QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 17, 07:20)
Labos ,
Gal kur palyjo , pas mus tai pekla? Ir žaibavo vakar vakare aplink ir debesu mačiau , bet nei lašo.
Apie sunku vyrams- tai kalbėjau apie pasaulio tvarkos pasikeitimą , ne apie konkretų vyrą.
Seneliui viskas buvo aišku , buvo vyrų darbai , buvo moterų darbai , buvo rolės...
Dabar truputi kita tvarka. Reikalavimų jiems 101, prieštaringų . Ne konkrečios moters - visuomenės ...
O šeimoj gyvena , kaip kam patogu. Jei vienam patinka patarnauti , kitam karaliauti ko gi ne
. Svarbu jiems gerai
Niekada nesijaučiu atsakinga už savo vyrą
Jis pas mane savarankiškas, gali išgyventi ir vienas
Na kaip ir aš savarankiška
PS kaip pasikeitė pasaulis pagalvojau . Mano babai daržas buvo privalomas. Neužsiauginsi daržovių neturėsi ką valgyti . Man poilsis nuo darbo, rankos į žemę nuima darbinę įtampą
Be to savanoriškas
Pas mus palijo,kazkiek,ne prudais
Labas rytas,
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 07 17, 08:27)
Siemet pav bulgarijoje ,bent musu kraste nedera cukinijos ,agurkai siaip sau .Todel visus baklazanus planuoju sukonservuot.
Pas mus irgi agurkai tik siaip sau,girdejau ne is vieno.Cukiniju man pakanka,tik geltonoji nuvyle ir nezinau ar todel,kad po saknim urvai,ar tokia veisle, nusprogus.
QUOTE(Pou @ 2023 07 17, 08:27)
<p>AA, tikrai patogu tuomet virtuvėj suktis.</p><p></p><p>Vakar vyšnias pas tetą skynėm, karšta... Šiandien jau reik drakonus iš namų vaikyt, skalbimo visai savaitei. Sode keli pomidorai tik spalvą pakeitę. Agurkų vienas plotas nugeltęs, kitam vytulio yr. Vyras tai agurkų mėgėjas. Parsivežėm kibirą agurkų, tai jau vakar su grietine, vėliai su medum triauškė.</p><p>Aš tradiciškai vakare rūgpienio su bulvėm. Taip jo norii, kad net silpna.</p><p></p><p>Šįmet paraugsiu agurkų, jei dar bus jų ir pomidorus savo sultyse padarysim. Viskas. Daržas minimalus. Pusė vagutės morkų, puslysvė svogūnų, agurkai, pomidorai. Šparaginės išmirė, salotos jau į pabaigą, obuolių nėr - šalna. Tai dar Anytos kelios vagiukės - nuravim ir jos, nes po akių operacijos.</p><p></p><p>Vakar šiltnamį dar sutvarkiau anksti iš ryto. Žodžiu. Šian be jėgu, karštis atėmė.</p><p></p><p>Dažnai vyrai pensijoj sugriūna, kojas skauda baisiai, nes mažiau judėt pradeda. </p><p></p><p>Tikrai, kad vyrai tortai.</p>
Nezinau,klausausi skaitau ir daug kas neatitinka.
Mano anyta buvo irgi is tu,kad pasake viena kart tyliai savo nora ir jis ivykdytas be atsikalbinejimu.
MB pensijoj labai aktyvus,apsokineja ir mane ,ta prasme,kad siurbliuoja,verda kepa,zinoma savo malonumui,neverciamas.
As valdinga,bet sunu isauginau neteisingai.Stebiu jo seima is salies:jis verda,jis aukleja vaikus,vezioja visur,keliauja/Anksciau visa tai dare abu,kol buvo santykiai geri,bet jis daugiau kisdavosi i seima,nepasitikejo zmona ir uzmuse joje moteri.As taip matau.Gal as neteisi.Bet tvarkos pas juos nebuvo is pradziu.Ta pamaciau,kai atvaziavau i jos namus gimus vaikui.Tokia pustvarke.Neorganizuota.Viskas leidziama vaikams,vaikai nemokomi tvarkos irgi.Abu nemoko,moko bet ne taip.Sudarytas grafikas kas kam atlikt,bet as nematau to atlikimo,tiksliau nemaciau,dabat nezinau,nebevaziuoju.Jie atvaziuoja.Nors niekada nesu sakius,kad man nepatinka,kaip jie gyvena.
Galvoju,gal uzpuole sunkumai iskart dideli,kas du metai vaikas,trys ,kas antra meta,ketvirtas po 3 metu.Sunku,man tai butu zveriskai sunku.Gal todel.Bet sunus perdaug kisasi,perdaug imasi,kaip vyras ant saves,nebepalieka vietos jai pasireikst.Nu bet ka as galu padaryt.As savo indeli matyt jau idejau,ir jis mate neteisinga ta indeli,nors Dievazi,to nenorejau.Gal cia musu abieju itaka,MB daro visus darbus,neskirsto vyriski moteriski,sunus dvigubai uzsikrove ant saves del to,kad vaikai pabiro ir ne vienas.Nezinau,kai pasenau.vis analizuoju,ka padariau ne taip.
O seimu yra visokiu.Pusseseres seimoj tai vyro kultas buvo,nes ji augo su seserim ir mama be tevo.Todel istekejus vyra kele ant pjedestalo,sokinejo,apskalbe,islygino,neiseidavo jos nurodymu ka rengtis turetu,zodziu nei pirst be jos nurodymo.Nesekme uzplanuota.Su vienu issiskyre,kitas mire veziu,daugiau neprigijo salia jos joks diegas.Antroji,jos sesuo,dvi skyrybos,dabar jau daug metu gyvena su jaunesniu uz save 10 metu,kuriam tos globos reikia.Va tokie modeliai.
Vejai aprimo,nulijo,skalbykle dirba,reiks vaziuot sodan,atidaryt antas duris siltnamio,o tai isgeibs.