Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety , gal užkalkėjo ? Lietuviškai vadinasi garinis lygintuvas, bent jau taip rašo.
Bandyčiau prieš išmesdama kokiu actu + vanduo prapūsti vieną bakelį ? Gal padėtų ? Turiu daug metų , nepamainoma man.
Mukute kaip Tu? Matau skaitai . Nekalbadienis wub.gif
Sena versija rodo kas skaito , nauja ne . Bet naujojoje galima kaip FB patiktukus dėti biggrin.gif

O kaip jis lygina pvz marškinius ar kelnes?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 07 10, 12:28)
<p>Luety, o tokie lygintuvai normaliai išlygina? Vis galvoju ar pirkt</p>

Anidanda,man tai nebereikia lygintuvo.Kokia lengva bliuskute pagarini ir tvarka,nei sudeginsi,kaip lygintuvu,nei prikimba,kaip lygintuvas,jei tik neteisinga temperatura,zodziu ir siaip,nertus,megztus,ne lygini,o pragarini ir grazu.
Dusia,man irgi atrodo uzkalkejo,bet nera kaip ieit atidaryt,kad isvalyt ten skylutes.Is bakelio vandeni traukia,bet galvotej garo neiseina,reskia uzkalkeje kazkur triubeles tarp bakelio ir galvutes.Abejoju,kad actas jas atkims.Dabar chainikai daro be manualiniu instrukciju,kur budavo surasyta,kaip esant nedideliam gedimui pataisyt.Jiems tai nebenaudinga.Ismaisiau visa youtube,interneta,niekur tokio modelio instrukciju nera,tik perkamos ir tai nezinia uzmokejes ka gausi.Youtubej niekur nei tokio nei panadsaus modelio nukalkinimo pamoku nerodo.Ipilt i tankeli acto ir leist teaukt,nezinau,jei neina garas,kokia nauda.Ir kiek greit tas actas suveiktu.Zodziu,man toks jausmas,kad reik atsisveikint ir pergalet ta 20-30 euru ir nusipirkt nauja,su instraukcijom ir galimybe nukalkint.Dar galvoju.Vakare susitiksiu su broliu,jis krapstukas technikos,tai gal ka patars.Is mano vyru tame klausime nera naudos,Jie kepejai ,virejai bet ne technikos zinovai.As daugiau ismanau apie technika. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O kaip lygint tvirtus audinius? Medvilnę, liną, džinsus? Nes šilku ir nėrinių aš nešioju kažkaip 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 07 10, 14:30)
<p>O kaip lygint tvirtus audinius? Medvilnę, liną, džinsus? Nes šilku ir nėrinių aš nešioju kažkaip </p>
As visaip lyginu.Jei nedaug glamzyti,tai vertikaliai,jei daug horizontaliai,dedu ant lyginimo lentos ir praeinu su stymeriu net nepriglaudus prie audinio,jei lyginasi,tai ir nespaudziu,tiesiog virs rubo garinimo budu.Reikia ziuret,kad butu 1500-2000w jegos,nes kitaip tik zaisi su juo ir,kad butu parasyta,jog galima naudot ir vertikaliai ir horizontaliai.
Ir dar vandens tankiukas ne maziau 250mll ir dabar ieskau,kad turetu nukalkinimo kazkokia opcija.Kad butu patogu laikyt rankoje,kad but ne perstoras,zodziu dabar daug reikalauciau,bet nerandu atitikmens.Jei nukalkina,tai mazai jegos,tai forma ne ta.Zodziu ieskau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 liepos 2023 - 15:49
Luety ,turbut sugedo garo generatorius,na spirale perdege.Nes garas gaminasi kai vanduo pasiekia karsta pavirsiu.
Siulau pirkt didesni stovinti aparata.Tada bus galima net rubus valyt ,na kaip cheminiam valyme.Buna pirkt miele chemikalu sausam gariniam valymui.
Atsakyti
Nezinau,kas sugedo,nepurskia ir viskas.
Didelio man nereikia,ne labai te naudojam,pagrinde mano megztiem gaminiam.
Miele produkcija nuostabi,kiek teko susidurt,bet UK nepardavineja niekur,o tiesiai is gamintojo-kaina,kosmosas.Kam man toks,amzinas ir brangus. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiandiena nuotykis ... einu iš daržo, atsisuku - briedė stovi . Ji žiūri į mane aš į ją . Mano salotų ėjo pavalgyti ? Reik eit dainavimo mokytis biggrin.gif Tiesiog Snieguolė pasijaučiau biggrin.gif Aš vidury kiemo - ji kitoj daržo pusėj . 20 metrų buvo nuo manęs? Pažiūrėjom viena į kitą ( didelis gyvulys ). Būčiau bėgus ir rėkus jei būtų artyn ėjusi ... pagalvojo pora sekundžių , lėtai apsisuko ir išvarė laukais šikną kraipydama .

