Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 07 13, 07:16)
<p>Šalia mūsų prasideda Yaga festivalis. Internetui bus visiškas pipiec iki sekmadienio vakaro.. ir alternatyviosios muzikos bumbumbum ištisom parom tiek pat laiko. </p>

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tai va kur vyksta?Dukra kasmet važiuoja,sakė šiemet jubiliejinis,20-tas kartas. bigsmile.gif
Nemiegota.Negėriau tabletės,tai prasivarčiau iki dviejų,tada kevirtą žiūrėjau į laikrodį,snūstelta,penkių valandų gal pakaks paiilsėjimui/Šiąnakt gersiu tabletę,nors dabar taupau po pusę,20 tik pas gydytoją išsirašyti,o liko dvi tabletės.Jaučiu imsiu mb tabletes. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 liepos 2023 - 06:59

oi ne,per dvidesimt vienus metus cia net minciu nekyla lauzyt istatymus.Akiu daug.Kam man tu bedu.Kazkada ismus ir ju valanda.

O jie nepažeidžia įstatymų? Žiauraus elgesio su gyvūnais? Gal yra tuomet kažkokia institucija, kuriai galima pranešt. Ne sodų bendrijos pirmininkas, aišku 

Atsakyti

Ingrida, dukra ir šiemet važiuos? 

Oo, tai jei jubiliejinis, vadinas organizatoriai dar labiau pasistengs.. jau vakar vakare skambėjo, o pradžią rodo nuo šiandien. 

Mane labiausiai nervina, kad dingsta internetas. Matyt, labai daug telefonų jungiasi prie siųstuvo tom dienom, nebeatlaiko. Pernai skambinau į tele2, jie nemato problemos. 

Atsakyti
Labas rytas,

Nemėgstu kavos iš popierinių puodelių ir dar kavinėje biggrin.gif Nebent degalinėj perku kai kažkur važiuojam.
Luety , jei randi urvą galima tiesiog į urvą joms dovanų prikimšti .
Kažkada buvau dėjusi video , kaip iš storesnio statybinio vamzdžio pasigaminti nuodams "dėžutę". Paukščiai , katinai nepasiekia, žiurkėms ir pelėms pats tas.
Lietuvoje nekainuoja daug kenkėjų naikinimo firmos. 20 Eur mėn gal mokėjom už priežiūrą patalpų ? Patalpos apie 300 kvadratų buvo... Pirmas atvažiavimas buvo " smūginis " visi kiti palaikomieji , kad nenorėtų pareiti.

Gerontologinio skyriaus pacientas galvoti apie raketas jau sunkiai sugebėtų ... Graudu ir biški baisu.

Užsimaniau graikiškų salotų. Pomidorų turiu , baltos ankstyvos paprikos iš BS sėklų jau skinamos, sūrio vakar atsivežiau . Alyvuogių "budinčių" pas mane visada yra tongue.gif

Kažkas mano kiemo pievoje daro skylutes . Barsukas ? Ežiukas ? Tokias nemenkas . O pievoje iškasęs širšių lizdą, tų kur žemėje gyvena ir perus sutriauškęs.
Striną tai sutinku kasdiena.
Gražios dienos 4u.gif



Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 07 13, 08:21)
<p>Ingrida, dukra ir šiemet važiuos? </p><p>

Važiuos būtinai.Kviečiau sodybon,negaliu,festivalis. ax.gif mirksiukas.gif Na nors laiminagi iš Ukrainos grįžo,18 valandų vairavo,be poilsio.Jau kai grįžo krito lovon.Dabar katino kažkada važiuos parsivežti.Netiki manimi,kad tiek laukti reikės. bigsmile.gif Pas mus katinų nėra?????
Atsakyti

Važiuos būtinai.Kviečiau sodybon,negaliu,festivalis. ax.gifmirksiukas.gifNa nors laiminagi iš Ukrainos grįžo,18 valandų vairavo,be poilsio.Jau kai grįžo krito lovon.Dabar katino kažkada važiuos parsivežti.Netiki manimi,kad tiek laukti reikės. bigsmile.gifPas mus katinų nėra?????

