Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

o mane paryčiais prižadino žiogas. Miegodama nubaidžiau, vėl jaučiu, kad per ranką kažkas ropoja. Priplojau nejučia, praplešiu akis, o ten žalias žiogas. Kaip jis atstriksėjo iki 3 aukšto?

Man trukdo miegoti tik garsi muzika, žemi dažniai. Buvom prie ežero per Jonines. Vieną naktį nemiegojau aš, kitą - vyras. Aš antrą naktį giliu miegu miegojau, negirdėjau nei kaip kompanijos dainavo, baliavojo, maudėsi naktį, - net pati nustebau. Galėjo ir griaustinis griaudėt, tikriausiai, kurio bijau. Pirmą naktį garso jau buvo per daug, tai saulėtekį pasitikau, labai gražus buvo. 5 valandą baliauninkai nuėjo miegot, tai ir aš su jais kartu :)

Mane gamtos triukšmas, paukščiai, tai ramina, bet ir miesto triukšmas netrukdo. Turim kaimyną dainorėlį: iš ryto į darželį ir vakare grįždamas iš jo visuomet rėkia, bet man nieko :)

Atsakyti
Labos ,
Ingrida, geros naujienos 4u.gif wub.gif
Muka , man tikrai taip yra buvę biggrin.gif
Mudu irgi šiandien kaiman. Reikės patikrinti ar dygsta lepeškos .
Aš norėčiau laisvo savaitgalio , kad niekur važiuoti nereiktų ... Ateinantį kapų šventė , dar sekantį metinės.
Pou, kai pasirodo žiogai vadinasi artėja ruduo rolleyes.gif . Jie visada po Jonų pasirodo.
Ko nebemėgstu tai miegoti palapinėje. O jaunystėje turistaudavom . Dabar jau nebepasirašau miegui palapinėje .
Luety , ar leido Tau laistyti iš šlangos ? Negi UK gyventojai tokie skundikai kaip vokiečiai ? Aš tai laistyčiau anksti ryte, kai sodas tuštokas... Nors jei laistytuvai mažiukai , kokių 5 litrų tai labai geras sportas. Daug žingsnių susirenka.
Atsakyti

Ingrida, kokia aš žiopla - džiaugiuos už tave. Kaip sakau, žingsnis po žingsnio.

Dusia, o aš mėgstu. Tik pasiimam dar ir Dormeo antčiužinuką. Po apačia savaime prisipučiantys čiužinukai, ant viršaus antčiužinukas - puikiai tiesiog. Tik daiktų pilna užkraunam. Žodžiu, man tinka. Man ir komfortas patinka, ir paprastesnėmis sąlygom gerai. Palapinė gera, miegot minkšta - liuks.

Atsakyti

P.S. Kokias geras knygas pastaruoju metu skaitėt? Grožines. 

Atsakyti

Aš irgi palapinėse miegot nebenoriu. Pernai teko, tai jau sakiau, ačiū, užteks. Visos kaulai po to skauda 😆 Gamtos garsai man patinka, gatvės triukšmas kažkiek trukdo, bet įprastus gal. Nu vat o cypiantrys vaikai ir muzika naktimis tai peilis man, iškart sunervina 

Knygų gerų tai daaaug skaitau. O kokį žanrą mėgsti, pou?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 04 liepos 2023 - 08:28
QUOTE(Pou @ 2023 07 04, 09:26)
<p>P.S. Kokias geras knygas pastaruoju metu skaitėt? Grožines. </p>


Per atostogas perskaičiau Neparašyta knyga.
https://www.knygos.l...parasyta-knyga/
Biški grožinė, biški apie maistą. Nežinau , nesužavėjo ... Kažko tikėjausi . Aš per sena tongue.gif
Pou žiauriai mažai beskaitau , bo gerų knygų nerandu ? Arba dėmesio nebesukaupiu ... Kažkada buvau rijikė .
Atsakyti

Per atostogas perskaičiau Neparašyta knyga.
https://www.knygos.l...parasyta-knyga/
Biški grožinė, biški apie maistą. Nežinau , nesužavėjo ... Kažko tikėjausi . Aš per sena tongue.gif
Pou žiauriai mažai beskaitau , bo gerų knygų nerandu ? Arba dėmesio nebesukaupiu ... Kažkada buvau rijikė .

Nu jau 😄, gerų knygų dabar tikrai lb daug 

Atsakyti

Va vakar baigiau "Banjano šešėlyje", tikra istorija apie vienos kilmingos šeimos likimą raudonųjų khmerų valdomoj Kambodžoj. Tikrai sukrečianti knyga.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 07 04, 09:43)
<p>Va vakar baigiau "Banjano šešėlyje", tikra istorija apie vienos kilmingos šeimos likimą raudonųjų khmerų valdomoj Kambodžoj. Tikrai sukrečianti knyga.</p><p></p>


esu skaičius šitą. Tikrai įspūdį paliko.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 07 04, 08:35)
.... ir mes jau miške.Mėlynių sočiai,tik netingėti,nuo 17 iki 20 kažkur 4-5 litrai bus.

Už tai bute košmaras miegoti,atpratome.Karšta,tvanku,apačioje šeštą vaiką kelia rėkiantį į darželį.Kaime tyku,vėsu.


Ingrida, labai smagu, kad viskas gerai 4u.gif 4u.gif

aš mėlynių dar nelabai mačiau. Gal apšalo jos pas mus? Net prie kelio nemačiau prekiaujant, tik žemuogėm. Arba vėliau bus.
Bet rinkti aš jų nemėgstu, nebent puslitrį kokį. Uodų pilna, musių, gylių, nu nafig. Kol eini, tai jie kažkaip nelenda, bet tik sustok trumpam, tuoj būriais renkasi.
Žemuogių yra, bet iškepę jos pas mus. Mažytės, padžiūvusios.

