QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 09, 07:59)
Labos,
Ingrida, tai ir dukra keliasi 3 ryto šuniuką vedžioti ? Nenoriu šuns . Katė yra gėris
O kam Tau tos puokštelės ?
Man gaila bitučių darbą trugdyti .
Vakar buvom kapų šventėje Švobiškyje. Kokia "lengva" ir šilta kita pusė MB giminės
AA , apie purškimus Ukrainoje tai VBS.
TY per bitininkų kursus pasakojo mokytojas, kuris bendrauja su Ukrainos bitininkais. Nebuvo jis ten , jam pasakojo . O jis toks tarptautinis bitininkas - Čekija , Vokietija, Prancūzija , Ukraina , Lenkija - visur jis turi bičiulių .
Apie tai kad Kėdainių trašų gamykla pristabdyta dėl to , kad ten NE TIE akcininkai prasprūsta vis info. O biški dirbant, biški stojant labai tarša padidėja. VBS ...
Luety , yra paprasčiau gyventi kai galvoji kad kažkas Tavimi "rūpinasi" .
Nesuteik dievo galios žmonėm ...
Sekmadienis
Eisiu šonkauliukų kepti , vaikas žadėjo popiet atvažiuoti
Kas pas Jus skanaus?
Labas rytas,
kokie sonkauliukai,as dar tik ka pusrycius suvalgiau
Dusia,man nereikia,kad kazkas manim rupintusi,man reikia,kad man netrukdytu gyvent,kaip Dievas prisake.O dabartiniai valdziazmogiai patys prisiima Dievo vaidmeni,nebepalieka zmonem pasirinkimo.Sugeba taip pastatyt visus planus,kad zmonija priima juos isskestomis rankomis.Zinoma ne visa,skaitoma,kad 30 % tik!!sugeba tam pasipriesint,kiti eina i prazuti nuleistom galvom,net nesusimaste,kas vyksta.
Pas mus apsiniauke,dangus-arimas
Vakar vakare eme lyt,isnesiau savo kambarines geles i kiema,nugara suslapau,bet geliu vazoneliai liko sausi,tik lapus nuplove.Atsimenu vaikystej,su mama isnesdavom i lietu,tai geles suklestedavo parnestos.Nu gal dar siandien lis,kol kas nesuprasi is dangaus.
Kai paskaitau,ir matau pas broli,kokie sunes savanaudziai,tai nenoriu jokio suns,kad man reiktu verstis is lovos nakti ir vest nusysint.Kates savarankiskos,pacios iseina ir pareina.As irgi uz kates.
Levandos nuostabios,bet mano abu krumeliai nusepo,nudziuvo ir isroviau.Jauciu ne ten buvo pasodintos,bet as neturiu joms vietos saulej ir dar leist issikerot,su vieta pas mane sunkiai,tai ir levandom geresiuos tik pas kitus.Turiu kamputy uz vartu ploteli,bet ten pelynas issikerojo,tai nenusprendziu ar ji pasalint,nes dar viena turiu darzo kampe,Ir i jo vieta levandas pasodint,ar naikint ta darze.Uz vartu pelynas uzdengia dideli plota,nereik ravet.