Anidanda jei marškiniai šliūbiniai tai reikia normalaus lygintuvo . Jei kokie laisvalaikio - tai išskalbus ant pakabos, gražiai ištampei paskui tuo lygintuvu kažkiek pagarinai ir puiku.
Džinsus reikia teisingai pasidžiauti išskalbus, ištampyti , kad lyginti nereiktų . Visokias linines ir kt sukneles džiovinu ant pakabų... išskalbiau , išpurčiau , ištampiau ir jokio lygintuvo paprastai nereikia.
Atsakyti

Šiandiena nuotykis ... einu iš daržo, atsisuku - briedė stovi . Ji žiūri į mane aš į ją . Mano salotų ėjo pavalgyti ? Reik eit dainavimo mokytis biggrin.gifTiesiog Snieguolė pasijaučiau biggrin.gifAš vidury kiemo - ji kitoj daržo pusėj . 20 metrų buvo nuo manęs? Pažiūrėjom viena į kitą ( didelis gyvulys ). Būčiau bėgus ir rėkus jei būtų artyn ėjusi ... pagalvojo pora sekundžių , lėtai apsisuko ir išvarė laukais šikną kraipydama .

Anidanda jei marškiniai šliūbiniai tai reikia normalaus lygintuvo . Jei kokie laisvalaikio - tai išskalbus ant pakabos, gražiai ištampei paskui tuo lygintuvu kažkiek pagarinai ir puiku.
Džinsus reikia teisingai pasidžiauti išskalbus, ištampyti , kad lyginti nereiktų . Visokias linines ir kt sukneles džiovinu ant pakabų... išskalbiau , išpurčiau , ištampiau ir jokio lygintuvo paprastai nereikia.

Kad ir kaip teisingai dziaunu, Neįsivaizduoju kaip nelygint sukniu. Kalbu apie rūbus į darbą. Viešumą. Naminių rūbų is vis ne lyginu. Kokie džinsai tai taip, nuo modelio priklauso. Siaurų nereik, plačius būtina lygint. 

Atsakyti

Dusia, kaip smagu, kad ateina tokie gyvūnai tiesiai į kiemą  :wub:​ nors gal baisoka? Briedis didelis..

Atsakyti

Pas mus sode briedžiai kažkada pasodintas trešnes, vyšnias, obelį ir slyvą išlaužė, ropūžkės. Matyt, kad galynėjosi, nes labai daug pritrypta buvo.

Paskui jau lakstė briedis, briedė ir briedžioks. Baisiai dideli, tos kojos tokios ilgos... ir nežinai, kas šaus galvon.

Atsakyti
Labas rytas.

Užbėgau prisirašyt, kad gyva dar ir sveika. Ko daugiau reik.
Gražu tie briedžiai, stirnos, bet kai jų teritorijoj per daug, tai nieko gero. Nuostolis. Lapė apnaglėjusi, gyvena su šeimyna šalia, nebijo visai, po langais naktim loja. To man tik ir betrūko. O ką bebrai prie tvenkinio išdarinėja, tai jau nepasakosiu, tik susinervinsiu.
Žodžiu, gėris gyvūnai, bet man jų per daug. Imkit kuriai reikia.

Mano braškių sezonas dar neužsidarė, prasidėjo vėlyvosios uogos. Nors jau į pabaigą, bet dar tebeskinu vidutinio vėlyvumo braškes, nedaug, pora saujelių per dieną. Vyšnių pilni medžiai, nedengiau niekuo, prisiskyniau kiek man reik, kitas palikau, praeidama pasiskinu šiaip. Savi varnėnai ir strazdai dingę, tai uogos tebekabo. Bet turėtų pasirodyt tie praskrendantys invaziniai. Nules uogas iki paskutinės.

Tai tiek. Skrendu, plevėsuoju toliau savo darbus rikiuot.
Atsakyti
Ex , kaip erkės įkandimo vieta ? Paraudimas praėjo ?
Nesupratau iš kur pas mane ta briedė. Iki Kaugonių girios , kur galėtų gyventi toks didelis gyvulys kokie 8-9 km .
Nenudžiugino , jei sugalvos arti apsigyventi ax.gif
Atsakyti