Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas.Pas mus laukiama karsciausia metu diena.Prognoze +47C

Košmaras  :blink:  :blink:  man 27 jau baisu, o tiek... 

Atsakyti

Man tas visas Latvijos pajūrys patinka , nuo Liepojos iki Kolkos rago . Prie įlankos irgi daug kartų buvę.
Nelabai mėgstu maudytis Balijos jūroje, šalta biggrin.gifBŪna šiltesnių jūrų ax.gif

 Man irgi Latvijos pajūrys patinka :) savo tuštumu :) 

Aš tai nesimaudau, nejaučiu jokio noro išvis lįst į vandenį, išskyrus vonią )) bet braidyt mėgstu ir galiu pajūriu kilometrais eit.

Atsakyti
Luety , ypač Tau aktualu tas 15 min miestas smile.gif Kiek iš jo išvažiuoji ?
Tai tegul pažangūs vakariečiai ir kuriasi tuos komunistinius meistus . Rytų Europa jau gyveno brandžiam socializme , nebelabai nori smile.gif
Ir niekaip nesuprantu ko tu bijai net kalbėti ? Pašalpas ir pensijas gali atimti ?
Jei per žiauriaus karantinus, kokie buvo Lietuvoj, žmonės sugebėjo poilsiauti pajūryje, susitikti , šventes pasidaryti, vaikai tėvus lankė, tėvai vaikus ... tai tas 15 min miestas rytų Europoje sunkiai įsivaizduojamas. Ne tas mentalitetas. Valdžia pasakė visi klauso. Ne pas mus ... Gal mano anūkams tai ir gręsia, bet patys kalti.

https://madeinvilniu...ilniaus-zonose/

Liepojai iki tokio miesto kaip iki mėnulio biggrin.gif biggrin.gif


Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 07 26, 12:34)
 Man irgi Latvijos pajūrys patinka smile.gif savo tuštumu smile.gif </p><p>Aš tai nesimaudau, nejaučiu jokio noro išvis lįst į vandenį, išskyrus vonią )) bet braidyt mėgstu ir galiu pajūriu kilometrais eit.</p>

Labai mėgstu pajūriu eiti . LT ar LV tai galima - smėlio pliažai... Jei vėsiau jūra šildo . Mes net gruodžio mėn būdami Rygoj į Jurmalą električke nuvažiavom. Patogiau negu mašina- vienoj stolelėj įšlipai , kitoj įlipai ... nereikia tuo pačiu keliu grįžti .

Šiap tai 15 min miestas yra labai graži įdėja . Turiu daug draugu kurie per dieną po 2-2,5 val kamščiuose prasėdi . Darbas nuo 8 iki 5. Griežtai . Kiek laiko išeina veltui ...

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 07 26, 10:22)
Labos

Vaikui atlikta operacija truko 9 valandas dar laukiame žinių.

