Labas rytas,
pas mus irgi sausra,jei apsiniauke kokia diena ir rodo lietu,tai pasnarglioja ir viskas.Sode labai sausa zeme,nes pakeltos lysves ir net sukietejus labai.Gaila augalu siemet.
Ezuole turiu violetine,vaistine,sejau is seklu,jau zydi,skinu,dziovinu,geriam ziema po ziedeli i arbataos puodeli.Medetkas skinu ir dziovinu,mums sueina per ziema.
O mano raudonasis salavijas neisdygo is seklu.Laukiau laukiau ir nieko.Is pribirusiu seklu turejo but kazin kiek,o nieko.Gal kokios hibridines?Labai patenkinta gazanijomis,labai issiplete krumai,dideli,ziedu daug.Turiu ryskiai geltona,sviesiai geltona ir tigrine.Dar turiu 6 daigelius vazone,ko gero liks kitiem metam,nezinau,kada jos uzaugs.Pernykste kraujazole raudona buvo issisakojus ir ne vietoj,tai iskasiau pavasari ir pastumiau i patvori,tai nera tokia vesli,bet isigales.Dar turiu baltai raudonu,tokiu su taskuciais lyg, kraujazoliu irgi vazone 6 paaugusius daigelius,vis laukiu,kad gerai palytu,kad issodint jas i darzeli,nu bet nera to gero lietaus,tai nezinau ka daryt,ne prie namu,neprilakstysi paliet,bijau ,kad numirs,tai ir laikau vazone,pamerkus ji i dubeneli su vandeniu.Isdygo is pernai iskritusiu seklu dvi dideles verbenos,tos aukstos,nu bet neturiu kur det ju,nera joms tokio kampo laisvo,ko gero mesiu lauk.Nera ji man grazi,tik bais didele.
Roze suzydo ,mano vijokline,grazi,bet per savaite neliko lapu nei ziedu.Viska nurijo amarai staigiai.Purskiau su priemone rozem skirta,nieko gero.Vienas dalykas negaliu purkst kai sauleta,o kai ne sauleta,tai vejuota,tai kada pribegu radus tinkama laika,tai to nepakanka.Dar esu pirkus siemet geltona vijokline,tai kazkokia suvargus,ziedai sumazejo,kad ji but vijokline,kol kas nesimato,ziedai mazai ziedlapiu,nera ne pilnavidure,bet ir ne roze normali.Nors apdejau meslu is pavasario,ir palieju,bet nelaiminga kazkokia.
Pernai pirkta viena vynuoge sukrove dvi kekes vynuogiu tik,tai ir tas pauksciai aplese,viena issaugojau aprisus agro,tai gal paragausim,o kita dar tik tysta,be kekiu ir be ziedu,bet ji pernai pavasari buvo nusalus ir atsigavo pati,bet neaugo.
Turiu viena arbuziuka,kaip teniso kamuoliuka,nezinau ar jis spes uzaugt.
Zodziu,ar cia metai ne kokie,ar seimininke svaka.