QUOTE(Anidanda @ 2023 07 10, 12:28)
<p>Luety, o tokie lygintuvai normaliai išlygina? Vis galvoju ar pirkt</p>
Anidanda,man tai nebereikia lygintuvo.Kokia lengva bliuskute pagarini ir tvarka,nei sudeginsi,kaip lygintuvu,nei prikimba,kaip lygintuvas,jei tik neteisinga temperatura,zodziu ir siaip,nertus,megztus,ne lygini,o pragarini ir grazu.
Dusia,man irgi atrodo uzkalkejo,bet nera kaip ieit atidaryt,kad isvalyt ten skylutes.Is bakelio vandeni traukia,bet galvotej garo neiseina,reskia uzkalkeje kazkur triubeles tarp bakelio ir galvutes.Abejoju,kad actas jas atkims.Dabar chainikai daro be manualiniu instrukciju,kur budavo surasyta,kaip esant nedideliam gedimui pataisyt.Jiems tai nebenaudinga.Ismaisiau visa youtube,interneta,niekur tokio modelio instrukciju nera,tik perkamos ir tai nezinia uzmokejes ka gausi.Youtubej niekur nei tokio nei panadsaus modelio nukalkinimo pamoku nerodo.Ipilt i tankeli acto ir leist teaukt,nezinau,jei neina garas,kokia nauda.Ir kiek greit tas actas suveiktu.Zodziu,man toks jausmas,kad reik atsisveikint ir pergalet ta 20-30 euru ir nusipirkt nauja,su instraukcijom ir galimybe nukalkint.Dar galvoju.Vakare susitiksiu su broliu,jis krapstukas technikos,tai gal ka patars.Is mano vyru tame klausime nera naudos,Jie kepejai ,virejai bet ne technikos zinovai.As daugiau ismanau apie technika.