QUOTE(Anidanda @ 2023 07 04, 09:43)
<p>Va vakar baigiau "Banjano šešėlyje", tikra istorija apie vienos kilmingos šeimos likimą raudonųjų khmerų valdomoj Kambodžoj. Tikrai sukrečianti knyga.</p><p></p>
esu skaičius šitą. Tikrai įspūdį paliko.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 07 04, 08:35)
.... ir mes jau miške.Mėlynių sočiai,tik netingėti,nuo 17 iki 20 kažkur 4-5 litrai bus.
Už tai bute košmaras miegoti,atpratome.Karšta,tvanku,apačioje šeštą vaiką kelia rėkiantį į darželį.Kaime tyku,vėsu.
Ingrida, labai smagu, kad viskas gerai
aš mėlynių dar nelabai mačiau. Gal apšalo jos pas mus? Net prie kelio nemačiau prekiaujant, tik žemuogėm. Arba vėliau bus.
Bet rinkti aš jų nemėgstu, nebent puslitrį kokį. Uodų pilna, musių, gylių, nu nafig. Kol eini, tai jie kažkaip nelenda, bet tik sustok trumpam, tuoj būriais renkasi.
Žemuogių yra, bet iškepę jos pas mus. Mažytės, padžiūvusios.
Pas mus šian prie daugiabučio žolę kieme trimeriu zulino, prieš septynias pradėjo ))) Man tai kas, aš jau nuo pusės penkių lakioju, bet kas anksti nesikelia, tai garsas turi gerokai užknisti.
Vakar buvom buto žiūrėti. Yr netoliese toks namas naujai statytas, pro kurį praeidama vis pagalvoju, kad gal ir norėčiau ten buto. Išlindo skelbimas ir nutarėm apžiūrėt. Na neeee... nieko gero. Aukštas vėl viršutinis, dar su stoglangiais, be rekuperacijos, visi langai į vieną pusę. Balkonas mažyyytis, tik mano šuo ir tetilptų. O jei ten kondicionierių pastatyt, tai net šuniui vietos neliktų. Agentas vis pasakoja, koks šiltas butas, a man visiškai nereik tos begalinės šilumos, man pasirinkimas atsivėsint turi būt. Fotkėse erdvus atrodo, didelis, realiai vietos mažai. Nusivyliau..
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 07 04, 09:15)
Pou, kai pasirodo žiogai vadinasi artėja ruduo
. Jie visada po Jonų pasirodo.
Ko nebemėgstu tai miegoti palapinėje.
greičiau tas ruduo ateitų
bet ne, dar visokiais el ninjo grasina, karščius beprecedenčius prognozuoja. Jokio gyvenimo. Išgyvent dar reik iki to rudens. Gal žiogų daugiau radus greičiau ateis?..
Ui, dėl palapinių tai visiškai pritariu. Ne ne ne, man jau kažkokio komfortėlio norisi. Ir miegot nepatogu, ir uodai. Išvis aš poilsio prie ežerų nemėgstu. Jei vanduo, tai jūra turi būt
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 07 04, 09:26)
<p>P.S. Kokias geras knygas pastaruoju metu skaitėt? Grožines. </p>
o ką tu mėgsti?