Giriuosi ne savo pasiekimais )) anglų 96, informatika 89.
QUOTE(saintlina @ 2023 07 13, 14:49)
<p>Giriuosi ne savo pasiekimais )) anglų 96, informatika 89.</p>
Šaunuolis Tavo vaikas Protingas į mamą, gražus kaip tėtis
Džiugina
Saintlina, super 😍
Giriuosi ne savo pasiekimais )) anglų 96, informatika 89.
Puiku 👍
QUOTE(saintlina @ 2023 07 13, 14:49)
Nuostabu.Pasiilgau jau to jausmo. Laukimo.
Ingrida, nežinau, ar pasiilgsiu tos nervacijos )))
QUOTE(saintlina @ 2023 07 13, 12:49)
Kad berniukas but toks protingas,retas atvejas Saunuoliai jus abu.
Rezultatas is 5 spastuku,vienuose ziurke kaip katinas,kiti issaude tusti.Nuskyniau visus vos paraudusius,dar kaimyne paporino,girdi jos eda visus sultingus dalykus todel,kad joms reikia vandens,neranda atsigert,tai pridejau dar ir vandens voneliu
Nuroviau svogunus,dauguma minksti kakleliai,kurie dar kietoki,palikau,darzas iskart pagrazejo,nes tie mano svogunai gasdino kaimynus.Pradejau braskes ravet,bet nebaigiau,susibariau su MB,liepe raut zoles,kartu su braskem,vistiek nebuvo ko valgyt,nu ne sakiau,kol kas dar nepasiduodu . Reik eit sparaginiu dorot,agurkus vaikui atidaviau,pomidorais pasidalinom,o cukinijas teks man valgyt vienai.Bet siaip netaip ipirsau,kartu su receptu,ka daryt is ju.Du tik daigai ir niekaip nesuvalgom.Kaimynei pasiuliau,sake savo rado 8. Vejas baisus,drasko viska,darbo liko daug,zada lietu gausu rytoj,jei taip bus,tikrai palis,vaziuosiu ravet.
Tai kad bernai visada protingesni už mergas Mergaitės pareigingesnės
Luety sakiau ir pakartosiu , jei duodi nuodų ir palieki vandens - nuodai veltui...
Kai rudenį palieku nuodų tai visada vandenį išpilu arba uždangstau, kad negautų gerti. O jei baleikoje prie stogo kampo palyja tai randu paskendusias netgi .Įlipa gerti ...
Luety sakiau ir pakartosiu , jei duodi nuodų ir palieki vandens - nuodai veltui...
Kai rudenį palieku nuodų tai visada vandenį išpilu arba uždangstau, kad negautų gerti. O jei baleikoje prie stogo kampo palyja tai randu paskendusias netgi .Įlipa gerti ...
Dusia, ko tau taip mergaitės neįtinka? Ko taip tuos vaikius gini?
QUOTE(saintlina @ 2023 07 13, 16:53)
<p>Ingrida, nežinau, ar pasiilgsiu tos nervacijos )))</p>
O aš jau pasiilgau tos nervacijos. Neįdomu gyventi be nervų?
Pritariu Dusiai vaikinai protingesni.
Muka,ačiū už receptus,išsikepiau kurasanus,sutepiau philadephiu,visai skanu,kol šilti.Kumpio dar dedi į vidų?
Šį vakarą megsiu,nieko neveiksiu daugiau.Jaučiasi nemigota naktis.
Jūs savus vaikus lyginat?
Jūs savus vaikus lyginat?
Manau visos mamos tą daro. Tik į akis vaikams ne visos tai sako. Tu kadangi turi 1, tai nesuvoki gal. Kadangi aš su didele pertrauka turiu 2 vaikus, man kol pirmasis buvo vienas, tai irgi keistai tas lyginimas atrodė. Bet va kažkaip savaime tai vyksta