Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, kaip įdomu - reiks praktiškai pažiūrėt, kas gausis.

Saulakis iš sėklų tai išties išsihibridina: dalis užauga margais lapais, dalis aukštaūgių, žaliais lapais- taip pat jus įspėjau, kai daviau sėklyčių.

O dėl ežiuolių, tuomet reiks laukt, kol kerai išsiplės ir gausit po gabaliuką 😍 Man jos tokios gražios. Violetinės dar neturiu, tik dvi baltas ir oranžinę.

Taikos ptospekte žalia sala vidury gatvės tokia graži- miksas ežiuolių ir viksvinių.

Atsakyti
Ingrida, o tu ne su šlanga laistai ? Aš tik agurkus ir paprikas pasaugau - prileidžiu į baleikas , pašyla ir su laistytuvu . Visur kitur šlanga ... Ilgesnė - trumpesnė . Sujuengimų turiu bele kiek 2 pinigus tik kainuoja . Hidroforo dar nėra tik siurblys tai jokie ten purkštukai ar kt negalimi .
Atsakyti

Saintlina, kaip pas Mamą orai?

Ar jau voveraičių randat?

Atsakyti
Dusiuk,viskas išmėtyta po teritoriją.Jau kai viskas nyksta tampau šlangas arba iš namuko ,arba iš šulinio arba iš prūdo.Bet kiek darbo tas šlangas ištampyti.Prie šiltnamių bačka toninė,tai iš šulinio prileidžiu vandens ir tada arba su šlanga arba su laistytuvu dirbu.Nesinori iš šulinio šaltu vandeniu pilti,tai tik kur braškės šiltnamyje daugiau su šlanga dirbu.Gėlynai išmėtyti,tai jau kai visai blogai tampau šlangas arba būtiniausias gėles laistau iš bačkos laistytuvu nuo šulinio.
Lietų rodo tik šeštadienį,jei nepasiekeis.Žadėta daug,bet nėra lietaus visai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 07 20, 09:43)
<p>Saintlina, kaip pas Mamą orai?</p><p>Ar jau voveraičių randat?</p>


aš Vilniuj, tai dėl grybų negaliu pakomentuot smile.gif iki antradienio nebuvo visiškai. Antradienį naktį stipriai lijo, bet nežinau, ar užteks voveruškoms..
Orai lietuviškos vasaros - valiooo smile.gif tik labai vėjuota buvo, nes mama dukart per dieną skambina ir klausia - o gal uždaryt šiltnamius??? toks vėjas.. Abo aš prigrasinus neliest pomidorų šiltanmio durų smile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Oi gyva dar smile.gif vakar pečiuje labai kūgelis pavyko ax.gif nu pasigyriau tongue.gif
Šiaip jau planuoju Eglės sanatorija 4u.gif Masažistė išvykusi tai kojos ištinusios kaip paduškos verysad.gif
Na bet grįš gal atmasažuos unsure.gif
Nėra agurkų, pomidorai vos keli, aguročių ir patisonų mačiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

