Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2023 06 23, 15:03)
Tik pirk didesnes, kad Mamukas su sekatorium nepraeitų 🙈</p>


lotuliukas.gif
Arba su kastuvu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Na radome paparčio žiedą?

MB siūlė eiti į miesto renginius,tingisi.Geriau pusę kojines numezgiau.Suknelės ne daug likę,sąstingis,nesivežiau ir į miestą.Mieste laikysiu kojinės mezgimą. mirksiukas.gif
Žirniai vos ne ant peraugimo,šiandien reikia suskinti. rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Paskutinė diena, ryt namo. Kaip ir imu ilgėtis namų, mergų, daržų ir jų laistymo :D.

Luety logiška, kad vasara svoris juda geriau. Nes pati judi. Žiema trūksta judėjimo. O apie valgymą vakare... Namie nevalgau, o čia gaunasi vėlyva vakarienė. Bet mes po vakarienės dar gerai  pasivaikštom. Kad suvirškinti... ir puikiai jaučiamės. 

Apie baimes skristi... yra žmonių iki panikos priepuolių, mačiusi... Visi turim savo "technologiją" kaip tai išgyventi. Skristi nebijau, man labai nepatinka tos patikros, bagažo pridavimas ir tt. Skrendant nėra aukščio baimės, nes nėra atspirties taško. Be to bedieviškai gražu ten aukštai :D  

Ingrida, paparčio neieškojau... vaikai mano kaime buvo, laužus degino. Gal rado? Jauni, jiems reikia.

Apie stebuklingas žoles ar piliules kurios gražina jaunystę  netikiu. 

Gražios dienos.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Dusia,sėkmingo skrydžio. 4u.gif

Saintlina,tavo pasišventimas Lesiui. 4u.gif 4u.gif Aš jau taip negalėčiau.Šanūkas trečią sugalvojo į kiemą pasisioti.Sakau sisiok,kakok namie,išvalysiu.Ne zyzia po mano lova.O aš tabletę išgėrus kaip zombis su chalatu iš penkto aukšto.Paskui,kad užmigčiau. bigsmile.gif Apie penkias šešias dar užsnūdau.Nutarėme tikrai gyvenime nebe turėsime turbūt šuns.Senatvė.Juk keldavausi su takse,kas rytą,vakare vaikai vedžiodavo.Ir taip lengvai į penktą aukštą lipdavau.Toiterjerą laikėme ,priepuoliai būdavo,nešiodavau per naktį ant rankų.Ir nebuvo atrodo sunku.Na tikrai senatvė. ax.gif
Atsakyti
https://revita.bg/sh...jP39jmzZyf5wKdI
I kazdomu budet dano po vere nego.
Po teisybei ,situos ilguosius pipirus, kurie panasus i alksnio zirginius ,vartoju nuo atvykimo,jie cia gan populiarus ir pigus.Daug astresni uz tradicinius juoduosius pipirus. O uzpylus distiliatu,gaunasi labai skanus skystimas pipiru padazui.
As dar tikiu svieziai raugtu agurkeliu galia.Taip skanu.
PS , ingrida ,tu butinai isigyk rimtu antihistaminu ir adrenalino svirksta, keista kad vaikai neparupino.Dar bauda gausit ,nes registruotas bitynas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 birželio 2023 - 09:19
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 25, 10:15)

PS , ingrida ,tu butinai isigyk rimtu antihistaminu ir adrenalino svirksta, keista kad vaikai neparupino.Dar bauda gausit ,nes registruotas bitynas.

Jau turime. mirksiukas.gif
Atsakyti

Jei registruotas bitynas tai turėtų būti užrašas ATSARGIAI BITĖS. Vaistų neprivaloma turėti.  Dėl elementaus patinimo nereikia gerti vaistų. 

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 )
Šanūkas trečią sugalvojo į kiemą pasisioti.Sakau sisiok,kakok namie,išvalysiu.Ne zyzia po mano lova.O aš tabletę išgėrus kaip zombis su chalatu iš penkto aukšto.Paskui,kad užmigčiau. bigsmile.gif Apie penkias šešias dar užsnūdau.Nutarėme tikrai gyvenime nebe turėsime turbūt šuns.Senatvė.Juk keldavausi su takse,kas rytą,vakare vaikai vedžiodavo.Ir taip lengvai į penktą aukštą lipdavau.Toiterjerą laikėme ,priepuoliai būdavo,nešiodavau per naktį ant rankų


Tai šuo negali namie sisiot, jis žino, kad reik išeit smile.gif
Mano šuo net kaime savo teritorijoj kojos nepakelia - beveik hektaro teritorijoj. Einam vaikščioti lygiai taip pat kaip iš buto.
Bijau pagalvot, kad jis pasens.. kaip reiks iš penkto aukšto vargšeliui nulipt? Ir ant rankų nenuneši.. reiks iki to laiko gyvenamąją vietą keist.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 )
PS , ingrida ,tu butinai isigyk rimtu antihistaminu ir adrenalino svirksta, keista kad vaikai neparupino.Dar bauda gausit ,nes registruotas bitynas.


Adrenalinas turbūt receptinis? Šiaip atėjus į vaistinę neparduos.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 25, 10:28)
<p>Jei registruotas bitynas tai turėtų būti užrašas ATSARGIAI BITĖS. Vaistų neprivaloma turėti.  Dėl elementaus patinimo nereikia gerti vaistų. </p>

Buvo kazkada svajones,kad poilsio vietu savininkai nuo erkiu nusipurkstu ir pirmos pagalbos kursus praeitu.Sanitarija pasvajojo ir praejo.
Skestanciu gelbejimasis paciu skestanciu reikalas.Kaip visada.Kapitalizmas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 06 25, 13:10)

Adrenalinas turbūt receptinis? Šiaip atėjus į vaistinę neparduos.

Eurovaistinėje pardavė be problemų. ax.gif
Atsakyti

Adrenaliną reikia laikyti šaldytuve, ar pasakė vaistininkė? 

Šiaip tai žmogus turėtų pats būti atsakingas už savo sveikatą. Jei alergiškas gydytis arba vaistų nešiotis.

12 metų turiu bites. Niekam nėra įkandus iš svečių, o jų vasara netrūksta. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 25, 16:39)
<p>Adrenaliną reikia laikyti šaldytuve, ar pasakė vaistininkė? </p><p>

Taip.Galiojimas iki 2026metų,tikiuosi neprireiks. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Pas mus keli lašiukai nukrito,šventė. biggrin.gif
Atsakyti