.miestus,nes zmones juda laisvai po visa Paryziu ir i ji.Be to,gali isvaziuot is jo.Dalis skaitosi graziai,kaip masinu kamsciai ir t.t.Kodel nekuriamas tokios technologijos/judejimo priemones,kaip famtastiniuose filmuose,kad nebutu kamsciu,o norima uzdaryt zmones i dezutes?O dideiji galiunai pasaulio skraido vienas zmogus su komanda didziausiais boingais ir tersia ora,kur galetu skrist keleiviniu lektuvu biznio klase.
As tai matau daug kitaip,be to skaitau kitur apie tai is jau bandomu padaryt tai, teritoriju gyventoju.Jei jiems butu taip gera ten,kaip raso,jie nespardytu ribu,nepiketuotu ir nedarytu kitu akciju.
Bet cia tik man taip atrodo.
Ex,tu labai drasi moteris ,didziuojuosi tavimi.Sekmes visakeriopos,tau pasiseks,nes tu turi puiku prota ir gera sirdi.
AA,astrus protas,puiki nuovoka,niekada nebuciau supratus,nemoku tiek isijaust i rasomus postus.Tau irgi