Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2023 07 21, 16:00)
Uzjauciu nukentejusiji ir jo zmona,zaviuosi nuostabiais draugais.Dieve padek jaunam vyrukui issikapstyt.

Dusia,as Europos sajungos piliete,as neturiu UK pilietybes,tai skrendu,vaziuoju,kaip europiete,tik ivaziuojant i UK reik skenuot pasa del rezidento,ar settled statuso.MB keite pasa,tai vis neprisiruosiu ieit i valdzios puslapi ir atnaujint settled statusa ant naujo paso,bet dar yra laiko.


Luety , o kaip su sveikatos draudimu pas Tave ?
ES pilietė , bet LT jau nemoki sveikatos draudimo įmokų ? Tai kurios šalies sveikatos draudimas Tau galiotų Ispanijoje ? Gal kaip pensininkė gali pasiimti lietuvišką sveikatos draudimo kortelę internetu ? Niekada nesu pasinaudojusi sveikatos draudimu , bet visada turiu ... Klausiu , nes kai mano vaikai mokėsi UK , tai kas metus turėdavau atnaujinti jų statusą ligonių kasose . Kol jie Lietuva - Anglija , tai dzin . Bet jei sugalvojam keliauti tai reikia popieriaus...
Ar pensininkai gyvenantys UK Lietuvoje yra apdrausti sveikatos draudimu nežinau .
Pasidomėk brangioji .
PS kažkada iki Suvalkų nuvažiavusi be asmens dokumento biggrin.gif Tik grįžusi supratau , tai streso nebuvo .
Papildyta:

Amadėja*, bet pomidoro pavadinimą parašyk ax.gif
Man tai per mažai lapų, aš pomidorų neplikinu liepos mėn ... rugsėjo pusę gal ir labiau apskabau , bo vis tiek jau neskanūs valgymui.
Pou mušk mane ... arba aš prasta augytoja mirksiukas.gif . Man Ola Polka dvigubai saldesni už Dietskij . Pastarieji labai gausūs tik . Ola Polka mano dukros būdavo mylimiausi , kai aš lauke augindavau ... Gerai saulė kai pakepindavo , tai sakydavo , kad saldesni už medų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 liepos 2023 - 16:18

Luety , o kaip su sveikatos draudimu pas Tave ? ES pilietė , bet LT jau nemoki sveikatos draudimo įmokų ? Tai kurios šalies sveikatos draudimas Tau galiotų Ispanijoje ? Gal kaip pensininkė gali pasiimti lietuvišką sveikatos draudimo kortelę internetu ? Niekada nesu pasinaudojusi sveikatos draudimu , bet visada turiu ... Klausiu , nes kai mano vaikai mokėsi UK , tai kas metus turėdavau atnaujinti jų statusą ligonių kasose . Kol jie Lietuva - Anglija , tai dzin . Bet jei sugalvojam keliauti tai reikia popieriaus... Ar pensininkai gyvenantys UK Lietuvoje yra apdrausti sveikatos draudimu nežinau . Pasidomėk brangioji . PS kažkada iki Suvalkų nuvažiavusi be asmens dokumento biggrin.gifTik grįžusi supratau , tai streso nebuvo . Papildyta: Amadėja*, bet pomidoro pavadinimą parašyk ax.gif Man tai per mažai lapų, aš pomidorų neplikinu liepos mėn ... rugsėjo pusę gal ir labiau apskabau , bo vis tiek jau neskanūs valgymui. Pou mušk mane ... arba aš prasta augytoja mirksiukas.gif. Man Ola Polka dvigubai saldesni už Dietskij . Pastarieji labai gausūs tik . Ola Polka mano dukros būdavo mylimiausi , kai aš lauke augindavau ... Gerai saulė kai pakepindavo , tai sakydavo , kad saldesni už medų .
Black sherry.

Man skaniausi ir dera ilgiausiai. Oj, aš bijau po pernai maro, o ir jiems nokt laikas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 liepos 2023 - 16:44
Jsunimas visą gavo info o toliau jau patys te žino ...o ir dievo valios reik nepamiršti...
Plikinu,nes auginu truputi tankiai,na nežinau nepastebėjau jau labai skirtumo...pomidoras yra pomidoras biggrin.gif
Atsakyti

Black cherry skanūs, bet rudeniop labai trūkinėja. Aš irgi nedepiliuotų pomidorų šalininkė - gal du lapus šį sezoną esu nuskynus, kurie ant žemės gulėjo. 

