Nu bet man grazu vistiek.Tureciau jaunyste ir pinigu,silikoninciaus visus galus Pagaliau radau buda istrint visas senas knygas is savi kindle.Kadangi pirktas per Amazone,tai reikejo eit per kompa i Amazone,ten susirast savo paskyra ir kadangi visos knygos piratines,ne pirktos amazonej,tai visos nuejo ne i knygas,o i dokumentu papke,kai radau,tai greit issitryne visos.Dabar mano skaitykle kaip gimus. Aciu,kad uzvedet ant kelio.Einu ieskot vakar jusu rekomenduotu knygu.Noooriu skaityt vakarais.Diena nera kada-mezgimas neleidzia.Uztai ir sakau,kad man butu tobula audio knygos.Ieit i torentus is UK be sansu,o ir nemoku ten elgtis.Tiek to,gerai ir vakare bus paskaityt.Nesilikoninciau nieko. Visi tie balioniniai papai, šiknos, lūpos man atrodo itin vulgariai ir neestetiškai Nerasi tu nemokamai šių knygų, manau. Jos gana naujos, piratinės paprastai būna seniau išleistos. Tavo kindle reikia ne pdf, o mobi formalo. Jis ir vietos mažiau užima, ir skaityt patogiau, nes šriftą gali didint kiek nori ir tekstas persikelia į kitą eilutę, ne kaip pdf, kur tik fiziškai pratempt gali.
Susirgo mano vaikis po kelionės į kaimo turizmo sodyba su tėvo naują šeima. Karščiuoja, viduriuoja, nzn net ką daryt, Keliolika metų tokių simptomų namie nemačiau.