Labu, aš kokią nestea į šaldiklį įkišu, taip pat liuks laikosi, realiai kitą dieną dar ledas plaukioja. Bet tavo mintis su tetrapakais, Ate, yra super - kažkaip nesugalvojau. Reiks ir man. Ir aš dėčiausi kažkokius nesaldžius užkandukus.
Dusia, užsišaldai tetrapakuose sultis. Tada gali ant jų dėt bet kokį maistą. Puikiai išsilaiko ir saugu. Šaltkrepšy net vakare, stys būna ne visiškai ištirpę. Suvartoji šerbetą.
Aš, paskutinį kartą, dariausi kibinukus. Visiems tiko ir patiko. Darbo yra, bet kur be darbo prasisuki....
aš turiu tuos šaldymo dėžutes gerai laiko...o su tetrapakais išvis super įdėja
O kibinukų tešlos receptas koks ?
Turiu šaldymo elementų visokių ir daug . Šaltkrepšį . Putplasčio dėžutes netgi . Juose iki -20 kelias paras galima išlaikyti ... Regentus veža jose . TF tirpalų gamintojai medicinos pramonei taigi.
Apie tetrapakus labai puiki įdėja. Dėkui Ate
Ps pamiršau savo firminį pusryčių patiekalą - varškinis sūris ir medus . Sūrį tai perku Beveik 100 pr visiems tinkantis patiekalas
O kibinukų tešlos receptas koks ?
https://youtu.be/907A1RJMdu4
Tik naudoju sviestą ir jokių vegetų. Paprastai mėsytė kalakuto arba vištos. Kartais sprandinė.
Sviestą sušalusį tarkuoju į miltus. Paprasčiau. Dar- vietoj vandens dedu šaldyto sultinio gabaliukus į kiekvieną kibinuką.
Nepraskysta tešla kol suraitai ir iškepi. Iškepusiuose būna sultinio skaniai ir daug. . Prakandi ir sprogsta.
Skanaus.
Kepu iš pusės normos. Gaunas apie 20 vnt.
Papildyta:
Turiu šaldymo elementų visokių ir daug . Šaltkrepšį . Putplasčio dėžutes netgi . Juose iki -20 kelias paras galima išlaikyti ... Regentus veža jose . TF tirpalų gamintojai medicinos pramonei taigi.
Apie tetrapakus labai puiki įdėja. Dėkui Ate
Ps pamiršau savo firminį pusryčių patiekalą - varškinis sūris ir medus . Sūrį tai perku Beveik 100 pr visiems tinkantis patiekalas
Teisingai išsikepi gabalą šoninės arba sprando. Dediesi guzą, ten supjaustysi. Į kibirėlį užsiraugi šviežių agurkėlių.
Super vaišės. Darbo 0
Aš taip pat turiu šaltkrepšių ir šaldymo elementų visokių, bet dėdavau nestea šaldytą, kad tuščiai vietos neužimtų, o atšilus, gėrimą sunaudot galima būtų. Man Nestea žalia arbata su citrina labai skani. Tik tiek, kad tas dydis nestandartinis, o tetrapakas idealu.
Dusia, o kokios šaltdėžės? Aš kaip tik dairausi turistavimui.
Teisingai išsikepi gabalą šoninės arba sprando. Dediesi guzą, ten supjaustysi. Į kibirėlį užsiraugi šviežių agurkėlių.
Super vaišės. Darbo 0
Aš net į turistavimus iškepu pamarinuotos srandinės gabalą rankovėj ir įsidedu šaltą - su agurku, krienais, juoda duona - labai skanu.
Mano šaltkrepšis gal jau 20 metų pas mane, nuo tų laikų kai turistaudavom
Kažkas tokio :
https://www.senukai....-...49&index=20
Pusę Europos apvažiavęs
O tos dėžutės , kur vaikas parvežė tai pirkti nebūna parduotuvėse. Putplasčio, sandariai užsidaro.
Apie šaltą sprandinę nepagavojau . Dėkui
Dusia, ačiū! Kažką panašaus ir mes turim. Dar turim keletą minkštų šaltkrepšių. Aš ir į sodą šaltkrepšius įsidedu, jei su nakvyne - ten elektros nėra O turistaut ir dabar turistaujam. Galų gale, jei ir pasibastymo dieną suplanuojam, įsimetu.
Aš va galvoju, gal tos šaltdėžės ir yra su putplasčio izoliacine medžiaga viduj?
Tos dėžutės visos iš putplasčio išpjautos... Vaistų pramonėje naudojamos, regentus gauna tirpalų gamybai ir tt.
Tos dėžutės visos iš putplasčio išpjautos... Vaistų pramonėje naudojamos, regentus gauna tirpalų gamybai ir tt.
Dusiuk, aš apie parduotuvėj parduodamas. Kur vaistų pramonėj tai taip, bet tokios aš neturiu ir neįsigysiu. Galvoju apie tai, kad viešai prieinama.
Buvo like gerokai apvaliu cukiniju,vistik zmonem sunku jas priimt ir perka tik tradicines.Taigi susmulkintas cukinijas apviriau vandeny su druska,paskui ten supyliau virtus smulkintus burokelius,pridejau acto,siek tiek cukraus,ir lauro lapu nuo krumo ,nes pasirodo gvazdikeliai baigesi.Viskas nusidaze raudonai,o skonis daug geresnis ,nei vien marinuotu burokeliu.
Iki papriku dar siemet toli grazu ,tai bus su cukinijom.
Aha jau dirbu na nesimiega man tai darbe jau 6.20 na nieko ale kike pasidarau, bet va apie 15 jau žovauju
Oi kaip skaniai susikaitė jūsų receptai
Ačiū už įdėjas kibinų o ypač patiko šaldytas sultinys, net nepamislinau
Šaltkrepšį turiu jau senokai ypač vasarą iš parduotuvės atsivežti į sodą... žiūrėk ne viena pardė o kokios dvi, tai karštyje ne kažką su produktais
AA hm kaip čia įdomiai su tais burokėliais
O aš šį kart nedarysiu avinžirnių su burokėliais, tiesiog bus be burokėlių salotos su avinžirniais ir feta, turėjo pasisekimą pernai
Geros ir darbingos dienos...atvėso