QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 10, 10:40)
Saintlina, sakei labai myli vyšnias. Tai pasisodink pūkuotą vyšnia. Visada dera, nereikli. Nebent neskani Tau? Uogienės nelabai išvirsi nes kauliukus sunku išimti. Svarbiausia paukščiai nepuola.
kažkada ragavau, bet kažko net nepamenu skonio
Reik pagooglint, kaip ji atrodo ir kaip auga. Užsisakiau pas Sodaitytę dar vieną trešnę
Pavasarį pikta buvau, kad viskas nušąla, nėr ko vargt ir sodint. Daba pamačiau jos fb Sylvia ir neatsilaikiau ))) reiks gal dar kokią vyšnią pasižiūrėt. Nu šitų tai man niekad per daug nebus (kibirais galiu ėst), nors dabar tik vieną didesnę ir teturiu. Trys mažiukės auga. Bet prastai pas mane tos vyšnios auga, o taip tupinėju apie jas..
Vakar pagaliau mb sutvarkė laistymą pas agurkus. Per šalnas sutrūko plastikinis vamzdelis, kuriuo laistymas ėjo nuo hidroforo. Tai tokio diametro vamzdžio nebėr pirkt. Nupirko kitą - jungtys netinka. Jungtis nupirko, kranams perėjimų reik. Atrodo, viską jau turi, tai kokio kampo pritrūksta. Na, vakar pagaliau sudėjo viską. Ir talpas pakeitė į juodas, kad nežaliuotų vanduo. Tai super dabar. Ateinu ryte į šiltnamį, o ten jau viskas šlapia ))