Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pasaulis keičiasi , o šiuolaikinis Vakarų pasaulis nėra palankus vyrams.
Tai tik mano nuomonė, aš taip matau , man taip atrodo ... Nesu nei labai protinga, nei labai iškalbinga, nei didelių mokslų baigusi moteriškė tongue.gifmirksiukas.gif

Bet o kuo konkrečiai jis išskirtinai vyrams nepalankus? 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 07 14, 11:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="73088222" data-time="1689325191"><div><p>Pasaulis keičiasi , o šiuolaikinis Vakarų pasaulis nėra palankus vyrams.
Tai tik mano nuomonė, aš taip matau , man taip atrodo ... Nesu nei labai protinga, nei labai iškalbinga, nei didelių mokslų baigusi moteriškė vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet o kuo konkrečiai jis išskirtinai vyrams nepalankus? </p>

Dusia ,tu net apsimest nemoki,o vaidinantys durnius mane siutina.
Klasikinis sablonas yra procreation.Zodziu veisimasis ir yra tikroji profesija.Zodziu as profesionaliai pasidauginau tris kartus.
O visi kiti derivatyvai yra neatitinkantys trafareto.Todel sunku gi but on the margins.Visokie swedai keikia biggrin.gif
Beje neskaitant +40C is ryto surinkom darzoves ir pirma kart siais metais privalgem baklazanu pilna gosere.Jie aisku netas kas ant pokio buvo ,bet labai skanus ir nekartus ,beigi mazai seklu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 liepos 2023 - 11:16

Aš tai tiesiog esu prieš iškėlimą ar sureikšminimą kažko: ar tai būtų lytis, rasė, orientacija. Sureikšminimas visuomet priveda prie kraštutinumo.

Vakarų pasaulis, o "tarybinis" laikotarpis? Na taip, vienareikšmiškai vyrams jis geresnis. Nes moteris jau turėjo būti komsamolka pionierka visur kur: ir vaikus pagimdyt su trumpom atoatogom, ir namus sutvarkyt, ir darbe pasiekt ir ant garbės lentos puikuotis. O vyras tik darbe.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 07 14, 11:21)
<p>Aš tai tiesiog esu prieš iškėlimą ar sureikšminimą kažko: ar tai būtų lytis, rasė, orientacija. Sureikšminimas visuomet priveda prie kraštutinumo.</p><p>Vakarų pasaulis, o "tarybinis" laikotarpis? Na taip, vienareikšmiškai vyrams jis geresnis. Nes moteris jau turėjo būti komsamolka pionierka visur kur: ir vaikus pagimdyt su trumpom atoatogom, ir namus sutvarkyt, ir darbe pasiekt ir ant garbės lentos puikuotis. O vyras tik darbe.</p>

Pou , sovietmeciu tu dar nebuvai pilnamete ir savo nuomones ta tema reiksti nelabai turi teise.As irgi negyvenau tamsiaisiais viduramziais ,todel neskubu teigti kaip ten viskas buvo.
Atsakyti

Pou , sovietmeciu tu dar nebuvai pilnamete ir savo nuomones ta tema reiksti nelabai turi teise.As irgi negyvenau tamsiaisiais viduramziais ,todel neskubu teigti kaip ten viskas buvo.

Kodėl gi neturi teisės, jei buvo nepilnametė? Nu laba diena, juk ne prieš kelis šimtus metų tas sovietmetis buvo. Visi artimieji, kurie jame  užaugo ir gyveno, yra gyvi, kaip ir jų pasakojimai iš pirmų lūpų.

Atsakyti

Nesuprantu, kodėl negalėčiau būt susidariusi nuomonės, kai gyvenau tuo laikotarpiu ir buvau paauglė, o ne darželinukė?

Atsakyti
Tai gerai ,as irgi pasakosiu kaip buvo prie lenko ir prie swedo.
O siaip tai atsiprasau ,nes tema tikrai nera tiesos ieskojimo ir spec tyrimu biuras.Selija aciu dievui isejo i pogrindi,nevers nieko prisiekti sakyti tiesa ir nieko isskyrus tiesa ,padejus viena ranka ant biblijos ,kita ant korano , o koja ant pletku zurnalo.
As vertinu gera pasakojima ir man nerupi jo autentika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 liepos 2023 - 11:43

Tai gerai ,as irgi pasakosiu kaip buvo prie lenko ir prie swedo. O siaip tai atsiprasau ,nes tema tikrai nera tiesos ieskojimo ir spec tyrimu biuras.Selija aciu dievui isejo i pogrindi,nevers nieko prisiekti sakyti tiesa ir nieko isskyrus tiesa ,padejus viena ranka ant biblijos ,kita ant korano , o koja ant pletku zurnalo. As vertinu gera pasakojima ir man nerupi jo autentika.
:lol:  :lol:  Nu tai ir nesikabinek juk tada prie pou autentikos 😄. 

 

Vėl tas sraigtasparnis ratus suka virš miško nuo ryto🧐🤔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 14 liepos 2023 - 11:47
QUOTE(Pou @ 2023 07 14, 12:21)
Aš tai tiesiog esu prieš iškėlimą ar sureikšminimą kažko: ar tai būtų lytis, rasė, orientacija.

Kas kelia ? Aš prieš neigimą , kad vyrai ir moterys yra pakankamai skirtingi , kad yra vyriškas mąstymas ir moteriškas... Ne todėl , kad kažkuris būtų aukščiau ar žemiau . In ir jang. Turi būti pusiausvyra. Juoda ir balta - abi vienodai reikalingos. Dabartiniai vakarų komunistai toliau tęsia karą su lyčių skirtumu. Tai ne man . Man patinka lyčių skirtumas, man patinka mąstymo skirtumas. Tai ne minusas, tai pliusas.
Pou stresinėje situacijoje niekas nesižudo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mane puolą meška , o aš galvosiu apie savižudybę ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Moteris kuri buvo gera vadovė Margaret Thatcher. Retai tokios moterys gimsta. Žaviuosi .
Vokietijos ponia M - tipiškas pvz , kaip moteris stresinėje situacijoje "užsišika" . Aš neteisi, bet bus taip kaip aš noriu .

Anidanda, ar vyras bežino , kokia jo rolė ?
Vyriškam vyrui sunku ...
Atsakyti
O kas turi nurodyt tam vyrui kokia jo role?
Mano ex nieko negalejai nurodyt.
Esamasis nese ir veze darzoves be atsikalbinejimu.Kaimynas girdziu gincijasi,reiskia isgeres.Nors vakar sakiau negert karstu oru alko.
Taigi tie toje komandu ir dresuros padangeje.
Atsakyti

O būtina turėt kažkokias roles? Kam jos? 

Aš tai už gyvenimą be roliu. Už tai kad poroje žmonės rūpintųsi vienas kitu ir kartu kurtų savo komfortiska kasdienybę. Taip, kaip jiems patogu. O ne įstatyti į bankomato, namų valytojos ir pan roles 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 14 liepos 2023 - 12:07
QUOTE(Anidanda @ 2023 07 14, 12:04)
<p>O būtina turėt kažkokias roles? Kam jos? </p>

Todel ,kad taip lengviau.Ne kiekvienas yra universalus aktorius.O beto ir visos socialines operacines sistemos veikia tik pagal pasirasytus algoritmus.Nesvarbu kek jie tinka tikroveje,nesvarbu kad tai baisus remai.
Kritinis mastymas, logika ir mastymas out of box yra nepageidautini.
Gi viskas remiasi gedos,kaltes ir skolos principu.
Atsakyti