Matyt nori išgelbėti nors vieną katiną nuo karo 😄

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 07 13, 05:46)
Biden now admits he is considering giving Ukraine long-range missiles capable of reaching Russia and Crimea on top of controversial cluster bombs: President promises to get more artillery shells to Zelenksy as quickly as possible
Cia is daily mail.
Malonu zinot ,kad berasciu korespondentu ir media analitiku yra visur.
Del tu zasu ,tai nezinau,vistik uzrakinta.Bet kita vertus tai yra kolektyvinis,daug kas yra bendra,tai nera privati nuosavybe.As vakar liepiau tikram uk pilieciui tuos alotmentu nuostatus skaityt ir komentuot.Tai siaip ten nuosavybes jokie istatymai neveikia,zodziu tas kas sode nera privati nuosavybe.Taigi matyt ten kas naglesnis ,to ir teisybe.



Labaryt,

AA dailymail saliai smugis,jie to nesitikejo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O sius,nesius,ne taip lengva,ten sprendzia daug instituciju duot/neduot.O musu pinciukai,susitapatine su valstybe is panikos ,kad neivykde seimininko nurodymu,lenda i eteri,kad pasiaiskint,nes reiks atsakyt...ir nusisneka.Jei mokim klausyt,gali apsivozt ka sneka Zygimantelis.
Del zasu taip,uzrakinta,bet tai jo sklypas,aptvertas ir jis nuomojasi zeme is merijos,kaip ir as.O nuomotojas,tuo metu,kai jis moka nuoma,prilyginamas savininkui,kol moka ir gali but nuomininku.Nusipirkt sios zemes negali.Bet savininku/nuomuotoju tampi.Negali kaimynas ieit i mano plota be mano leidimo.Kiekvieno miesto sodo bendrija turi savo taisykles,iseinancias is istatymu ,suderinta su merija.
Kai kuriuose miestuose yra ribojamas siltnamiu plotas,kai kuriuose negalima augint vistu,zasu ir t.t.Musu bendrija tai leidzia ir tai apibrezta taisyklese,uzmoki mokesti nedideli vienkartinoi ir aptveri vistu busta pagal taisykles,laikaisi isakymu,kai pagal juos ateina pauksciu gripas ir tiek ziniu.
As galiu skust kokiai nors gyvunu kontroles institucijai,bet as nezinau,kokiu tikslu jis jas taip laiko.Anglai ne barbarai gyvunu atzvilgiu,gal yra kokie nurodymai veislinem zasim kaip laikyt,ar kas,nes jie nelinke net istatymu lauzyt.O sitie yra anglai.Istatymus megsta lauzyt europieciai.

QUOTE(Anidanda @ 2023 07 13, 06:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73087887" data-time="1689192730"><div><p>oi ne,per dvidesimt vienus metus cia net minciu nekyla lauzyt istatymus.Akiu daug.Kam man tu bedu.Kazkada ismus ir ju valanda.</p></div></blockquote><p>O jie nepažeidžia įstatymų? Žiauraus elgesio su gyvūnais? Gal yra tuomet kažkokia institucija, kuriai galima pranešt. Ne sodų bendrijos pirmininkas, aišku </p>

Yra zinoma,bet pirmiausia turi zinot tas taisykles,nes jos yra savitos tai saliai,kiekvienam gyvunui ir t.t.Nemanau,kad jie pazeidzia tas taisykles,cia gal tik as ko nezinau.

QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 13, 06:51)
Labas rytas,

Nemėgstu kavos iš popierinių puodelių  ir dar kavinėje  biggrin.gif  Nebent degalinėj perku kai kažkur važiuojam.
Luety , jei randi urvą galima tiesiog į urvą joms dovanų prikimšti .
Kažkada buvau dėjusi video , kaip iš storesnio statybinio vamzdžio pasigaminti nuodams "dėžutę".  Paukščiai , katinai nepasiekia,  žiurkėms ir pelėms pats tas.
Lietuvoje nekainuoja daug kenkėjų naikinimo firmos. 20 Eur mėn gal mokėjom už priežiūrą patalpų ? Patalpos apie 300 kvadratų buvo...  Pirmas atvažiavimas buvo " smūginis " visi kiti palaikomieji , kad nenorėtų pareiti.

