Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety, 2litrus išgert vandens per dieną, mano akimis tai yra žygdarbis. Aš tai niekaip. Netelpa. Jei labai karšta, nu tai apie pusę litro, gal čiut daugiau galiu tik. Gerti visai nesinori. O va braškių galiu iškart du kg suvalgyt. Ir telpa bigsmile.gif
Labai prajuokinai su ta žemaitiška pirštine biggrin.gif patiko.

Pou, jei bus viskas gerai, neliks raudonumo, tai niekur ir neisiu tikrintis. Nu, tingiu daktarams aiškint kas man kur įkando ir kaulyti tyrimo. Eit į polikliniką motyvacijos 0.
Atsakyti
Siaip itikinet zmones visokiom nuzdom(ziurke),kurias apima bazine iranga tai beviltiskas reikalas.
Ex ,tavo regione labai bloga parazitologine epizootine situacija.Nes ir dabar dar daro tuos tyrimus su paklodem ir skaiciuoja infekuotas erkes.
Yra extrinis gydymas ,mokamas.Ir dar karta.Dabar ne tamsieji viduramziai.Daug ko yra.Tik rupinkites savimi.
Atsakyti
Lyja, nors nežadėjo . O iš ryto kepino ... Girdžiu , kaip amerikonkos dygsta biggrin.gif
Man tai norisi gerti smile.gif Natūraliai . Nebereikia skaičiuoti , kažkaip su Ch išmokau .
Kiek aš išmanau "botanika" tai metant svorį ir negeriant vandens bus bėdų ... Bet kiekvieno teisė rinktis .
Atsakyti
Nesinori ir man vandens.Dukra rėkia vis gerk vandenį.Kai prisimenu tiktais per prievartą. ax.gif
Nepykčiau jei visą dien lytų,mano medžiams mažai lietaus dar buvo.Plaukia juodi debesys Dusia pas Tave.Nei lašelio. mirksiukas.gif
Kažkur dingo paukščiai?Ir braškes nudengiau ir vyšnių pasiskyniau ir geltonus serbentus ,jei nenules skinsime kitą savaitę. ax.gif Ir medlievos dar radau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Galima gana radikaliai ausinimo skysti sistemoje pakeisti.As suvalgau tris sunokusius bananus ir isgeriu 2 litrus vandens ir biski uva ursi arbatos.Ta diena aisku nuo tuliko nenutolstu ,bet kita diena tai sirdis ir inkstai dekoja,kojos lenvos, galva irgi.
Tai darau pries ir po kokiu kelioniu ,kai reikia maximaliai istvermes ,zinai kad nebus tuliko ant kiekvieno kampo.Naujas skystis nedirgina urogenitalines sistemos,galima ilgiau be tuliko isbut.
Atsakyti
Aha Ingrida , paukščiai pas mane , lietus pas mane biggrin.gif Tas lietus ne medžiams, 15 min rasą uždėjo ... Amerikonkas palaistė ir gana biggrin.gif
Pasisūdikit maistą , norėsit gerti smile.gif
Aš su savo mažu spaudimu druskos nebijau . Kiniečiai sako sveikata druskoje ?
Atsakyti

Aš du litrus kaip niekur išgeriu. Aš net sriubą užgeriu. Tas nėr gerai. Bet va man norisi.

Ex, niekam nieko neaiškink, nueik į laboratoriją ir baigtas kriukis. Pinigą tik sumokėsi. Mano pusbroliui nebuvo dėmės, dabar labai sunkiai serga ta sušikta Laima. Gydytoja dar išsityčiojo, kad jaunas ieško ligų, o pas jį jau lėtinė forma, daug sistemų pažeidė. Pats nuėjo, išsityrė, prisiminęs, kad erkė  buvo įsisegus. Šeimos gyd. nunešė rezultatus, tai dabar jai tik siunčia visur. P.nda.

Muka, o jau prie Litagros kiek varnėnų...pulkų pulkai.

Atsakyti
Del vandens dar,nes man tai idomu. biggrin.gif Nu tai jei as jo nenoriu,reiskia pas mane geras skysciu balansas ir man nereikia ju pildyt? bigsmile.gif bigsmile.gif Kam man ta druska est,kad gert vandeni.Niekur neradau irodymu,kad vanduo turi but geriamas per prievarta.Buna,kad noriu,tada geriu.Mano tas svorio metimas toks epizodinis.Stengiuos sveikai valgyt,daugiau salotu,be miltu,be krakmolo ir cukraus,bet nera grieztas veto.Nera ir kalnu maisto.Jei bulves labai noriu tai ir valgau.Nedaug,kartais viena,kartais puse uztenka.Nu zodziu,nepasakosiu,pacios zinot,nu bet va su vandeniu neissiaiskinu,iki galo.Nuomoniu daug.Cia kaip su kiausiniais,pradzioj ojojoj cholesterolis,paskui -geris baltymai ir liai lia lia.Arba su cholesteroliu,blogai blogai,bet pasirodo,kad yra sblogas ir geras.Man atrodo ir su tuo vandens gerimu perlenkta lazda.Senovej zmones gere vandeni kai karsta buvo,kai dirbo ir prakaitavo,savaime norejosi,nepamenu mociutes vaikstant su buteliuku,kaip dabar ,kad visi vaiksto.O dar tas vanduo buteliukuose tai ojojoj kokio svarumo,kad geriau jo net negert.Visi galvoja-sskaidrus,tai svarus.O nieko panasaus,kai patiria,tai net sunkiuju metalu jame apstu.Toki vandeni geriant kibirais galima ir nusinuodyt.
Pas mus irgi pakrapino ,atveso ir vsio,as vandens nebenoriu bigsmile.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti

Del vandens dar,nes man tai idomu. biggrin.gifNu tai jei as jo nenoriu,reiskia pas mane geras skysciu balansas ir man nereikia ju pildyt? bigsmile.gifbigsmile.gifKam man ta druska est,kad gert vandeni.Niekur neradau irodymu,kad vanduo turi but geriamas per prievarta.Buna,kad noriu,tada geriu.Mano tas svorio metimas toks epizodinis.Stengiuos sveikai valgyt,daugiau salotu,be miltu,be krakmolo ir cukraus,bet nera grieztas veto.Nera ir kalnu maisto.Jei bulves labai noriu tai ir valgau.Nedaug,kartais viena,kartais puse uztenka.Nu zodziu,nepasakosiu,pacios zinot,nu bet va su vandeniu neissiaiskinu,iki galo.Nuomoniu daug.Cia kaip su kiausiniais,pradzioj ojojoj cholesterolis,paskui -geris baltymai ir liai lia lia.Arba su cholesteroliu,blogai blogai,bet pasirodo,kad yra sblogas ir geras.Man atrodo ir su tuo vandens gerimu perlenkta lazda.Senovej zmones gere vandeni kai karsta buvo,kai dirbo ir prakaitavo,savaime norejosi,nepamenu mociutes vaikstant su buteliuku,kaip dabar ,kad visi vaiksto.O dar tas vanduo buteliukuose tai ojojoj kokio svarumo,kad geriau jo net negert.Visi galvoja-sskaidrus,tai svarus.O nieko panasaus,kai patiria,tai net sunkiuju metalu jame apstu.Toki vandeni geriant kibirais galima ir nusinuodyt.
Pas mus irgi pakrapino ,atveso ir vsio,as vandens nebenoriu bigsmile.gifbigsmile.gifax.gif

Su tais norais, tai kaip čia pasakius 😆. Nemanau kad tai rodiklis. Vaistus juk geriam ne todėl kad norisi 😁. Tai kodėl vandens negalim?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 06 30, 20:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73085276" data-time="1688148818"><div><p>Del vandens dar,nes man tai idomu. vartotojo įkelta nuotraukaNu tai jei as jo nenoriu,reiskia pas mane geras skysciu balansas ir man nereikia ju pildyt? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaKam man ta druska est,kad gert vandeni.Niekur neradau irodymu,kad vanduo turi but geriamas per prievarta.Buna,kad noriu,tada geriu.Mano tas svorio metimas toks epizodinis.Stengiuos sveikai valgyt,daugiau salotu,be miltu,be krakmolo ir cukraus,bet nera grieztas veto.Nera ir kalnu maisto.Jei bulves labai noriu tai ir valgau.Nedaug,kartais viena,kartais puse uztenka.Nu zodziu,nepasakosiu,pacios zinot,nu bet va su vandeniu neissiaiskinu,iki galo.Nuomoniu daug.Cia kaip su kiausiniais,pradzioj ojojoj cholesterolis,paskui -geris baltymai ir liai lia lia.Arba su cholesteroliu,blogai blogai,bet pasirodo,kad yra sblogas ir geras.Man atrodo ir su tuo vandens gerimu perlenkta lazda.Senovej zmones gere vandeni kai karsta buvo,kai dirbo ir prakaitavo,savaime norejosi,nepamenu mociutes vaikstant su buteliuku,kaip dabar ,kad visi vaiksto.O dar tas vanduo buteliukuose tai ojojoj kokio svarumo,kad geriau jo net negert.Visi galvoja-sskaidrus,tai svarus.O nieko panasaus,kai patiria,tai net sunkiuju metalu jame apstu.Toki vandeni geriant kibirais galima ir nusinuodyt.
Pas mus irgi pakrapino ,atveso ir vsio,as vandens nebenoriu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Su tais norais, tai kaip čia pasakius 😆. Nemanau kad tai rodiklis. Vaistus juk geriam ne todėl kad norisi 😁. Tai kodėl vandens negalim?</p>

Kodel vandeni prilyginai vaistams?Jis nepardavinejamas vaistinese,kaip vaistas,todel as jo neprilyginu vaistui.Tai mada ,man atrodo.Mada vaiksciot su buteliuku vandens,kuris toli grazu nera skaidrus,kaip atrodo.
Atsakyti

Kodel vandeni prilyginai vaistams?Jis nepardavinejamas vaistinese,kaip vaistas,todel as jo neprilyginu vaistui.Tai mada ,man atrodo.Mada vaiksciot su buteliuku vandens,kuris toli grazu nera skaidrus,kaip atrodo.
Nu ne, ne prilyginu 🤔. Kalbu apie norus - kaip rodiklį, kad mūsų organizmui kažko reikia. Aš manau kad tai ne rodiklis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 30 birželio 2023 - 23:19
Labas rytas.
Del etnografijos.
Visada buvo dehidratacijos profilaktika.Net iki dabar islikusi.Atejusiam zmogui visada pasiulom atsigerti pirmiausia.Tai yra elementarus elgesys.
Senoveje gerdavo fermentuotus gerimus- gira,isrugas,pasukas,pietu krastuose skiesta vyna, skiesta kefyra su druska - airana, raugintu darzoviu skysti,netgi kupranugariu myzala.Jei jau vardint visa meniu.
Tas reikalinga dievui.Taip ,tam ka dievu vadinam, o siaip tai tirpalo ielektrinimui.Tame tirpale nera grynuju nefermentuotu cukru,daug rugsties ir baziu.Kad dievas gerai kune jaustusi.
It prasau neizeidineti proteviu ,luety.
Siaip tai tas elektros tekejimas kune ir yra sveikatos pagrindas.
Beje vienas dalykas pietu krastuose - akmeniniai vandens saltineliai pakelese.Irgi del profilaktikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 01 liepos 2023 - 05:11