Atsakyti
Beje auginimas kaip gamta sukure labai pasiteisino.Pirma nereikia lenkt nugaros skabant tas pazastis,antra,milziniskas derliu.Trecia jauciu visi ant karto ir pasibaigs.O nuskint lengviau nei tikejausi ,beje,atsigule jie kazkaip biski lapu padziovino,jau matosi,o ten kur pilnai uzdengti tai patys sveikiausi ir graziausi.Aisku darzo vaizdelis labai nekoks ,bet pastangu atzvilgiu tai puiku.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 07 21, 18:36)
<p>Black cherry skanūs, bet rudeniop labai trūkinėja. Aš irgi nedepiliuotų pomidorų šalininkė - gal du lapus šį sezoną esu nuskynus, kurie ant žemės gulėjo. </p>


Būten dėl trūkinėjimo ir nebeauginu .
Iš mažiuku liko tik MANDAT F1. Derligi , skėčio formos kekės . Ir parsivežus į Kauną savaitę ant stalo prastovi negesdami. Skonis man geras. Kaip sūnus sako - vietoj sėmkių.
Nedaug skabau aš . Kai jau sunoksta kekė tada ...
IK kažkada pasakė - nuskabyti pomidorams lapus, kaip žmogui visus dantis išdaužyti ir liepti valgyti ...

Atsakyti

Pou, voveraitėm ant kelio prekiauja. Vadinasi, pasirodė. Pati dar tik atvažuavau. Ryt pračekinsiu.

Atsakyti
Buvom sode,pomidoru agurku mase issirpusiu,suaugusiu,nuodai neliesti,spastai neliesti,bet radom ziurke,betupincia nejudancia tarp pomidoru,galvojom negyva,bet palietus sujudejo,tai uzdengem su kibiru,nesipriesino,bande spurdet ir issokt,bet MB prispaude su kelne,tai nebesipriesino,nes nebe tokia gyvybinga.Matyt priedus nuodu ir pusdvese.Nu ka,ismete i miska.😊o kur det,uzmust mes negalim,ne tie zmones.
Isravejau braskes,MB Pkaupe bulves,darzeli isravejau ir namo.Ryt rodo bloga ora,bet viskas paruosta barbekiu,teks vistiek susirinkt visiem.Turim pavesine,lietus nebaisus,bet tik nesmagu .Nu bet buna,kai per nakti pasikeicia ju prognozes.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida kaip mama ? Ką gydytoja pasakė ?
Luety gero pasibuvimo 4u.gif
Mukute , kaip bus naujienų parašyk kaip tam vaikui ...
Gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 22, 08:31)
Labas rytas,
Ingrida kaip mama ? Ką gydytoja pasakė ?

Kai ne sava gydytoja,telefonu konsultuoja,pasakė ne didelis nukrypimas nuo normų kraujas?Mūsų akimis tai didelis atrodo. ax.gif Paklausė liežuvis baltas,išmatos ne juodos?Toks ir gydymas.Pirmadienį gįžta sava gydytoj,kreiptis pas ją.Jei blogiau,kviesti geretąją.Nuvešiu pirmadienį,galės sėdėti prie kabineto visą dieną.Įsivaizduoju kas ten dėsis pirma diena po atsotogų. bigsmile.gif Čia tyrimų reikia,su sese šaukiame,kad eitų pas mokamus gydytojus,tyrimus,netaupytų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 22, 09:31)
Labas rytas,
Ingrida kaip mama ? Ką gydytoja pasakė ?
Luety gero pasibuvimo  4u.gif
Mukute , kaip bus naujienų parašyk kaip tam vaikui ...
Gražaus savaitgalio  4u.gif

Labos
Būtinai...kaip ant adatų...laukiu išsižiojusi, duok die transportabilus būtų iki Singapūro...
Na kas iš to kad mokami, nėra kam jų skaityti tiksliau nemoka, laboratorijos kaip kosmose o skaityti tyrimų vienetai...Žinia tik nieko nelauk iškart į priimamąjį ten nors sulašins lašalenę...
Atsakyti