QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 25, 09:31)
Daržo grupėje mačiau gerą patarimą- sėti ankstyvus kopūstus rudens derliui
Lyg sėklų turėjau . O tai žirniai, česnakai nurauti .
Pas mus seja viska,kas kaledom,siuo metu.Mano bulves jau apvagotos,morkos ir trumpos ir ilgos sudygo,kopustiniai jau ir paaugo.Dar kaimyne dave kazkokiu baby kopustu du daigus.Dar noriu spinatu,dar bulviu vietoj svogunu,jau turiu sudaigintu.
QUOTE(saintlina @ 2023 07 25, 09:47)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="73090516" data-time="1690274446"><div><p>Visiška ramybė man yra iš vis kažkokia nerealistiska sąvoka. Galima tik sąlyginė ir laikina, kai duotuoju momentu negalvoji apie kažkokias neišsprendžiamas problemas, nes esu užsiėmusi kažkuo kitu. O visai negalvoti ir nurimti nesugebu, bent pas mane asmeniškai galvoj nuolat groja kažkokia radiją, jei ne dėl šiandienos ar ateities bėdų, tai apie praeitį transliuoja kokias nors nesąmones 😄</p></div></blockquote><p>Siaubas
blokuok tu tą radiją kokiais nors būdais, taigi čia jokios dvasios ramybės nėr
Pas mane tai Skarletės sindromas. Jei kokia bloga mintis užklysta, iškart išpašolvoninu.</p>
Diena retai durnu minciu turiu,dazniausia nakti.Tai irgi bandau issivalyt jas,bet sugryzta kita ir vel kita,taip ir uzmiegu bepasolvonindama.