4u.gif
Tikėkimės žinios geros wub.gif
Atsakyti
Gerai ,tegu miestai eina i savo 15 minuciu ir kuo greiciau,tada kaimieciams biski sumazes valandu iki bankomato ar gydytojo ar kokio pasto.
Tesiog socialine inzinerija.
Pasedes konsolidavimo stovykloje paukstukai ir uzsimanys i laisve i prerijas.
Atsakyti
Dusia,o kur as rasiau,kad ju bijau?Tokiame amziuje as jau nebebijau daug ko.
O kad nenoriu rasyt cia apie tai,tai todel,kad liksiu nesuprasta.Nebus tokios diskusijos,kokios noreciau.Tik todel.As nenoriu tu uzdaru miestu,man jie nereikalingi ir koks valdziazmogis gali ribot mano prigimtines laisves ,uzsimanes is savo liguistos fantazijos.
Jei kam patiks tokie lageriai,valio!!UK kol kas varto uztvaras,drasko kameras,nepasiduoda,nenori zmones ribu,nenori,jog nueit pas tevus ar vaikus i kita 15min garda turi gaut leidima ir dar daug daug kitu apribojimu .
Is tavo parasymo suprantu,kad tu nieko nezinai apie tai ir nereikia.Viskas turi ateit zmogui i jo samone savaime.Kam forsuot.Todel ir nediskutuosiu cia.
Del pasalpu nepergyvenu,duoda gerai,neduos,isgyvensim.Musu abieju pensijos sudaro nemaza suma.Susiprastinsim ir isgyvensim,cia ne svarbiausia.Svarbu bus,kai pensiju nebemokes,o manau,kad taip bus,tai tada jau bus beveik neimanoma isgyvent.Bet iki to dar reikia dagyvent.Visada yra kazkokia iseitis.
Sakai vakarieciai maisai ir nekelia vejo?Klysti.UK visa ziema buvo protestai,ypac karantino metu,nors jis cia buvo nesunkus,bet dusino seneliu namus.O Prancuzai,Nyderlandai??Visi juda.Tik LT tyli,jiems gerai.Nu ir nesvarbu.Man jau nera taip svarbu,mano atgyventa,kiek skirta tiek.Stresas buvo pradzioj,dabar tik seku ivykius ir tiek.
Atsakyti
Nu ,kodel gi bande kazkas protestuot ,lyg pernai.
Bet lietuvoje niekas nenori but marginalizuotas.Geriau dinkt ,kol dar galima ar yra kur.
Del stebejimo kameru ,tai net nezinau,gerai tai ar blogai.Labai patogu ,kai reikia surast kazka,dar galima vaikus paleist,be galvos sukimo.
Kaip tik skaitau ,kaip mano krasto vergai pasizymejo ,isduodami caro ochrankai Z. Sierakauska,kuris siaip uz vergijos panaikinima kovojo.Taip kad su tom kamerom,jos visada buvo. biggrin.gif
Atsakyti
Luety , aš galvoju , kad tu kažko bijai , kad nerašai čia 4u.gif Jei tik mūsų aršių , tai irgi suprantu wub.gif Aš tai nei temos mergaičių bijau , nei valdžios...
O dėl viso kito - taigi aš ir prieš koroną mačiau kur lin eina Vakarai ...
Man nieko naujo , jokios akys neatsivėrė, nes negyvenau rožiniame pasaulyje ax.gif
Ir skiepų nelaukiau , ir netikėjau , kad liks neskiepytų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaip yra tikrame skaitmeniniame pasaulyje - žinau Kiniją iš pirmų lūpų ... MB dirba, mano įmonė dirba . Saugu ten tongue.gif . Bet 56 dienas sėdėti bute baltas žmogus negalėtų. Užvirino laipinę ir tiek .
Jie vis dar izoliuojasi ir testuojasi dėl koronos.
Prievarta į 15 min miestus neuždarys. Bus norinčių .
Nereikia varyti ant lietuvių ir Lietuvos. Didesnis procentas sveikai mąstančių negu vakaruose ...
O kad neprotestuoja , tokia jau prigimtis. Mes ne prancūzai , kitas mentalitetas.
Bet tai tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
As tai bijau temos mergaiciu.
Kas yra sveikai mastantis? Gal kritiskai mastantis?O ko siemet nieks nieko apie jokius konservus nieko neraso? As cia viena stiklainius plaunu ir pomidorus pjaustau?
Atsakyti
Kai kameros stebi miesta del nusikaltimu,pazeidimu,gal ir gerai,bet,kai jos stebi kiekviena tavo zingsni,kad neperzengtum nustatytu 15min miesto ribos,kazin ar gerai.
Ne konservuoju dar nieko,isskyrus sparaginiu i saldikli,serbentu i saldikli
Pagaliau gavau kompresines kojines pagal savo ismatavimus.Ryt ryte uzsidesiu neatsikelus is lovos,matysim ar jos man tiks.Cia viskas trunka labai ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 07 25, 15:51)

Kaip tau ex,dievas padeda daryti tuos didelius darbus kur kazkada minejai?

Alta, ačiū. Jei tai būtų galima vadinti darbu.. Nežinau. Iki šiol nedrįstu viešai įvardinti.. O kaip man sekasi, dabar tikrai neaišku nei man, nei aplinkiniams. Tai yra ilgas gyvenimiškas procesas. Galėsiu pasakyti ne mažiau kaip po 10-13 metų. O įvertinimą balais už tokią veiklą gali parašyt tik šv. Petras. Stengiuosi nesuklyst biggrin.gif bet ne dėl balų.
Atsakyti
Manau ,kad apsiemei globoti maza zmogu.Na speju.
Atsakyti

Kokios čia visos paslaptingos😁. Sakot kažką ne iki galo. Ko bijot?

Kas tie 15 min miestai? Apšvieskit, nieko nzn

Atsakyti