Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 07 01, 04:09)
Labas rytas.
Del etnografijos.
Visada buvo dehidratacijos profilaktika.Net iki dabar islikusi.Atejusiam zmogui visada pasiulom atsigerti pirmiausia.Tai yra elementarus elgesys.
Senoveje gerdavo fermentuotus gerimus- gira,isrugas,pasukas,pietu krastuose skiesta vyna, skiesta kefyra su druska - airana, raugintu darzoviu skysti,netgi kupranugariu myzala.Jei jau vardint visa meniu.
Tas reikalinga dievui.Taip ,tam ka dievu vadinam, o siaip tai tirpalo ielektrinimui.Tame tirpale nera grynuju nefermentuotu cukru,daug rugsties ir baziu.Kad dievas gerai kune jaustusi.
It prasau neizeidineti proteviu ,luety.
Siaip tai tas elektros tekejimas kune ir yra sveikatos pagrindas.
Beje vienas dalykas pietu krastuose - akmeniniai vandens saltineliai pakelese.Irgi del profilaktikos.

Labas rytas,

AA as neizeidineju.AS bandau suprasti,kodel visur rekomenduoja gert daug vandens,o man jo ne visada norisi.Suprantu del tu saltineliu,kad ikaites,istroskes atsigertu.Tai yra naturali kuno paklausa,nori kunas gert,sustoji atsigeri,padarai skysciu balansa kune ir nebenori.As kalbu apie plempima vandens istisini,vida diena.Man tai reiskia arba mada kazkokia arba tikrai tam zmogui reikia vandens istisai.Bet kaip yra su tais,kam to nereikia,nu ne visai,bet saikingai,kai norisi gert.Ar butina plempt be saiko,ka tas duoda?Mane domina tai.Kad vandens balansas yra sveikatos pagrindas-taip,kad ji reikia palaikyt,taip,nu bet tai reiskia ne visu tie balansai vienodi.Vienam reikia gurksnot visa diena,kad ji palaikyt.Arba tas triubinimas apie vandeni,kad ji reikia gert pastoviai yra vandens pilstytoju reklama.Ieskau itikinimu toliau. ax.gif ax.gif Cia is tos serijos,kai neturi ka veikt. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Labos,

Ingrida gavot lietaus?

Kaune paryčiais lyjo.

Luety, kas gali pasakyti kiek Tau gerti? Dažnai žmonės maišo alkį ir norą gerti. Yra daug teorijų. Man yra keista, kaip atsigėrus kavos nesinori vandens? Ar pavalgius? Bet visi mes skirtingi.

Atsakyti

Labos,

Ingrida gavot lietaus?

Kaune paryčiais lyjo.

Luety, kas gali pasakyti kiek Tau gerti? Dažnai žmonės maišo alkį ir norą gerti. Yra daug teorijų. Man yra keista, kaip atsigėrus kavos nesinori vandens? Ar pavalgius? Bet visi mes skirtingi.

Taip, alkio ir troškulio jausmas dažnai painiojamas. Ant savęs pastebėjau, kad kuo mažiau geriu, tuo daugiau ėdu 🤣

Atsakyti

Labas rytas,

AA as neizeidineju.AS bandau suprasti,kodel visur rekomenduoja gert daug vandens,o man jo ne visada norisi.Suprantu del tu saltineliu,kad ikaites,istroskes atsigertu.Tai yra naturali kuno paklausa,nori kunas gert,sustoji atsigeri,padarai skysciu balansa kune ir nebenori.As kalbu apie plempima vandens istisini,vida diena.Man tai reiskia arba mada kazkokia arba tikrai tam zmogui reikia vandens istisai.Bet kaip yra su tais,kam to nereikia,nu ne visai,bet saikingai,kai norisi gert.Ar butina plempt be saiko,ka tas duoda?Mane domina tai.Kad vandens balansas yra sveikatos pagrindas-taip,kad ji reikia palaikyt,taip,nu bet tai reiskia ne visu tie balansai vienodi.Vienam reikia gurksnot visa diena,kad ji palaikyt.Arba tas triubinimas apie vandeni,kad ji reikia gert pastoviai yra vandens pilstytoju reklama.Ieskau itikinimu toliau. ax.gifax.gifCia is tos serijos,kai neturi ka veikt. bigsmile.gifbigsmile.gif

Negi tu tiki kad mes per gyvenimą dar nepraradę natūralios kuno paklausos instinktų? Tik mažuose vaikuose tdar ją  gali pastebėt. O suaugę jau per daug daro ne natūralių priverstinių ir primestiniu dalykų, to pasekoje dingsta tas instinktas su laiku

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labos ,
Sekmadienis nekalbadienis ?
Lyja Kaune.
Atsakyti

Lyja lyja lietus per karaliaus pietus  :)  bet pas mus nelyja :) Galvojam su draugėm į Trakus palėkt, jei nepradės lyt :)  

Atsakyti

Pas mus nuo ryto pliaupia.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 07 02, 13:58)
<p>Pas mus nuo ryto pliaupia.</p>

Tik tik dabar migla kažkokia pradeda kristi. bigsmile.gif
Atsakyti

Pas mus saulė lįst pradeda. Džiaugiausi, kad atvėso.. bet varom į Trakus )) gal pažintiniu taku per pelkes praeisim

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 liepos 2023 - 14:35

Ki ki ki, įvažiuojant į Trakus lyt praėjo )))  pasėdėsim kokiam kabake ant ežero kranto, gal praeis :) 

Atsakyti