Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mukute, o tu negali vistik pas koki gudresni gydytoja nueit ar siaip ka gyvenime keisti.
Taigi sunku taip be sveikatos metu metus.Ir yra gydymas ir vaistai ir gydytojai.Bet turbut priejimas prie ju tik per tris rekomendacijas.Ar uzsienyje tada uz pinigus.
Nes dabar gi pats darbymetis.Nesugebant nueiti dvieju km per diena ir tai uzsitesus,atsisako organizmas dirbti.Butinai reikia sita skausmo barjera perzengti.
Baliai uzknisa,as irgi einu miegot devyniom.Nes keliuosi penkiom.Iki devyniu ryto reikia darzo darbus apsidirbt.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 28, 11:28)
Mukute, o tu negali vistik pas koki gudresni gydytoja nueit ar siaip ka gyvenime keisti.
Taigi sunku taip be sveikatos metu metus.Ir yra gydymas ir vaistai ir gydytojai.Bet turbut priejimas prie ju tik per tris rekomendacijas.Ar uzsienyje tada uz pinigus.
Nes dabar gi pats darbymetis.Nesugebant nueiti dvieju km per diena ir tai uzsitesus,atsisako organizmas dirbti.Butinai reikia sita skausmo barjera perzengti.
Baliai uzknisa,as irgi einu miegot devyniom.Nes keliuosi penkiom.Iki devyniu ryto reikia darzo darbus apsidirbt.

dabar jau darys tyrimą sekmadienį pradėsiu, gaila atsakymai bus tik rugsėjo mėn. Kol to tyrimo nepadarys gydymo negali skirti.... Dėl užsienio pagalvojau ne kartą ... bet reikia žinoti kas yra o čia atvažiuoju ir sdrasti gydykite mane tik nežinau kąverysad.gif.
Na raviu ir daržus ir sodinu, tik greitis ne tas vis dažniau pasėdžiu....
Dėl keitimo gyvenime .... praeis visi baliai... matysiu... gal kažką...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 06 28, 11:23)
nežinau... žiūrint kiek suvartojama tos elektros. Anksčiau tikrai atrodė, kad verta. Nes perteklių atiduodavai valdiškiems tinklmas 'pasaugoti' ir žiemą gaudavai už simbolinę kainą. Dabar gi sąlygos keičiasi, toli gražu neaišku, kiek pigiau gausi ir ar dar primokėt nereiks už tai, kad tavo perteklių priims. Iš kitos pusės - jei elektros kainos vėl kils į kosmosą, gerai savo turėti. Bet gi žinai pati - pas mus nieko negalima planuoti, nes stabilumo nėra išvis.

va va ir aš apie tą patį pradėjau galvoti...nes kiek girdėjau jau Estijoje padarė tą saugojimą bezbožnai brangų...
Atsakyti
Labas rytas,
kazkoks piktas man rytas,nors miegota neblogai,bet saules nera ir man jau nuotaikos nera.
Gydytoja atsiliepe po pietu,liepe ateit abiem 17 val,tai buvom patenkinti,kad priima.Kain atejau,padekojau,kad ne telefonu gydys. biggrin.gif biggrin.gif Juokiasi.Ka jis gali padaryt,budamas sistemos sraigtelis.Vyrui,pagal ji ne keratoze,o seborejines karpos,bet jos labai panasios,tai ka as gincysiuos.Gydymo jokio,jei ims puliuot,isimes infekcija-antiseptinio kremo.Kokio?Tarkis su vaistininku. biggrin.gif biggrin.gif Sakau,jau dabar jam niezti,norisi nukrapstyt,paskauda...infekcijos nera.
Man jis aiskina,kad nera tromboflebito,yra tik varikozine egzema.Bet kodel du guziukai yra jautriam raudonos odos fone,tai varikoziniai mazgai,as ju nepasalinsiu,tai kosmetine operacija ir ne NHS rupestis,suprask,ieskok pati chirurgo uz savo pinigus.
Israse ta pati krema nuo kurio paraudo visa koja,ir plius naudot ta steroidini.
Eisiu skaityt apie varikozine egzema.Oda tik raudona ir zidinio vietoj tamsiai raudona,jokiu sasu,jokiu berimu,tik pasiraukslejus skausmo vietoj,jautri,neprisilieciama,nakti be raiscio negaliu miegot,dirglu.Taskas.
Del saules bateriju,tai brolis turi tris ar penkias,nepamenu,dideles ant stogo,ju kaina 5000 pinigu issimoketinai.Jis uz elektra nemoka,o sukaupta kelia i savo akumuliatoriu ir naudoja saviem tikslam.Buvo Italijoj su savo kemperiuku,tai ten naudojo telefu ikrovai,lyginimui,jis net drele gali pasijungt.Anksciau pardavinejo valstybei puse kainos,dabar jau ne,atsisake.Pas mus taip galima.Pas ji namie elektrine virykle ,daug elektriniu priboru ir jam uztenka.Net apsiniaukusia diena baterija kraunasi.
Cia tai yra geras dalykas,bet brangus.
Atsakyti
Taip mukute butent.Tau reika ,kad kazkas i tave paziuretu be tavo sveikatos istorijos.Kad nustatytu tavo status quo .
JUs isvis kazkokie nukrype pasidaret,net vetai sugeba pagydyt gyvuli,kuris net kalbet nemoka.
Tereikia tik gydytojo ,nepriklausomo nuo valdisko algoritmo.
Arba visi galit gert seroqeli,kaip ingrida.Tada viskas bus tobula jusu gyvenime.Visad.Ir visai neneigiu ar kritikuoju si vaista.Prie jo net ne visada priprantama,be kita ko.As prie nimesulido kai dantis tvarkiausi buvau kabli pagavus biggrin.gif
Luety,diosmino nusipirkai? Picrorhiza kurroa nusipirkai? Gal ir visai pagytum, o salutinis poveikis nuo situ buna itin retai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 birželio 2023 - 10:28
Dėl elektros ... Mano nuomonė yra už . Bet kokia nepriklausomybė yra gerai ax.gif
Vakareiniauti 18 gulti 20 ? Man netiktų . Arba tas dvi valandas intesyviai vaikščioti . Man jau ne 20 metų , kad galėčiau sau tai leisti . Per atostogas vieną vakarą po vėlyvos vakarienės nebeišėjom pasivaikščioti ... Vaje , vaje kokia sunki naktis smile.gif Daugiau tokios klaidos nekartojom. Pavalgom ir tapu tapu ...
Vaikai iki metų ( ty neklabantys ) nemeluoja.
Gyvūnai irgi nemeluoja .
Bepiga juos gydyti tongue.gif



Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 28, 12:49)
Dėl elektros ... Mano nuomonė yra už . Bet kokia nepriklausomybė yra  gerai  ax.gif
Vakareiniauti 18 gulti 20 ? Man netiktų . Arba tas dvi valandas intesyviai vaikščioti . Man jau ne 20  metų , kad galėčiau sau tai leisti . Per atostogas vieną vakarą po vėlyvos vakarienės nebeišėjom pasivaikščioti ... Vaje , vaje kokia sunki naktis smile.gif  Daugiau tokios klaidos nekartojom. Pavalgom ir tapu tapu ...
Vaikai iki metų ( ty neklabantys ) nemeluoja.
Gyvūnai irgi nemeluoja .
Bepiga juos gydyti  tongue.gif

Kaip valgai du kart 8 ir 18 laisvai galiu eiti miegoti biggrin.gif
Dėl doktorų aš kol kas laukiu dar ....

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 28, 11:49)
Vakareiniauti 18 gulti 20 ? Man netiktų .

Gyvūnai irgi nemeluoja .
Bepiga juos gydyti  tongue.gif


aš kol kas galiu ir 23 val pavakarieniauti ir po pusvalandžio išsijungti kaip švieselė biggrin.gif na, klausimas kiek galiu - skrandis tai tyli, bet svoriui gerai būtų taip nedaryt rolleyes.gif

Neee, taip toli gražu nėra. Jei kokia rimtesnė problema, labai sunku gyvūnui tiek ją nustatyt, tiek gydyt. Jis negali pasakyt, kas jam negerai, o tu matai tik bendrus signalus. Ir veterinarų gerų taip pat kaip ir žmonių gydytojų - nėr tiek daug. Neseniai klausiau paskaitos apie šunų virškinimo sistemos problemas, oi kiek išgirdau ir kiek supratau, ko per penkis metus nė vienas vetas nesugebėjo pasakyt.
Atsakyti
Saintlina, gi be sunu dar karves yra,kiaules,struciai .
Bet labai aukstos kvalifikacijos profesionalus ligoniai tai irgi kaip cia pasakius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 28, 13:01)
Saintlina, gi be sunu dar karves yra,kiaules,struciai .



aga, yra. Bet su tais aš nesusiduriu smile.gif Va, kad iguanos jokio veterinaro LT neturi, tai jau teko sužinot smile.gif
Atsakyti

na mes Sitkūnus matome, tai gal dėl to gerai ir traukia, nors pirties trioboje teliko antena beveik visai netraukia. Nesuprasi čia... Tiesa kuri domėjotės dėl saulės elektrinių įsisrengimo ar verta? Aplink kaimynai tik įsirenginėja.....

Mes parašėm paraišką paramai gaut. Laukiam. Statysime turbūt, visas namas juk ant elektros 

Atsakyti
Pas mane tik jaunoji ir lieknoji šeimynos dalis begali vakare prisivalgyti . MB nors lieknas bet vengia jau. Metų ne 30. 4 val iki miego mažiausiai... arba pajudėti po vakarienės.
Mukute Jūs kiek pamenu vaistus geriat gerinančius virškinimą. O man jau ne miegas... pavalgius atsibundu noriu gerti , pagėrus noriu kai ko kito ... O kai lengvu pilveliu nueinu gulti jokių trugdžių nebūna biggrin.gif
Kūdikiai nemaluoja - jei serga nevalgo , verkia ...
Gyvūnai nemeluoja, jei serga tai neėda, guli.
O žmogus taigi Mikė melagėlis .
Vienas gulės lovoje nes galvą skauda, kitas daržą ravės su 38 temperatūra biggrin.gif
Kas čia pabadaujam susirgę ? taigi palepinam save , ką skaniau suvalgius biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 28, 13:33)
O man  jau ne miegas... pavalgius atsibundu noriu gerti , pagėrus noriu kai ko kito ... O kai lengvu pilveliu nueinu gulti jokių trugdžių nebūna  biggrin.gif

Gyvūnai nemeluoja, jei serga tai  neėda, guli. Kas čia pabadaujam susirgę ? taigi palepinam save , ką skaniau suvalgius biggrin.gif



nieko aš nenoriu, negirdžiu, nejaučiu nuo to momento, kai galva ant pagalvės atsiduria iki žadintuvo garso ))) Bet šiaip stengiuosi pavalgyti iki vakarinio randevu. Nors ne taip retai grįžus vistiek ką nors suėdu. Nes negaliu žiūrėt, kaip guli vienišas nektarinas. Ar saldainis. Ar arbūzas prapjautas.

Be jokios abejonės biggrin.gif jei tik temperatūra pakrenta, pyragėlis privalomas biggrin.gif

Atsakyti