Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou, galima paklausti? Kodėl tu savo jautrią sielą dirgini tais žuvusiųjų, močiučių ir kitais panašiais Ukrainos vaizdais? Tuo kažkaip padedi Ukrainai? Nu lyg ir ne. O sau smarkiai pakenki. Taigi, man kilo klausimas - kam visa tai?

Beje, mano mama, beveik esu įsitikinus, pasielgtų taip pat. Net gal ir aš taip pasielgčiau. Esu pagalvojus, ką reikėtų daryti, jei pas mus būtų panašiai. Neatmečiau galimybės likti, kur esu. Ir kaip bus - taip. Anksčiau ar vėliau keliais metais ta pabaiga, nedidelis skirtumas...
Atsakyti
Kai žmogus yra kitoje dimensijoje vieta nelabai svarbi iš kur jam sakai labas rytas ar labanaktis.

Tokia mano vaikystės patirtis niekada neleis prisirišti ir pasitikėti kažkuo 100 pr. Nes viskas laikina .
Vienintelis žmogus kuriuo galiu pasitikėti esu aš pati.
Ex aš gal geriausiai Tave suprantu . Nes našlės gyvenimą mačiau nuo 3 metų kiekvieną dieną. Iki 18 , tada išvažiavau mokytis. Tik jis buvo 4 kartus sunkesnis negu Tavo , nes pasirūpinti reikėjo ne tik savimi. O gal tai ir padėjo "nesulūžti" mamai . Niekada nemačiau jos verkiančios dėl netekties ... Nebuvo kada.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 07, 09:27)
<p>Sveikos 4u.gif </p><p>Pritarsiu Ex. Visiškai nesulyginami dalykai, nes Ex, prisrišus ne prie daiktų kaip tokių, bet prie prisiminimų. Tai ne šiaip sau vieta ar pastatas, tai vieta, kur ji jaučiasi ne viena. Kiekvienam vertybė artimasis, bet jei artimasis jau ant debesėlio?

Pou, tavo tiksliam žodžiui, tavo vidiniam įžvalgumui ir žmogiškam supratimui nėra ribų. Net papildyt nėra ką. Trumpai, aiškiai, taikliai. Priverti verkt. Eilinį kartą. Kartas nuo karto paskaitau išsaugotą tavo senąjį postą..
Atsakyti

Man atrodo, kad kai vaikai yra šalia, absoliučiai ne tas pats. Yra motyvacija. O rasti motyvaciją vienai, yra be galo sunku.

Kava, žiūrėčiau ar nežiūrėčiau, aš netoli nuo to. Daug dirbu dėl pabėgėlių.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 07, 08:26)
Jei NESUPRANTI KĄ TAI REIŠKIA  tai ŽINOK  tokie video  ruošia žalią šviesą , kad kuo greičiau šlovingoji armija išvaduotų mus nuo naglų Ukrainos pabėgėlių .

Kadangi yr galvojančių kitaip, yr niekuo netikinčių, yr galvojančių, kad tik valdžia kalta, žmonės ne prie ko, pridedu porą screenų žinučių, kuriuos gavo mano draugė. Tarp kitko, irgi ne nuo svetimo žmogaus, o nuo savo draugės, gyvenančios taipogi LT, ne kažkur Ru gilumoj.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Miela Ex, tikrai nenoriu tavęs graudinti. Tiesiog kartais norisi nusiųsti bent mintimis stiprų palaikymą ir tvirtą apkabinimą.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 07, 09:59)
Kai žmogus yra kitoje dimensijoje vieta nelabai svarbi  iš kur jam sakai labas rytas ar labanaktis.

Tokia mano vaikystės patirtis niekada neleis prisirišti ir pasitikėti kažkuo 100 pr.   Nes viskas laikina .
Vienintelis žmogus kuriuo galiu pasitikėti esu aš pati.
Ex aš gal geriausiai Tave suprantu . Nes našlės gyvenimą mačiau nuo 3 metų kiekvieną dieną. Iki 18 , tada išvažiavau mokytis. Tik jis buvo 4 kartus sunkesnis negu Tavo , nes pasirūpinti reikėjo ne tik savimi.  O gal tai ir padėjo "nesulūžti" mamai . Niekada nemačiau jos verkiančios dėl netekties ... Nebuvo kada.

dusia, tavo mama buvo ne viena.
Negirdi ką sako Ex. Viena, vienatvė-kai sienos kaukia. neduok dieve.... o ten kur ji yra, ten nors nematomas, bet savas greta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 07 balandžio 2022 - 10:29

Labas rytas 4u.gif

Nugi orelis pas mus, vejas baisulinis , saule sviecia, bet kas 10 minuciu vis nulyja, aplamai tai silta, apie +13. Isleidau savo visteles, apziurejau pumpuriukus ant medziu ir mano ukio darbai baigti. Reiks ryt iki turgelio palekt nusipirkt kokiu zydinciu gelyciu, susodinsiu i vazonus vidiniam kiemelyje, vis graziau bus. Kate guli saules atokaitoj ant palanges, nosies laukan nekisa, nepatinka jai vejas ir lietus smile.gif

paziurejau ir as ta video, nepanasu, kad butu surezisuotas, bet nezinia. Bet kuriuo atveju, pulti paprasta zmogu del to, kad jis rusas yra kvaila. Paprastu zmoniu valdzia neatsiklausia ar jie pritaria karui ar ne. Dabar gaunasi, kad zmogus patampa kaltu del savo tautybes, durnyste, ne kitaip.