Pas mus šian prie daugiabučio žolę kieme trimeriu zulino, prieš septynias pradėjo ))) Man tai kas, aš jau nuo pusės penkių lakioju, bet kas anksti nesikelia, tai garsas turi gerokai užknisti.

Vakar buvom buto žiūrėti. Yr netoliese toks namas naujai statytas, pro kurį praeidama vis pagalvoju, kad gal ir norėčiau ten buto. Išlindo skelbimas ir nutarėm apžiūrėt. Na neeee... nieko gero. Aukštas vėl viršutinis, dar su stoglangiais, be rekuperacijos, visi langai į vieną pusę. Balkonas mažyyytis, tik mano šuo ir tetilptų. O jei ten kondicionierių pastatyt, tai net šuniui vietos neliktų. Agentas vis pasakoja, koks šiltas butas, a man visiškai nereik tos begalinės šilumos, man pasirinkimas atsivėsint turi būt. Fotkėse erdvus atrodo, didelis, realiai vietos mažai. Nusivyliau..
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 04, 09:15)
Pou, kai pasirodo žiogai vadinasi artėja ruduo  rolleyes.gif . Jie visada po Jonų pasirodo.
Ko nebemėgstu tai miegoti palapinėje.


greičiau tas ruduo ateitų biggrin.gif bet ne, dar visokiais el ninjo grasina, karščius beprecedenčius prognozuoja. Jokio gyvenimo. Išgyvent dar reik iki to rudens. Gal žiogų daugiau radus greičiau ateis?.. biggrin.gif

Ui, dėl palapinių tai visiškai pritariu. Ne ne ne, man jau kažkokio komfortėlio norisi. Ir miegot nepatogu, ir uodai. Išvis aš poilsio prie ežerų nemėgstu. Jei vanduo, tai jūra turi būt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 07 04, 09:26)
<p>P.S. Kokias geras knygas pastaruoju metu skaitėt? Grožines. </p>


o ką tu mėgsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 liepos 2023 - 09:10

Mėgstu kur ir pagal tikrus faktus, tokias pamąstymui grožines. Va ko nemėgstu - biografijų, na nebent "lengvai prašyta". Fantastikos gal nelabai. O šiaip dauguma patinka, tik vienos vienu ypu perskaitomos, kitos tokios panešiojimui. Greitaskaitė esu. Jei gera knyga, tai kuo storesnė, kad ilgiau truktų malonumas. 300 psl., jei įdomi, per vakarą perskaitau. Aš labai neturiu laiko skaitymui, prie jūros nesusikaupiu, tai va grįžus vakare ar iš ryto paskaitau. Bet visuomet prie jūros vežamės apie 10 knygų, nes ir vyras mėgsta paskaityt, tik jis lėčiau skaito. Būna keletas knygų, kurios "nesiskaito" atostogaujant.

Aš jūrinė labiau, o vyras ežerinis. Bet ir man prie ežero patinka. Minkšta miegot su gerais čiužiniais. Aš pripučiamų nemėgstu, bet tie savaime prisipučiantys nestori gerai. O dar antčiužinukas - komfortas. Visiškai nugaros neskauda, o aš juk stuburinė, kaip tik reabilitaciją dabar turiu.

Saintlina, mėlynių nėr jūsų krašte, žemuogių nemažai. O va ko yr, tai uodų šįmet. 

"Banjano šešėlyje" - užsirašiau, turėtų patikti.


  

Atsakyti
Na žinokite vakar miške buvau su trumpomis rankovėmis marškinėliais,nieko pasirodo bute nebe turiu į mišką ką rengtis.Tai garaže ką radau,tą užsimečiau.Vėjelis buvo,nupūtė uodus,vienas kitas zyzė.Patinka toks oras uogavimui. ax.gif
Senatvė.Jaunystėje taip gerai palapinėje,dabar jau kaulai seni norisi komforto.Dukra kalbina rugpjūtį po Žemaitiją su palapinėmis,nežinau ar tėvas pasirašys,aš iškentėčiau gal? ax.gif Va mama tai sutinka palapinėje miegoti. blink.gif Jai,kad tik naujas jomarkas.Pernai ir po Graikjos kalnus laipiojo laisvai su dukra,nors jau 83-treji. bigsmile.gif Aš vakar pagalvojau,man zyzti būtų gėda,kad sunku rinkti uogas,jei ji neverkia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 07 04, 10:32)
Greitaskaitė esu. Jei gera knyga, tai kuo storesnė, kad ilgiau truktų malonumas. 300 psl., jei įdomi, per vakarą perskaitau.


Aš kai anksčiau prie jūros dešimčiai dienų ar savaitei važiuodavau, iškart prisiregistruodavau vietinėj bibliotekoj )
O tu dabar pirktum tas knygas, ar siųstumeisi, ar eitum į biblioteką? Na, dabar planuojamam poilsiui prie jūros.
Kas dabar greit atėjo į galvą - A. Doerr 'Neregimoji šviesa' (pas mane eilėj dar to paties rašytojo 'Paukščių miestas debesyse'), J. Cabre 'Prisipažįstu', L. Mytting 'Plauk su skęstančiais'. D. Tartt 'Slapta istorija', 'Dagilis'. Istorinė H. Mantell trilogija Vilko dvaras, Įveskite kaltinamuosius, Veidrodis ir šviesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 liepos 2023 - 10:09