Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

https://www.youtube....rts/xCAQQM9FXSA kam reikia motyvacijos svorio metime.

Buvom sode,sausa,laistyt su slanga negalima,nesem nesem su laistytuvais,MB susinervino,sake nebenori sodo,ir man liepe atsisakyt biggrin.gif biggrin.gif sakiau nu ne,kol galiu,kol paeinu,man jokios kliutys nebaisios. biggrin.gif biggrin.gif
Agrastu priskyniau anukam,raudonu serbentu irgi,juodieji pusiau issirpe dar tik.Agurku daug,pomidoru siaip sau,vis dar isibanguoja ,bet pasidalinom su sunaus seimyna,uzteko.Sparagines irgi dalinomes,tai puiku,suvbalgysim,nereiks kist i saldikli.

Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia jeigu silimarinas virškinimą geriną...nu tada jo geriame, daugiau jokių. Dabar prieš tyrimą išvis viską nutraukiau tik nuo spaudimo o nuo pirmadienio keičiu į kitus, nes kraujo tyrimui reikia...
Dėl elektrinės... oi nežinau man kaip spąstai... sukišime pinigus o paskui valdžia iš tavęs pirks pigiausia kaina, o paskui brangiai parduos tau atgal... Luety gal tavo brolis spėjo susitvarkyti su generatoriumi, bet dabar jau nėra šitaip, viską paima ESO mūsų mylimoji ..fek..
Na ką kitą savaitę lekiam į Klaipėdą uošvio aplankyti pačiai pačiupinėti, nes kalbos oi kokios...pati pamatysiu, tada žinosiu realią situaciją rolleyes.gif , masažistė liepė ...aha liepė ...grįžti penktadienį ir tiesiai pas ją unsure.gif
Luety naaaa čia motyvacija blink.gif gal...
Geros dienos 4u.gif

Atsakyti

Labas rytas 🌷

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Ko gero reikės virti šiandien braškių uogienę.Vynas tikiu neišeis skanus?Tuo labiau serbentai tuoj bus sunokę. mirksiukas.gif
Gelsta žirniai,reikės skinti aižyti šaldiklin. mirksiukas.gif
Pomidoriukų jau normaliai galima pavalgyti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 29 birželio 2023 - 07:13
Labas rytas,
Mukute neišmanau apie vaistus 4u.gif
Čia aš ne iš tų kur akmenis gali valgyti ... Jautruolė biggrin.gif
Dėl MB tėvuko 4u.gif Mudvieju praeitas etapas. Tokie gamtos dėsniai . Taip yra teisinga.

Mano kaime palyta smarkiai, ir dar naktį palijo . Auga ne tik daržovės bet ir žolės... Vakar pusę nuravėjau , šaindien kita pusė . Ir dar pas mergas mirtinai reikia.
Luety manęs nemotyvuoja... Kaip reikia savęs nemylėti ? Ir tokioj jaunystėj .
Aha ir pas mane uogos, žirniai, agurkai ir pomidorai ... Gal mėsos visai nebereikia valgyti . Aš taigi žieminių aviečių nenukarpiau ... Tai tiek aviečių ir labai saldžių turiu ! Kad kas nors valgytų uogienes išvirčiau . Geltoni jau sunokę, raudoni tuoj . Agrastų lapus nuvalgė kažkas . Gaila biški augalo ... Juodi irgi kitą savaitę skinami .
Auginri patinka , derlių doroti ne smile.gif
Kaip ir su bitėmis ... Medų sukti visai nepatinka tongue.gif
Atsakyti
Pas mane ramu. Iš uogų tik agrastai pradeda nokti ir raudoni serbentai greit nokti pabaigs smile.gif Žirnių tik valgymui. Agurkų kol kas irgi priauga tiek, kad suvalgom šviežius. Pomidorų dar nėr. Aviečių aš nekarpiau, tai mama nukirpo smile.gif irgi dar nėr.
Nato samito proga pasiėmiau savaitę atostogų, abo gyvenu šalia Parodų rūmų smile.gif mus kaip uždarys iškart po mindauginių, tai tik pėstute galėsim kur nors išlįst. Nei viešasis nevažiuos, nei mašina, nei dviratis. Butas centre irgi į tokią pat zoną pakliūna. Tai patupėsim kaime.
Atsakyti
Muka , ar tikrai visą pagamintą elektrą reikia priduoti saugojimui , o paskui pirkti iš jų ? Negali statytis akumuliatoriu ir naudoti sau ?
Aš dar ne iki galo išsiaiškinau , kiek skaitau tiek nuomonės prieštaringos ...
Atsakyti
O pas mane pats darbymetis.
Tik siandien suzinojau ,kad esu is garsiuju vatnyku gimines ,anot garsiojo swedo VY kingo ,dj negerbiamo oh mano.Gausi dar is tvirtoves zvaigzdes Birzu patrankos ,padla.Milijonas veliaveliu nepades.Ot laikai atejo ,visi gali tyciotis,kaip tik norio ir kam nesitingi biggrin.gif
Ingrida ,gal gali parduot tas braskes,gi nieks nevalgo tu uogieniu siais laikais.
Atsakyti

