Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mane kruciau,tik atvykus - gyvate nuplauke skubiai i akmenis,krabas bego.Viena poilsiautoja numete kazkoki plastika i zoles,kita rekia ,as ant jo sest norejau. biggrin.gif
Bet viska atpirko tai ,kad vidury slapvietes,lagunos nera skraidanciu ir ropojanciu kraujasiurbiu ir tik keletas zmoniu.Kai isvyko nesekmingai bandziusiu su vandens slidem ciuozt kompanija ,galejom plaukiot ir degintis su minimaliai aprangos.
Nuo moshkiu nuodus reikia supilt Baltarusijoje .Kanistru nepermesit per spygliuota tvora.
O Lukashenka aisku dega noru Lietuvoje moshkes naikint .Gal jus veliavelem pamojuokit raudonai balta akcija - demokratizavima pakartokit.Dabar dar prigozinas ten ,kaip sakant urmu visus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 liepos 2023 - 10:05
QUOTE(ate42 @ 2023 07 15, 15:51)
Laba,
Luety, mūsų Dezinfos vyrai, liepia tuos saldainius liesto tik su pirštinėmis. Raudoni- skirti žiurkėms. Juos reikia pritvirtinti su kokia viela, kad nenusineštų. Tada nesuėda. Kai negali nusitempti- ėda vietoj ir po kiek liaiko, jei negauna atsigerti, žūsta.
Mėlyni - skirti pelėms.
Bent taip aiškina specialistai. Čia Lt tokios priemonės.


Laba ryta,
aciu,Ate,vakar pagalvojau,kad skaitai daznai,matosi,bet nesneki ir stai -dovana.Nu va,anksciau kisdavom i dezute ir maudavom ant vielu raudonus.Nuesdavo gal per kelias savaites tik,bet n uesdavo.MB visada naudoja storas gumines pirstines ne todel,kad pavojinga,zinoma ir del to,bet,kad ziurkes neuzuostu zmogaus ranku kvapo,sako nebeima nuodu tada,neina i spastus.Visko prisiklausem per ta laika.
Raudonus perki ar melynus,visur uzrasyti abieju vardai,kad tinka ir tam ir anam.Nu dabar kol nepabaigsiu,reiks isnaudot,tada pirkt raudonus vel.Dezute viena buvo,dingo,kazkam prisireike,nebeturiu kur det nuodu.Vakar ismetem po siltnami ,i landas,matyt bus sudukas,reiks ieskot vielos ,maut ir rist prie pomidoro,kaip kaledu eglute puosiant. bigsmile.gif bigsmile.gif Aciu uz patarima,kazka galvosim.
Vakar radau isimetusias i viena vieta,kur du ,patys skaniausi pomidoru krumai.Jie tokie dideli,kaip jaucio sirdys,ant apatiniu saku po 6-8,dabar intensyviai sirpsta,tai jos taso juos be gailescio,nepalikdamos net paragaut.Dieve,jau kaip nusibodo tas slykstalas,kaskart verkt norisi atejus.Nu bet apsibaram,kad reik mest/nemest soda ir toliau vaziuojam.


O pas mus vejas audringas,gusiai pavojingi,nors sauleta,bet tas vejas baisus nuteikia nemaloniai.Ne tai kad siaip vejas,bet pusiau uraganas,bus dar siandien o ant nakties jau nurims.Turbut neisimes maras pomidoruose per sias dvi dienas,kai uzdaryta viena siltnamio puse ir nera skersvejo?Siaip dusnoka ten,kai saule sviecia,o nera skersputies.Nu bet kaip jau bus taip,prie viso karnavalo,dar prisidetu sitas ir butu metai su skambuciais.
Naujai sodintos bulves cesnakyne graziai sudygo ir jau net paaugo truputi.Mazai sudygusiu turejau,tai pjausciau bulve,kaip mokejau,palikdama po viena prasikalusi daiga bulves dalyje,nu bet sudygo puikiai,dabar reikia ziurkes apnaikint iki kol isigales bulves,o tai vel bus fiasko.Tada jau MB tikrai neistvers ir pasuos. biggrin.gif biggrin.gif O as vis kovoju,neprarandu vilties,ale jauciuosi Don Kichotu,bet jam nesakau,vis drasinu,kad nugalesim,kad tokie metai,kad buna visko. biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
Iejau i gyvunu apsaugos expertu puslapi,tai ten raso ,kad melyni efektyviausi ziurkems ir raso,kad UK pati gaminasi juos,o ne sisiuncia is Kinijos.Dabar einu ziuret,kur as pirkau is kur gamyba.
https://www.pest-exp...ssaAnXMEALw_wcB

Aha ,pasitaike netiketai nusipirkt is ju,reiskia UK pests control gamyba,turetu suveikt,tik dabar reikia pakabint.Ir jie raso,kad ta B formule,kur pirkau,melynus,skirta ziurkem.
Uk visada atbulai,nei visam pasaulyje. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 liepos 2023 - 10:28
Jei žiurkės bijo žmogaus kvapo gal užtektų pomidorus pačiupinti ir neberytų ? tongue.gif biggrin.gif Bet kaip suprantu tai neveikia...

PS spastuose kaip jauką visada dėdavo mėsos. Dažniausiai lašinukus arba skūrą nuo lašinukų. Kažką tokio "tvirto" , kad bandydami numauti turėtų reikalų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 liepos 2023 - 10:54
Taigi sakiau ,nuodus reikia suduot su kazkuo labai skaniu.Gali but mesa,mesos ,zuvies konservai.
O siaip labai keista,kad ziurkes eda visokius pomidorus,bulves.
Reikia duot kazko skaniau nei atliekos ir pauksciu lesalas ir daug.
Atsakyti

Sveikos,

Luety, skink pomidorus nuo apatinių kekių ir nokink namuose. Na ne tas, kas šiltnamy, na bet vis ne joms. Baisu tie pacai. 

