Juodųjų 20 krūmų,kažkiek apskyniau į turgelį nuvežiau,nes kiti dar rūgštoki,tai laukia nemažas darbas suskinti. Dar sodyboje,pasirodo nemažai vyšnių,tik jos senovinės,nedidelės,bet kai jau pajuoduoja,visai skanios.
Mano agurkai tik dar žydi,pas mus bent jau šaltos naktys.Arbūzai gerai dera tik šiltnamyje,lauke tik užuomazgos uogų.
Sūnus irgi stojo,kur ne su kompu darbas,o gavosi ir su kompu darbas ir su žmonėmis.
Mišrūs aplinkui miškai,kur važiuoja.Prie sodybos iš viso visai šlapia miške,atrodo ir ne daug lijo.Toks jausmas,kad nuo pernai dar neišdžiūvę,kai skendo viskas aplinkui.Ir labai ar šernų,ar briedžių išknistos samanos,kur toms voveraitės ir dygti?
Laba ryta,
Ingrida,as irgi matau arbuzu tik agrasto dydzio uzuomazgas,kada gi jos uzaugs?Kita meta ,jei busim gyvi,kisiu viena i siltnami,gal pagaliau issiauginsiu,o tai kiek bandau,man nesiseka.
Uzvakar buvom sode,tai susinervinom iki asarau,Kaliaropes paaugo,eme megzt ta ropute,ziurkes nuede su visais lapais,pomidoruose valpurgijos naktys,eda ne tik issirpusius,bet ir zalius,tik tuos apkramto oda ir palieka.Spastukuose patekusios suestos ziurkiu,nu baisu baisu,kaip mes siemet nieko neturesime.Tikrai tikrai,svyra rankos jau ir man.Ir ka daryt?Nei nuodai,nei spastai,ju tiek daug ir vis dauginasoi,kad as nepajegi.Kaimynas sako irgi naikina,tas kur dvi zasis uzdares laiko,bet as imu abejot,jis amzinai neturi laiko,atvaziuoja retai,tik kas antra trecia diena zasu pasert,nes kabo serykla,atsieit mandra,kada is virsaus ziurke uzsoka,ja uzdaro i kazkoki narva ten.Neina matyt,viskas aklinai uzkalta.Jau kaip duoda per nervus,grtze bunam abu ligoniai jau.
Vakar paskambino is poliklinikos registraturos,kad ateje kojines kompresines,turiu ateit pas juos,duos kazkoki nukreipima,ar ka ten ir tada turesiu eit i vaistine.Eisiu siandien,matysim.
O siaip,po sodo nera nuotaikos net cia ateit,pomidoru labai skaniu turiu,net MB patinka,bet negalim net paragaut,viskas yra apkiauliota,apesta.\net aukstutinese sakose.Siaubas,kosmaras kazkoks.