Pas mane dar nieko nėra, apart salotų, krapų ir svogūnlaiškių :) Ramuma!

Aš nemėgstu braškių uogienės, kaip kad ir mėlynių - sugadintos uogos. Braškes tik šviežias žiaumot, na dar į šaldiklį.

Atsakyti
AA , niekas negali įžeisti jei pats neisižeidi ...

Iš fb atnešu :

Kaip reaguoti į įžeidimą? Ir ar reikia atsakyti? Gal geriau išdidžiai nutylėti ir išeiti?
Filosofas Platonas tikėjo, kad į įžeidimą reikia atsakyti. Įžeidimą būtina grąžinti: "mesk atgal akmenį, kuris buvo mestas į tave". Tikras oratorius turi mokėti trumpai ir menkinančiai atsakyti tiems, kurie išdrįso jį įžeisti. Būti nepagarbiam!
Čerčilis buvo šmaikštus žmogus, bet mėgo išgerti. O damai, kuri jį išvadino girtuokliu, jis atsakė: rytoj aš išsiblaivinsiu, tačiau Jūsų išvaizda greičiausiai nepasikeis į gerąją pusę...
Daugelis puikių žmonių buvo įžeisti: išradėjui Edisonui buvo pasakyta, kad jo vieta yra pamišėlių prieglaudoje; apie legendinę operos dainininkę Mariją Kalas žurnalistai parašė, kad jos kojos kaip dramblio.
Tikrai ne viena įžymybė buvo įžeidinėjama, jautėsi įskaudinta ir ne visada turėjo galimybę vadovautis Platono patarimu, atsikirsti trumpa menkinančia replika. Už juos atsakė gyvenimas. Kas žino ar prisimena niekingus įžeidinėtojus dabar? O tie talentingi žmonės nugyveno nuostabų gyvenimą. Jie buvo žvaigždės!
Geriausiai į įžeidimą atsakė žinomas pianistas Liberace. Apie jį žurnalistai parašė šlykščiai žeminantį straipsnį. O po to paskambino pasiklausti: "Na, kaip? Perskaitėte?". Norėjo pasimėgauti rezultatu... Pianistas puikiai atsakė: "Taip. Perskaičiau. Ir taip juokiausi skaitydamas kol važiavau į banką pasiimti savo didžiulį honorarą!"
Tai geriausias atsakymas į įžeidimą. Juk įžeidinėja niekšeliai. Pavydūs ir niekam tikę. O mes neturime laiko galvoti atsakomųjų įžeidimų, nes laikas važiuoti į banką honoraro 😃
"Jaukūs žmonės"
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 29, 12:19)
Muka , ar tikrai visą pagamintą elektrą  reikia priduoti saugojimui , o paskui pirkti iš  jų ?  Negali statytis akumuliatoriu ir naudoti sau ?
Aš dar ne iki galo išsiaiškinau , kiek skaitau tiek nuomonės prieštaringos ...

Anksčiau galėjai tai tikrai, dabar kaimynui neleido. Tiek ir žinau.
labai nuomonės preištaringos ir kas turi jau labai senai, pradžioje euforijoje buvo dabar jau skpetiškai žiūri į savo sprendimą o ir atsiperkamumas ne per 5-6 metus o per 8-10 ....čia mano draugų patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 29, 11:44)

Ingrida ,gal gali parduot tas braskes,gi nieks nevalgo tu uogieniu siais laikais.

Kai mieste turėjau braškes ir gyvenau ten,be problemų turguje realizuodavau.Dabar dėl kelių kilogramų važiuoti miestan neapsimoka.Surinkau dideles gražias į dėžutes užšaldžiau.Mažutes suvirsiu trupininiam pyragui.Ir kišiu į save.
Ex jau atsivalgei braškių? mirksiukas.gif
Atsakyti