QUOTE(Luety @ 2023 07 21, 16:00)
Uzjauciu nukentejusiji ir jo zmona,zaviuosi nuostabiais draugais.Dieve padek jaunam vyrukui issikapstyt.
Dusia,as Europos sajungos piliete,as neturiu UK pilietybes,tai skrendu,vaziuoju,kaip europiete,tik ivaziuojant i UK reik skenuot pasa del rezidento,ar settled statuso.MB keite pasa,tai vis neprisiruosiu ieit i valdzios puslapi ir atnaujint settled statusa ant naujo paso,bet dar yra laiko.
Dusia,as Europos sajungos piliete,as neturiu UK pilietybes,tai skrendu,vaziuoju,kaip europiete,tik ivaziuojant i UK reik skenuot pasa del rezidento,ar settled statuso.MB keite pasa,tai vis neprisiruosiu ieit i valdzios puslapi ir atnaujint settled statusa ant naujo paso,bet dar yra laiko.
Luety , o kaip su sveikatos draudimu pas Tave ?
ES pilietė , bet LT jau nemoki sveikatos draudimo įmokų ? Tai kurios šalies sveikatos draudimas Tau galiotų Ispanijoje ? Gal kaip pensininkė gali pasiimti lietuvišką sveikatos draudimo kortelę internetu ? Niekada nesu pasinaudojusi sveikatos draudimu , bet visada turiu ... Klausiu , nes kai mano vaikai mokėsi UK , tai kas metus turėdavau atnaujinti jų statusą ligonių kasose . Kol jie Lietuva - Anglija , tai dzin . Bet jei sugalvojam keliauti tai reikia popieriaus...
Ar pensininkai gyvenantys UK Lietuvoje yra apdrausti sveikatos draudimu nežinau .
Pasidomėk brangioji .
PS kažkada iki Suvalkų nuvažiavusi be asmens dokumento Tik grįžusi supratau , tai streso nebuvo .
Papildyta:
Amadėja*, bet pomidoro pavadinimą parašyk
Man tai per mažai lapų, aš pomidorų neplikinu liepos mėn ... rugsėjo pusę gal ir labiau apskabau , bo vis tiek jau neskanūs valgymui.
Pou mušk mane ... arba aš prasta augytoja . Man Ola Polka dvigubai saldesni už Dietskij . Pastarieji labai gausūs tik . Ola Polka mano dukros būdavo mylimiausi , kai aš lauke augindavau ... Gerai saulė kai pakepindavo , tai sakydavo , kad saldesni už medų .