<p> </p>
<p>Betvarkydama šiltnamy netikėtai raustantį pomidorą radau </p>
Nebuvau jauna , ale bet kažoks užtemimas buvo . "Atsibudau" po kokių 5-6 ženatvės metų , du vaikai ir koks tai diedas šalia . Persidėlioji galvą ir gyveni toliau
Maniau , kad jaunai ištekėjusi lengviau šeimoje gyventi . Nežinai kaip gali būti kitaip. Iš gerų tėvų už gero vyro... O kai pagyveni "dėl savęs" kelis metus sunkiau yra taikytis .
Dėl pomidoro smagu . Mano tik ankstyvi noksta, nedaug , paskanauti . Kaip patogu vienu stiebu auginti , daugiau jokių 2 stiebų ! Nereikia būti besotei
Luety tada mano vaikai bezprizornikai
Ir pas mus nakvodavo ir jie pas draugus .
Aš gal mažiau būčiau norėjusi leisti - MB daugiau leisdavo . Vis sakydavo - paleisk , kad sugrįžtų. Labai tvirtai laikysi - nebegrįš.
Kalbėdavosi su manimi anie daug ... Va dabar suaugėliai kai patapo tai jau mane kartais "apeina". Saugo ... Būna kai tėtis sužino pirmas.
Mane po šiai dienai saugo.Dukra darė lyties keitimo operaciją,sužinojau tik po pusmečio ir tai atsargiai.Jie tarpusavy viską aptaria.Dabar kaip gailiuosi,kad tik tris užauginau,pagimdžiau,kaip smagu,kai jie tarpusavy sutaria. Sūnus skyrėsi su žmona irgi sužinojau paskutinė. :ax:Gražu didelės šeimos,jei tik sutaria.
Sunokusiu po kelis jau pora savaiciu yra , pagrindinis nokimas dar neprasidejo.Kai prades nokt ,reiks juos isskleist ,kaip kitaip isskinsiu.Dabar stovi suristi porolonu.
Na kita savaite jau bus.Zada apie +40C.
Anidanda, Bidenas anksčiau antradienio kaži ar atskris. Bet visi,.kas su uniforma, turbūt jau daba ant ausų stovi.
Is tu simptomu ka isvardinai tai manau reiktu duot kokio antibiotiko ir neduot jokiu anglaivandeniu ,net dziuvesiu ir pieno produktu.Vistos sriuba su svogunais ir cesnakais.
MB sako irgi kad gal reiktų jam antibakteriniu. Nu matysim. O kodėl negalima angliavandenių?🤔 vištos sriuba valgo. Bet ir ryžius, miežinių kruopų košės dar isviriau. Pieno produktų tai neduodu.
Anidanda, Bidenas anksčiau antradienio kaži ar atskris. Bet visi,.kas su uniforma, turbūt jau daba ant ausų stovi.
Jau atskambino, sakė namie sėdi, sekmadieni budėjimas, bet Rukloje bus, nesiunčia į vln
Pas mus atvirų durų dienos buvo.Eidavo ciūgliais draugai,nekvodavo pas mus,leisdavau aš.Kepdavau pyragus,būdavo kam.
Mane po šiai dienai saugo.Dukra darė lyties keitimo operaciją,sužinojau tik po pusmečio ir tai atsargiai.Jie tarpusavy viską aptaria.Dabar kaip gailiuosi,kad tik tris užauginau,pagimdžiau,kaip smagu,kai jie tarpusavy sutaria. Sūnus skyrėsi su žmona irgi sužinojau paskutinė. :ax:Gražu didelės šeimos,jei tik sutaria.
Tavo dukra darė lyties operaciją ir db yra vyras? Oho. Kaip reagavai? 🤔
Atvirkščiai.Sūnus tapo moterimi.Jau apsipratome.Ketvirti metai eina.
Atvirkščiai.Sūnus tapo moterimi.Jau apsipratome.Ketvirti metai eina.
Nu čia kaip reikiant išbandymas 😱. O matėsi kažkaip nuo vaikystės tas translytiskumas?
Labai švelnus buvo.straipsnis
Anidanda, važiuok ryt su mažium į infekcinę. Angliavandenius mėgsta patogeninė flora. Duodi jiems maisto.
Virk vištą lėtai ant nedidelės kaitros, duok tą sultinį. Vaisiai, daržovės tik kepti oraitėj ar troškinti. Obuolys keptas- daug pektino. Iš vaisių žalių tik bananas.
Jokių pieno produktų, išskyrus kefyrą.
Iš gerų bakterijų- enterolį duok.
Labai švelnus buvo.straipsnis
Nerodo nuorodos 🧐
Anidanda, važiuok ryt su mažium į infekcinę. Angliavandenius mėgsta patogeninė flora. Duodi jiems maisto.
Virk vištą lėtai ant nedidelės kaitros, duok tą sultinį. Vaisiai, daržovės tik kepti oraitėj ar troškinti. Obuolys keptas- daug pektino. Iš vaisių žalių tik bananas.
Jokių pieno produktų, išskyrus kefyrą.
Iš gerų bakterijų- enterolį duok.
Žiūrėsim su tuo važiavimu. Kol kas jis man atrodo gerejantis. Vaikšto, su šuniu žaidžia, valgyt nori, viduriavo tik ryte.
Isviriau vištienos sriubos su daržovėm
Bakterijas geria jau 3 d.