Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Lėktuvų bilietams jau senai kreditinės nereikia. Aš sena , pamenu tuos laikus kai reikėjo ax.gif Net nebeturiu , nes daugiau bankų , daugiau kortelių, daugiau išlaidų . Aš su bankais nesipykstu bet ir nenoriu duoti jiems uždirbti ... Ir ne visos kreditinės su kelionių draudimu .
Girdėjau šnekas, kad vyresnių žmonių nenori drausti vykstanat į trečias šalis.
Tikrai pamenu , kad Ukraina be draudimo neįsileisdavo iki karo turistų .
Visi rėkauja grynus panaikins - o jūs pabandykite Vokietijoje be grynų savaitę pragyventi biggrin.gif Iki 20 Eur niekas iš Tavęs kortos neims . Italija, Ispanija , Graikija , tai iš viso patyliu ... Mokėsi brangiau korta. Kas gali mokesčių nemoka biggrin.gif
Kas esat drąsios pažiūrėkit vakar Feigino-Arestovičiaus pokalbį. Apie Suvalkų koridorių eina kalbos ... Pirma kartą ne pas lakštingalą laidoj girdėjau tokias šnekas .
Atsakyti
Jo naikintuvas jau nuskrido pas saintlina,tuoj puls,sekmadieni po pietu.
Tik dabar supratau ,kodel rusija stengiasi pati pirma DCCB isivest.Taigi pirmas pradejes,manau galesi kazkokias salygas diktuot.Per praeita menesi ,rublio kursa numuse 40%.Reiskia rusu aktyvai,kurie ne po sankcijom nuvertejo vos ne per puse.
Pats laikas radikaliems pokyciams.
Atsakyti

O jie ne per agentūrą keliavo? Patys? Tas vyrukas bent sąmonę atgavo? Gal visgi turi tą draudimą, tik kiti nežino. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 23, 07:35)
Labas rytas,
Kokie grybai ? Pas mus sausa, tikrai jokių grybų nėra.
Pou smagu man , kad mane geru žodžiu prisiminei  wub.gif  Svarbu panaudojai mano kojines  4u.gif
Apie tą nelaimę vakar LR buvo straipsinis. Kraujas  pas vyruką , kaip pas mano vaiką ...
Mukute , kaip jie laikosi ?
Kažkada Birštone susipažinom su moterimi , kuri Nepale kalnuose patyrė insutą. Tai jos žodžiai man labai įstrigo - jei ne geras sveikatos draudimas, manęs nebūtų . Mūsų metų , labai simpatiška moteriškė ... Pasiguodė , kad gyvenimas pasikeitė po ligos 180  laipsniu.
Mes kai keliautojai  tai neįsivaizduoju tokio neatsakingumo . Taigi ne  18, artėja link 30 jei vestuvė . Tėvai , draugai , žmona nepaklausė ?
O dabar kažin į UK ES sveikatos kortelės galioja ar jau nebe ? Į Norge tai galiodavo kai važiavom.



Labas rytas,

neteiskim jaunu.Jauni tam ir yra,kad darytu klaidas,kartais labai skaudzias.

Sianakt beveik iki 3 val ryto skaiciavau zvaigzdes,kavos geriau velai sode,tai iskart poveikis dave i miega.
Uzvakar nuravejau braskiu paskutine lysve,vakar ateinam,kazkoks kosmaras,aplink pakelta lysve iskasta,ismaitota,pati lysve,duobiu duobes,bet yra ir skyles matyt tose duobese,zemiu isspardyta/isknista ant takelio,nu niekaip nesuprantu,ar cia lape taip isnaglejo ir kazko ieskojo,ar cia ziurkes man kersija.Sunku suprast.Tos skyles galejo but is senai,but panasu i lape,bet ar lape knistusi apie lysve,ardytu zeme,nezinau.Nu kazkokia anomalija siemet mano sode.Jei tai lape,tai as zinau vaistu,kad daugiau nebeateitu,MB tuoj atzymes teritorija,bet jei ziurkes,tada jau man paskelbtas naujas karas.Be to MB primine ant tos lysves vis nesdavom is vistu tvartelio siaudus,ir kt kraika ir mesdavom ant jos.Gal lape uzuode vistu mesla,ar ka,nebezinau nei ka galvot.Ismaitotos visos braskes,gaila foto nepadariau,tiesiog,kaip su kokiu kultivatorium ir tik toj lysvej.Kodel ji nelindo,kai buvo apzele?Neuzuode.
Nu zodziu,vel MB ataka i mane,kam tau reik to vargo ir bla bla bla.Kas zinot kaip nuimt tuos kerus nuo manes ir nuo mano mylimo zemes lopinelio? bigsmile.gif
Atsakyti
4 valnadą ryto puls , sekmadienį po pietų visi tingi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 23, 09:58)
4 valnadą ryto puls ,  sekmadienį po pietų visi tingi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

4 valanda dar tamsu.Puls penkta.Siryt nuo penkiu su kaimynais pomidorus skynem .Jau galima raudonus matyt.
Ziurkes ir lapes beigi zuvedros nera kerai.Tai gamta arba nedraugiska gamta.Nesiskust ,visi pietu krastai baigia sudegt.Gyvi.
Atsakyti

AA, nebereikia kreditinės nei skrydžiams, nei viešbučiams. Reikia nebent autonuomai, jei su depozitu ir be pilno auto draudimo imi.

Atsakyti
Lab, panienkos.
Prirašėt visokių baisybių, kaip kuri tik sugebėjo. Nepakeisim nieko, jei kas ir bus tuose koridoriuose.
Sainlina, šiom dienom ir virš mano sodybos naikintuvai praūžia, bet tai ką dabar. Nebijok biggrin.gif Sveikinimai tavo vaikiui, linkiu kad kuo toliau, tuo geriau kad būtų.
Grybų nėra, lietaus nėra, vakar pakrapsėjo 5min ir pasibaigė. O žadėjo žadėjo... lietus, liūtis. Eilinį kartą šnipštas.


Atsakyti

Pas mus lyja visą dieną šiandien. Galėtų darbo dienom geriau lyt, o per išeigines ne😁

Atsakyti
Negalejo vakar atlikti operacijos, tai ja nukele antradieni-treciadieni. Kol kas kraujo netruksta, renkam pinigelius ir bandom susiskontaktuoti su kuo daugiau daktaru specialistu, kad galetu padeti greitai priimti sprendima. Tokios žinios. Draudimo nėra, dar iesko kortelių, bet mažai vilčių.
Oi labos.

Atsakyti

lietaus nėra, vakar pakrapsėjo 5min ir pasibaigė. O žadėjo žadėjo... lietus, liūtis. Eilinį kartą šnipštas.

Čia kaip mano mamikė. Paklauso orus per tv ir - oi, reikia česnakus nuraut, žadėjo, kad rytoj lietus, poryt lietus, visą savaitę lietus. Po savsitės - oi, reikia malkas sutvarkyt, žadėjo, kad visąlaik lis. Šiandien - reikia malkas uždengt, nes per žinias sakė, kad kiekvieną dieną lis. . Sakau - ir kiek tu to lietaus matei paskutinėm savaitėm?

Atsakyti

Pas mus lyja visą dieną šiandien. Galėtų darbo dienom geriau lyt, o per išeigines ne😁

Aš tai eilinįkart viską laistau )))

Atsakyti