Gerontologinio skyriaus pacientas galvoti apie raketas jau sunkiai sugebėtų ... Graudu  ir biški baisu.

Užsimaniau graikiškų salotų. Pomidorų turiu , baltos ankstyvos paprikos iš BS sėklų jau skinamos, sūrio vakar atsivežiau . Alyvuogių "budinčių" pas mane visada yra tongue.gif

Kažkas mano kiemo pievoje daro skylutes . Barsukas ? Ežiukas ? Tokias nemenkas .  O pievoje iškasęs širšių lizdą, tų kur žemėje gyvena ir perus sutriauškęs.
Striną tai sutinku kasdiena.
Gražios dienos  4u.gif


Dusia,visi uzrvai prikisti nuodu siltnamyje ir dar spastai salia stovi su riesutu sviestu ir saldainiu apvoliotu jame.Kova vyksta,buvo apmazeje,kai viska suede isejo kitur.Dabar atakuoja mano siltnami ir labai agresyviai.Zaidimas i vienus vartus.Mano poziuriu,turetu bendrija ateit,surinkt mus tris(nes kiti nejaucia ziurkiu antpluzdzio)ir duot gaires,kad visiem trim kovot.Dabar mes susitarem kovot tik su anglu,lenkas neatvaziuoja siemet jo nemaciau.O ar anglas vykdo tai ar ne,nezinau,nes jis mazai ka sodina savo sode.Lauke auga pomidorai,svogunus nusikase,pagal mane labai per anksti,matyt pamate manuosius ir issigando,kad ant jo neuzeitu.Dar auga keli kopustiniai augalai ir as daugiau nieko nematau.Ai dar braskes,skundesi,kad net vaikui neliko paragaut.
Tai va tiek.Visa laika naudojau raudonus ratukus,dabar uzsakiau melynus.
Atsakyti

Nepažeidžia taisyklių, nors marina gyvūnus badu? Mjo😎. Bet esu tikra kad pažeidzia

Atsakyti
Mano laukų pelės kai rudenį bando kraustytis triobon tai labai mėgsta ėsti mėlynus saldainius ax.gif Raudoni ne tokie skanūs.
Luety kas yra Žygiui ponas ? Visą gyvenimą galvojau, kad Amerika ax.gif

Anidanda taigi yra automatinė šėrykla, nemarina badu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 liepos 2023 - 11:50
QUOTE(Anidanda @ 2023 07 13, 10:17)
<p>Nepažeidžia taisyklių, nors marina gyvūnus badu? Mjo😎. Bet esu tikra kad pažeidzia</p>



turi serykla kombikormu.
Dusia,pagal pursliojimasi TV supratau,kad gal kiti,ukejukai,nes is jo interviu,kad jis paveiks visa diaspora USA,kad jei busimas prezidentas ne sutiks priimt ukru,kad uz ji nebalsuotu.Zmogus-valstybe.Baisu,kai ima susitapatinti su sventaisiais.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 07 13, 13:33)
turi serykla kombikormu.
Dusia,pagal pursliojimasi TV supratau,kad gal kiti,ukejukai,nes is jo interviu,kad jis paveiks visa diaspora USA,kad jei busimas prezidentas ne sutiks priimt ukru,kad uz ji nebalsuotu.Zmogus-valstybe.Baisu,kai ima susitapatinti su sventaisiais.


Luety , kad ne baisu, o graudu. Mane apima svetimos gėdos jausmas ... ir ne primas kartas.
Atsakyti
Taigi - veliavelem pamojavot - euforija baigesi,galit pradet skaiciuot kiek kareiviu i Nato armija patieksit.
Aninanda viena jau patieke,as turiu tik viena Lietuvoje,ji poliglote ,vis kokioje belaisviu stovykloje pravers.
Na o kitos kiek ir kokiu?
Cia zinokit jau greit bus,laikas pradet ruostis.
Atsakyti