Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos smile.gif

Muka atsigaudinėja po kelionės pajūrin, psihologiškai man sunkiai sekėsi, bet džiugu uošvis pradėjo kažkiek judėti t.y. pereina per palatą o namie jokio judesio....o šiaip slogi ten aplinka ...ką norėti...
Bandau keisti požiūrį į gyvenimą 4u.gif o tai šis savaitgalis ale baidarių plaukimas taip sakant ataskaitinis, šį kart bus be baidų, daug kas su ligom:(. O nuo pirmadienio savaitei vėl krūvą svečių...om om om aš keičių požiūrį biggrin.gif
Dusia o tu šonkauliukus apverdi ir paskui kepi ?
Einu paskinti agurkų uošvijon... o ten randu pūkuota agurkiuką-kačiuką...grįžtu iš uošvijos pirmą ką darau patikrinti agurkiukų ir ką tupi ... pradėjau ieškoti kitų nėra vienas...užmačiau motina...ačiū die biggrin.gif dabar kariauju su savimi dėl šėrimo verysad.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su briede turėjau reikalų pelkėje,per kelis metrus.Įspūdinga.
Dukra vešis iš Ukrainos kačiuką.Atėjo į palapinę,viešpatėliau kiek pas mūųs kaimynus tų katinų.Dabar tvarkys skiepus,dokumentus,kad parsivežti. bigsmile.gif
Vakar patikrinau grybų vietas prie sodybos.Voveraitės tik tik dygsta,pasirodė šungrybiai,bus grybų. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 11 liepos 2023 - 07:30
Muka , o kokia karaliska seima sikart vizituoja? Gal manoma kaip nors itraukt juos i self catering rezima?Ar vergoves panaikinimas jau tavo gyvenime nenumatytas? Tu tokia suvargusi nepaeinanti bobute?
Va tokia bobute as niekada nesvajojau but.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 07 11, 09:53)
Muka , o kokia karaliska seima sikart vizituoja? Gal manoma kaip nors itraukt juos i self catering rezima?Ar vergoves panaikinimas jau tavo gyvenime nenumatytas? Tu tokia suvargusi nepaeinanti bobute?
Va tokia bobute as niekada nesvajojau but.

MB sesuo su šeima, anyta... pastaroji net žada pabūti ilgėliau unsure.gif plius tada mano mamuka norės pasimatyti, dukra užlėks ir ko ne balius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif keičiu požiūri om om om.
zoo_taz.gif zoo_taz.gif zoo_taz.gif tease.gif
Atsakyti
Mukute 4u.gif
Kačiukus ir kates šerk , bet tik sausuku ... Pas mane šiemet gyvena visai laukinis katinas, tik du kartus mačiau. Kažkur ant tvarto . Net sausuko neprašo . O kiek vasarodavo laukinių, visada šerdavau sausuku . Atsitupia vidury kiemo ir žiūri į akis smile.gif Per atstumą ... Įpilu sausuko , paryja , tada nueina į pievą ir atsineša pelę. Per atstumą, bet " prie akių " suryja. Ateis ruduo išsikraustys kitur . O katės labai mėgsta atsiversti katinukus ne namuose. Paaugina ir parsiveda.
Geras dalykas tie laukiniai katinai , praretina pelių populiaciją .
Atsakyti
Muka , aš šonkauliukų nepaverdu . Pasimarainuoju ir kepu lėtu kepimu, žiema namie orkaitėje , vasara kamado puode.
Šiandien pietums anties krūtinėlė . Ir daržovės ir savo daržo ...
Kas pas jus skanaus ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 11, 10:36)
Muka , aš šonkauliukų nepaverdu . Pasimarainuoju ir kepu lėtu kepimu, žiema namie orkaitėje , vasara  kamado puode.
Šiandien pietums anties krūtinėlė .  Ir daržovės ir savo daržo ...
Kas pas jus skanaus ?

nežinau dar smile.gif
Atsakyti
Muka ,jei savo mamai ir artimiems zmonems negali pasakyt ,kad nenueini dvieju kilometru ,tai gal jie nera jau tokie artimi ir as isvis nesuprantu tokiu santykiu.
Arba tu cia surasai nesuprantamai.Sveciavimasis trunka dvi dienas.Jei pas kazka lieki trecia diena ,tai jau plauni indus ir grindis.Aisku jei nera tarnu.Jus bile kiek uniu baige, nezinot elementarios etiketo izangos?
Atsakyti

Labas rytas 🌷

Mukut, jau žinok man zlastis ima. Negi jie nemato, kad tau sunku? Arba moki labai gerai apsimesti. Savaitę apšokinėt juk daug. Nuvažiuoji ten apšokinėji visus, o ir čia dar atvažiuoja, kad apšokinėtum. Anytą dar suprantu, bet jau seserį tikrai įdarbinčiau.

Nežinau, kas dar bus. Miegojau iki 10 ryto...

Atsakyti
nesuprantu įdarbinti kaip ...kol susakysi viską, kol surodysi, pati greičiau padarysiu, juolab ten yra samčių bijančių... MB pradėjo padėti, kaip čia man visai blogai pasidarė...O dabar dirbsiu, jau laisvų tikrai tam neaukosiu suksis kažkaip...suruošiu paruoštukų iš vakaro dienos metu išsivers kažkaip...
Apsimetinėti...nežinau tiesiog susiimu į saują ir į priekį, paskui kelias dienas po atsileidimo sunku būna labai.
AA o ką jie padės jeigu žinos ...daugiau bus oi,ak,ojojoi...ir viskas... kam jiem tai reikia žinoti ... informacija perteklinė jiems dievaž...
Atsakyti

Muka, jei jie nežino, kad tau blogai, tai ir elgiasi, lyg sveikuolė būtum. Tiesa pasakius, neįsivaizduoju, kaip apšokinėt pilnua namus savaitę, jei tu beveik nepaeini.

Įdarbinti paprastai. Pas mane namuose svečiai dieną, dvi. O artimieji - ne svečiai. Jie niekad kaip tortai nesėdi. Atvažiavę į sodą, maniškiai padėtų jį sutvarkyt, o nelauktų, kad jai pasirūpinta būtų. Aš kai nuvažiuoju pas Sesę, mes jai visą namo aplinką padedam sutvarkyt: MB žolę nupjauna, aš krūmiukus padedu apgenėt, nuravim viską kartu, išpuoselėjam. Ir pasibūnam kartu, pasikalbam, valgyt padarom visiems. Ji atvažiuotų pas mane- būtų tas pats. Visuomet taip buvo. Juk savas- jauti kada reik padėt. 

Bet čia tavo tvarka Mukut.

Atsakyti
As nueinu dvidesimt kilometru ,bet butent visoks stikliniu rankiojimas,bliudu plovimas ,tupinejimas apie puodus ,visa ta ruosa mane labai isvargina.Daug labiau nei visa diena ravint darza,netgi.
Atsakyti