Pailsėjom truputį prie ežerų, o vėliau savaitukę prie jūros.

Atsakyti
Labos smile.gif

Pou o prie kokio ežero važiuojate kiek ilgai išbūnate jeigu su palapinėmis unsure.gif seniau jo važiuodavau dabar jau gel ne...reikia komforto ir tualeto ne kažkur ax.gif
Prie ežero pabūta pasičiupinėjome su mergaitėm laikas akimiksniu pralėkė, na bet vieta pakeista tongue.gif šiandiena kita veikla nusimato ir iki sekmadienio...nikeo ir tai viskas praeis o jau paskui o jau paskui mažu iki Eglės nulėksime ax.gif
Apie vyrus...žinote teko stebėti savaitgalį, kaip sėdi tortas t.y. vyriškos lyties ir sugeba šokdinti ne tik žmoną ir kitas... man taip trink galvon ... jklmn mes visi pailsėti atvažiavome o čia paduok paimk parnešk...pasiunčiau..... kad pats atsineštų, kelis kart net reikėjo pakartoti, kitai įžnybiau, kad baigtų šokinėti ir žinote beveik pasveiko rolleyes.gif O ar ne mes pačios tokius lepšius auginame ir padarome...man kilo toks klausimas....
Gražios dienos 4u.gif o man ištvermės ir nepraleisti progos patylėti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas iš ryto smile.gif
Mes dar kaime. Pasirodo, ryt tėvą vėl į Santariškes reik vežt, tai iš ryto teks važiuoti iki Santarų, paskui šunį namo užvežt ir pusę aštuntos jau darbe sėdėt. Prieš išvažiuojant dar šunį pavedžiot. Keltis ketvirtą?..

Šian kokį nuotykį apturėjom bigsmile.gif einam ryte miškeliu, girdžiu miške loja. Po kiek laiko žiūriu - keliuku tiesiai į mus bėga stirna, o iš paskos stirninas lodamas. Na taip arti prabėgo.. ne daugiau poros metrų. Mažas dar stirninas, ragiukai tik su viena atšaka. Šuo iš paskos šoko, po kelių minučių stirna grįžo, šuo grįžo, o kavalierius dar kokias penkias minutes pasipiktinęs kitoj pusėj amsėjo )) sutrukdėm reikalą jaunuoliui )))
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas iš ryto smile.gif
Mes dar kaime. Pasirodo, ryt tėvą vėl į Santariškes reik vežt, tai iš ryto teks važiuoti iki Santarų, paskui šunį namo užvežt ir pusę aštuntos jau darbe sėdėt. Prieš išvažiuojant dar šunį pavedžiot. Keltis ketvirtą?..

Šian kokį nuotykį apturėjom bigsmile.gifeinam ryte miškeliu, girdžiu miške loja. Po kiek laiko žiūriu - keliuku tiesiai į mus bėga stirna, o iš paskos stirninas lodamas. Na taip arti prabėgo.. ne daugiau poros metrų. Mažas dar stirninas, ragiukai tik su viena atšaka. Šuo iš paskos šoko, po kelių minučių stirna grįžo, šuo grįžo, o kavalierius dar kokias penkias minutes pasipiktinęs kitoj pusėj amsėjo )) sutrukdėm reikalą jaunuoliui )))

Variantas būtų vestis į darbą šunį 😁

Atsakyti
Mukute ,tai gal tie vyriskiai arkliais laukus aria ,nuo ryto iki vakaro.
O siaip tai kai atostogaut tai jokiu maisto tampymu ,nes pirma cia toks karstis ,kad rizikinga,antra yra ir nebrangiu vietu pavalgyt kur batviniu su kokiu saslyku.
O visokie palaikyk ranksluosti,patiesk dekuti ,tai nera labai dideli darbai.
O pas mane pomidorai pradejo masiskai nokt.Jau du kartus viriau,siandien vel .
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 07 17, 08:24)
Variantas būtų vestis į darbą šunį 😁


nee, per karšta jam ten bus. Užvešiu namo.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 07 17, 08:39)
Mukute ,tai gal tie vyriskiai arkliais laukus aria ,nuo ryto iki vakaro.


paskutinis vyriškis, kurį mačiau arkliu lauką ariantį, tai mano senelis buvo. Prieš net nebežinau kiek dešimčių metų.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 07 17, 09:39)
Mukute ,tai gal tie vyriskiai arkliais laukus aria ,nuo ryto iki vakaro.
O siaip tai kai atostogaut tai jokiu maisto tampymu ,nes pirma cia toks karstis ,kad rizikinga,antra yra ir nebrangiu vietu pavalgyt kur batviniu su kokiu saslyku.
O visokie palaikyk ranksluosti,patiesk dekuti ,tai nera labai dideli darbai.
O pas mane pomidorai pradejo masiskai nokt.Jau du kartus viriau,siandien vel .

pensininkas nieko nedirba gyvena daugiaukštyje, žvejoti sugeba sleiką ant kabliuko pakabinti o va drsukos negali nueiti pasiimti 3 metrus gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif zoo_taz.gif zoo_taz.gif zoo_taz.gif žiūriu kitas iš paskos irigi atnešk, tik dėbtelėjau iškart nuėjo ir man kavos atnešė ax.gif
Atsakyti