pas mus irgi sausra,jei apsiniauke kokia diena ir rodo lietu,tai pasnarglioja ir viskas.Sode labai sausa zeme,nes pakeltos lysves ir net sukietejus labai.Gaila augalu siemet.
Ezuole turiu violetine,vaistine,sejau is seklu,jau zydi,skinu,dziovinu,geriam ziema po ziedeli i arbataos puodeli.Medetkas skinu ir dziovinu,mums sueina per ziema.
O mano raudonasis salavijas neisdygo is seklu.Laukiau laukiau ir nieko.Is pribirusiu seklu turejo but kazin kiek,o nieko.Gal kokios hibridines?Labai patenkinta gazanijomis,labai issiplete krumai,dideli,ziedu daug.Turiu ryskiai geltona,sviesiai geltona ir tigrine.Dar turiu 6 daigelius vazone,ko gero liks kitiem metam,nezinau,kada jos uzaugs.Pernykste kraujazole raudona buvo issisakojus ir ne vietoj,tai iskasiau pavasari ir pastumiau i patvori,tai nera tokia vesli,bet isigales.Dar turiu baltai raudonu,tokiu su taskuciais lyg, kraujazoliu irgi vazone 6 paaugusius daigelius,vis laukiu,kad gerai palytu,kad issodint jas i darzeli,nu bet nera to gero lietaus,tai nezinau ka daryt,ne prie namu,neprilakstysi paliet,bijau ,kad numirs,tai ir laikau vazone,pamerkus ji i dubeneli su vandeniu.Isdygo is pernai iskritusiu seklu dvi dideles verbenos,tos aukstos,nu bet neturiu kur det ju,nera joms tokio kampo laisvo,ko gero mesiu lauk.Nera ji man grazi,tik bais didele.
Roze suzydo ,mano vijokline,grazi,bet per savaite neliko lapu nei ziedu.Viska nurijo amarai staigiai.Purskiau su priemone rozem skirta,nieko gero.Vienas dalykas negaliu purkst kai sauleta,o kai ne sauleta,tai vejuota,tai kada pribegu radus tinkama laika,tai to nepakanka.Dar esu pirkus siemet geltona vijokline,tai kazkokia suvargus,ziedai sumazejo,kad ji but vijokline,kol kas nesimato,ziedai mazai ziedlapiu,nera ne pilnavidure,bet ir ne roze normali.Nors apdejau meslu is pavasario,ir palieju,bet nelaiminga kazkokia.
Pernai pirkta viena vynuoge sukrove dvi kekes vynuogiu tik,tai ir tas pauksciai aplese,viena issaugojau aprisus agro,tai gal paragausim,o kita dar tik tysta,be kekiu ir be ziedu,bet ji pernai pavasari buvo nusalus ir atsigavo pati,bet neaugo.
Turiu viena arbuziuka,kaip teniso kamuoliuka,nezinau ar jis spes uzaugt.
Zodziu,ar cia metai ne kokie,ar seimininke svaka. ax.gif ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 liepos 2023 - 10:22
Luety, parodyk gėles savo bigsmile.gif

Mes su vynuogėm nesusidraugaujam. Ir nemokam, aišku.
Atsakyti
Laba diena.
Pagaliau prisedau.Ir pagaliau pagaminau skaniai tuos baklazanus.
Vakar per daug pomidoru pridejau.
Siandien dejau tuos pacius karamelizuotus cesnakus,baklazanus,koki kila neprinokusios saldziosios paprikos,kuri atkandus pasirode astroka,bet tiek to.
Ir koki kila pomidoru ,cia ant penkiu kilu baklazanu.Truputi aliejaus,druskos ,pipiru .Ir va toks misinys jau skanu.
Beje miegojom lauke ant kiemo,nebeimanoma jau su visais kondicionieriais ,gerkle skauda, o dar elektros saskaita kokia pareis.Miegojom kietai ,pabudom apie penkias ryto,susale.
Atsakyti
baklažanus ir aš mėgstu wub.gif tik tokių kiekių neturiu, kad konservuoti smile.gif Šiemet išvis nepasėjau. Pernai taip puolė koloradas, kad nebežinau, ar verta augint. Na nepurkši gi jų ištisai.
Atsakyti
https://www.nexles.c...erde-10-ml.html
Va sitas ,kiti jokie net neveikia.O siemet dar bulbu daug,bet tu jau nepurskiau ,laiskai negyveno tiek ilgai.Bet purksiu kai visai nukasiu .
Dabar noriu toki pikantiska klausima uzduot ,ar Jurga Baltrukonyte yra viesas asmuo ,ta prasme celebrity ir ar dera apie ja kalbet?
Atsakyti
Kaip tik vakar nugenėjau savo vynuoges. Turiu dvi , dabar jau nebesodinčiau .
Svarbu teisingai pasodinti - didelė duobė , humusas , dolomitmilčiai , pralaidi dirva . Pavasarį jei sausa gerai prilieti . Aš duodu vynuogių trašų , mb pabarsto dolomitmilčių.
Ir rudenį nugenėti ... smarkiai. vartotojo įkelta nuotrauka
Teorija tokia , bet man taip nesigauna biggrin.gif
Nors nesu vynuogių uogų mėgėja, baisus cukraus kiekis desertinėse.
Tik fermentuotas salotas mėgstu biggrin.gif Raudonos spalvos kad būtų . Nes jei karšta, tai nuo baltų fermentuotų salotų man labai krenta spaudimas tongue.gif
Savaitgalį kepsiu pirmus baklažanus ... Lauke auga . Ir paprikos lauke gražesnės negu šiltnamyje.
Atsakyti