Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

AA, kokia graži dukrytė  :wub:  ir šaunuolė, su mažu vaikeliu atsimokė :super:

Atsakyti

Prisiminiau , susigraudinau ... Šaip tai aš geresniais pažymiais vidurinę ir univerą baigiau negu MB Bet mes ir šeimoje pasidalinę - jis gražus aš protinga . Kad pyktis nereikėtų biggrin.gif
Aš irgi šian graudinausi )) Fiiiitt, mano mb išvis univere nesimokė. Tai aš ir graži, ir protinga )))) 

 

Ačiū labai visoms už sveikinimus  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 liepos 2023 - 16:27
QUOTE(saintlina @ 2023 07 19, 16:22)
<p>AA, kokia graži dukrytė  wub.gif  ir šaunuolė, su mažu vaikeliu atsimokė thumbup.gif</p>

Ji siaip jau ispudingos karjeros nepadare,nes liko lietuvoje.Bet istekejo uz puikaus vyro,kuris yra mylintis anuka ir ja.Bet pati taip norejo,buvo laikas buvo ir karjera.Tik labai jau daug sveikatos ji kainuoja.
As laiminga,kad baigesi tie baisus ziaurus lietuvisko talibano laikai,net dristu manyt ,kad pati prisidejau ,kad zmones keistusi,kad nebutu pirmi smerkime ir terorizavime.
Atsakyti

Nu va reabilitabom mergaites 😁

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 07 19, 13:39)
<p>Mes su atestatu jau )) Tai va, iš gimnazijos trylika mokinių pakiesti pas merą į balių, abo egzaminus išlaikė dviem ir daugiau šimtukais ir iš jų 5 berniokai ir 9 mergiotės. Va. 
</p><p>O iš viso 62 šimtukai šitoj laidoj.</p>

Sveikinu. 4u.gif 4u.gif
Dar vienas naujas etapas jusu visu gyvenime. 4u.gif
Atsakyti

Na va, jau prasidėjo pas mane kišimo į stiklainius sezonas. 7 l marinuotų, 5 l raugtų agurkiukų. Šiltnamy pomidorai spalvą tik keli tepakeitę. Vėjas toks stiprus buvo, kad vienas duris vos nuo vyrių nenukėlęs. Daug vapsvų šįmet, damušė vyšnias, dabar persimetė į juodų serbentų likučius.

Kokia graži mano oranžinė ežiuolė - pradėjo skleistis, balta pilna žiedų, o mažėlesnė balta kažko nepatenkinta. Apėjom sodą, porą kibirų agurkų nuskynėm ir namo. Bet agurkai visai gelsti pradėjo, kažkokia liga.

Iš pomidorų pasaulio matau, kad gurmaniška slyva puikiai atlaikė karščius, mažai tuščių žiedų.

Šiandien alpti pradėjau, spėjau atsitūpti. Kas čia per nesąmonė? Galvą skauda. Kažkokia procedūra gal nelabai tiko.

Atsakyti
Ne agurkų metai šiemet ... Palyginus su praėjusiais. Kitą savaitę žada šilčiau ir drėgniau , gal dar atsigaus ? Marinuotų nereikia man , tik raugintų. Kokį 10 litrų paraugiau jau ...
Pou gal Tau spaudimas krenta ? Aš tai nealpstu , bet man spaudimas kai nukrenta tai labai šūdina savijauta būna ... Gal nesu gyvenime nualpus ? Nepamenu . Aš su savo buvusia mažakraujyste nealpau nei sportuodama intensyviai nei daržą kasdama biggrin.gif
Atsakyti

Ne agurkų metai šiemet ... 

Pas mane tai pilna agurkų kol kas. Nežinau tik, kiek ilgai :) 

Atsakyti

Labas rytas,

Dusia, neturiu kraujospūdžio aprato, bet gal kaip tik pakilęs buvo, nes žandai raudoni. 

Labai daug elektros procedūrų gaunu reabilitacijoj, grįžus reik valandą pagulėt, kad nesutriktų širdies veikla. Matyt, kažkas netiko. Nes agurkus ploviau, o viskas važiuot pradėjo, temt akyse staigiai, jei būčiau nesumojus tūpt, būčiau nualpus, nes prigulus ant žemės dar kurį laiką apdujus buvau.

Aš visą gyvenimą buvau labai stipriai hipotonikė ir viauomet anemiška. Bet dabar, kai užsimečiau svorio, tai ir kraujospūdis idelus, ir rankos, kojos visuomet šiltos.

Šiandien nufotkinsiu ežiuolę, rinksiu sėklas, gausit ir jūs, jei tik subrandins.

Man marinuotų nereik, vyras valgo. Bet dar liko kažkiek pernykščių. Dar čiut padarysiu, o kitus rauginsiu - aš ir Tėtis raugintus valgom. MB tai žalius naikina kibirais 🙈

O daugiau tai bus pomidorai savo sultyse ir viskas.

Atsakyti
Pou , kiek skaičiau iš sėklų užaugs paprastos vaistinės ežuolės. Bent man taip buvo - pirkau oranžinių sėklas, užaugo aukštos fioletinės ežuolės. Ir dar Ingridai daigų daviau sakydama , kad oranžinės . Apgavau ir tiek ax.gif
Mano turginės ežuolės ir kraujažolės gražiai spalvojasi.
Saintlina, agurkų yra . Bet praėjusiais metais iš to pačio ploto daugiau skindavau. Naktys šaltos agurkams.
Mukute kaip gyva ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 20, 08:44)
Mano turginės ežuolės ir kraujažolės gražiai spalvojasi.
Saintlina, agurkų yra . Bet praėjusiais metais iš to pačio ploto daugiau skindavau. Naktys šaltos agurkams.


o mano pirkta ežiuolė pasirodė išvis ne ežiuolė besanti biggrin.gif

Pas mus, sakyčiau, agurkų šiemet kaip tik daugiau. Netrukdo tos naktys.
O man šaltos naktys labai patinka wub.gif atvėsta nors kažkiek wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Lietaus,lietaus.Pas jus ir šiandien žada lietų.Sausa iki negaliu............Laistau tik šiltnamius ir agurkus,hortenzijas.Viskas neprinešiosiu. ax.gif Vakar norėjau viešnią bent vovevraotėmis pavaišinti,šudukas,kelios tik vos vos.Sausa.Ežiuolės ir tos vos gyvos.Vyšniavos ir pilnavidurės vyįniavos gyvos,kitos vos gyvuoja. ax.gif Geltona dar net nsiskelidžia,monardos baigia nudžiūti.Pas mus tikrai sausra.NEpamenu lietaus.
Atsakyti