Del emigracijos, daug kartu girdejau ir skaiciau, kaip gyvenantys Lietuvoje, mano tury teise nuspresti, kad jie yra geresni, "turintys galva ant peciu", "ne tinginiai", etc., todel ir pasiliko tevynej. Brangieji, o gal drasos pritruko keisti savo gyvenima? O gal tiesiog geriau nemate ir net nezino, kad buna ir kitoks gyvenimas, kitokios aplinkybes, kitokios galimybes? Visi mes esam skirtingi, gyvenam skirtingose salyse, dirbam skirtingus darbus, skirtingas issilavinimas, skirtingas isprusimas, etc., bet tai nedaro musu geresniais ar blogesniais vieniems uz kitus. Peace 4u.gif

QUOTE(Muka @ 2022 04 07, 06:17)
Labos smile.gif

Jusdi o kaip tavo reikalai su pilvu ar rado bėda? O plyšimai ilgai gyja  4u.gif Tiesa su pirkiniu  biggrin.gif O aš gal norėčiau pabūt namie ... atsargiai Mūka pildosi norai tik ne taip kaip planuoji  4u.gif
Nežiūriu, neskaitau ir tuom patenkinta...
Jamu kafkes  4u.gif

Aciu Mukut, kad klausi. Taip, mano, kad nuo ramentu truko, per didelis kruvis pilvui buvo. Siaip jau sugijo, dare vel scana. Tik vis uzsivalgau kazka ir refliuksas kankina. Sunkiai man viskas gyja kazkodel. Siandien jau 2 men po operacijos, o gerai dar nera. Bet, galiu pasidziaugti, kad geriau nei pries operacija. Sugysiu, viskas praeina ir tai praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 07, 10:11)
Kadangi yr galvojančių kitaip, yr niekuo netikinčių, yr galvojančių, kad tik valdžia kalta, žmonės ne prie ko, pridedu porą screenų žinučių, kuriuos gavo mano draugė. Tarp kitko, irgi ne nuo svetimo žmogaus, o nuo savo draugės, gyvenančios taipogi LT, ne kažkur Ru gilumoj.

šiurpu...
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2022 04 07, 12:27)
Labas rytas 4u.gif

Nugi orelis pas mus, vejas baisulinis , saule sviecia, bet kas 10 minuciu vis nulyja, aplamai tai silta, apie +13. Isleidau savo visteles, apziurejau pumpuriukus ant medziu ir mano ukio darbai baigti. Reiks ryt iki turgelio palekt nusipirkt kokiu zydinciu gelyciu, susodinsiu i vazonus vidiniam kiemelyje, vis graziau bus. Kate guli saules atokaitoj ant palanges, nosies laukan nekisa, nepatinka jai vejas ir lietus smile.gif

paziurejau ir as ta video, nepanasu, kad butu surezisuotas, bet nezinia. Bet kuriuo atveju, pulti paprasta zmogu del to, kad jis rusas yra kvaila. Paprastu zmoniu valdzia neatsiklausia ar jie pritaria karui ar ne. Dabar gaunasi, kad zmogus patampa kaltu del savo tautybes, durnyste, ne kitaip.

Del emigracijos, daug kartu girdejau ir skaiciau, kaip gyvenantys Lietuvoje, mano tury teise nuspresti, kad jie yra geresni, "turintys galva ant peciu", "ne tinginiai", etc., todel ir pasiliko tevynej. Brangieji, o gal drasos pritruko keisti savo gyvenima? O gal tiesiog geriau nemate ir net nezino, kad buna ir kitoks gyvenimas, kitokios aplinkybes, kitokios galimybes? Visi mes esam skirtingi, gyvenam skirtingose salyse, dirbam skirtingus darbus, skirtingas issilavinimas, skirtingas isprusimas, etc., bet tai nedaro musu geresniais ar blogesniais vieniems uz kitus. Peace 4u.gif
Aciu Mukut, kad klausi. Taip, mano, kad nuo ramentu truko, per didelis kruvis pilvui buvo. Siaip jau sugijo, dare vel scana. Tik vis uzsivalgau kazka ir refliuksas kankina. Sunkiai man viskas gyja kazkodel. Siandien jau 2 men po operacijos, o gerai dar nera. Bet, galiu pasidziaugti, kad geriau nei pries operacija. Sugysiu, viskas praeina ir tai praeis mirksiukas.gif

101 procentą pritariu tik va gaila, kad mes galvojame o tiksliau norim sulyginti visus pagal vieną kurpalių ....
pozityvus mastymas daug gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 07, 09:11)

Kaip ir viskas siais laikais, tai gali buti feikas. Ar paskaicius pora zinuciu, istrauktu is konteksto, reiktu uzmusti dabar ta motery?! ir visus kitus, galvojancius kitaip ar pasidavusius propagandai? Jausti neapykanta zmogui del jo nuomones? Tai kuom tada mes patys geresni?
Atsakyti
.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 balandžio 2022 - 11:15