Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,
sale pavoge,visas dangus apklotas istisiniais sluoksniais.Pasidziaugem saulute ir melynu dangumi,sako gana,laikas vesint zeme.
O jei rimtai 18 silumos,bet be saules.
Ingrida,jei ne pelenai,ziurkes,tai nuo pauksciu sitoks tinklelis puikiai saugo braskes.
https://zaliastotele...8-1896.html,tik cia blogas metrazas,reikia kad butu bent 3 m plocio ir 6 ilgio buna,tai tas uztenka pakeltai lysvei ant lanku uztiest.Susmaigstau lankus is paprasto tusciavidurio plastmasinio vamzduko,galima net is senos suplysusios vandens laistymo slangos,tik reiks sujungt visus lankus virsuj ant lazdos.
https://zaliastotele...756-567386.html
Uzdedi ta tinkliuka,prismaigstai su kokiais pagaliukais ar kokiom vielom,kai reikia ateinu,pakeliu viena sona,nurenku braskes,uzdengiu,einu kelt kita sona,jokio vargo.Tik,kadangi mano lysves pakeltos,medines,tai MB sugreziojo sriubus kas kazkiek atstumo ir as kabinu tinkleli ant ju,taip uzdarau tempdama apacia.
Kadangu pas mus pauksciai daug maz viska lesa,tai man tokie pigus dangalai labai pasiteisino.Tinklelis toks apie 2 pinigus,.lankus radom prie siuksliu surinkimo ir rusiavimo punkto tokia labdaros parduotuvele.Ten darbininkai isrenka is atveztu siuksliu gerus daiktus,tinkamus naudojimui ir padeda i ta parduotuvele,ten vaiksto viena darbuotoja,nustato kainas is akies ir nusiperki.Nu bet ten pigu,uz lankus 3 pinigus atidavem.Tinklelis jei buna tik 1,5 m plocio,tai jis kainuoja 1 piniga parduotuvej normalioj,bet man jis per siauras.
Na,o siaip viskas po senovei.Koja buvo gerai,o siandien ir vel eme degt,raust.Matyt jau betinka ir tas kremas.Jei taip bus per savaitgali,reikes jam raportuot,kad kestu kazka.Bet emiau gert skyscius kibirais,tai tinima kojos atleido,bet per nakti lakstau kas valanda. biggrin.gif
Atsakyti
Turiu aš tų tinklelių supakuota.GalvojaU TREŠNES DENGTI,AČIŲ NEBE REIKIA.Su tais lankais daug vargo būtų ir braškės per dvi vietas paie 2-3 arus,nemažai.Tokią šiltlysvę naudojau pernai arbūzams,suplyšo uždangalas,Lankai yra.Bet mano plotai mažoka.Greičiau bus su agroplėvele.Man tik pikta ,kad aplamai reikia dengti. blink.gif
Atsakyti
Nėr trešnių - nėr problemos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 17, 09:24)
Labos,
Nežinau kaip mano kaime, nes nuo Rumšiškių iki Kauno buvo žiauri liūtis. Šilainiuose normaliai. Esu važiavusi per pūgą, rūką, plikledį, liūtį - bet tokios dar neteko sutikti . Siena. Nebematau nieko už 2 metrų . Važiavau  60-50 autostrada.  Melstis ar bijoti nebuvo laiko , kaip styga... Jau kelis sykius galvojau stoti. Išlipus apsiverkti  norisi, ir pečiai surakinti . Tokio važiavimo pakartoti nenorėčiau, ne važiuoji, o plauki.
Kaune ir šiandien lyja.
Rodo 10 mm lietus, o kaime 1,2 mm lietaus . Kur teisybė ?


Dusia, palijo tik šiąnakt kažkiek. Nuo 22val. Jokios liūties nebuvo. Nuo ryto vėl saulė plieskia, sausra, liepose dūzgia bitės/mergos. Lietaus mūsų aūle šnipštas. Kaunui labai pasisekė.

Beje, Dusia. Vakar pas vieną žmogų teko ragauti Kupčihos žembraškių. Vaišino labai sunokusiomis. Ir tikrai jos skanios. Tai paneigiu mitą, kad vėmalų skonis.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 17 birželio 2023 - 11:59
QUOTE(Ex @ 2023 06 17, 12:51)
Dusia, palijo tik šiąnakt kažkiek. Nuo 22val. Jokios liūties nebuvo. Nuo ryto vėl saulė plieskia, sausra, liepose dūzgia bitės/mergos. Lietaus mūsų aūle šnipštas. Kaunui labai pasisekė.

Beje, Dusia. Vakar pas vieną žmogų teko ragauti Kupčihos žembraškių. Vaišino labai sunokusiomis. Ir tikrai jos skanios. Tai paneigiu mitą, kad vėmalų skonis.. biggrin.gif


Dėkui wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 06 17, 10:39)

Vakar nusipirkau plašios agroplėvelės,verkti norisi,net žalios uogos nukapotos palindus po agroplėvele. rolleyes.gif Suvyniojau braškes,bet kiek darbo bus skinti,vėl viską atvynioti. bigsmile.gif

Kitaip nebus, tik dengti. Ir dar agroplėvelę šonuose prispaust, nes paukščiai tikrai po ja nesunkiai palenda ir puotauja, jie prakapoja ir žalias uogas, išmėto, sugadina ir sunokusias.
Dengiu agro. Su lankais, taip lengviau agro ir nuimt, ir atgal užtraukt. Buvo darbelio viską susikonstruot, bet užtat nei vienos uogos nenulesė. Trys lysvės po 14 metrų.
Atsakyti
Pas mus lyyyja vėl su trenksmais smile.gif
Atsakyti

Kaune lyja arba lyja. Be perkūnijos. Kaime telefonas rodo 8 val 8,5 mm lietaus. Tikiuosi ... 

Ingrida kaip pas.jus?

Atsakyti
Tik krapija ką tik.Jei galėjau ravėti,netrukdė,įsivaizduokite koks čia lietus. bigsmile.gif bigsmile.gif
Apie grybus pasvajoti tik.
Atsakyti
Lab.

Lijo lijo nuo vakar 16val.. Sočiai. Kaip iš kibiro pylė. Įmirko žemė kažkiek, sužaliuos žolė. Vėl reiks su žoliapjove lakstyt. Žada lietų ir šiai dienai, bet rytas kol kas saulėtas. Gal netgi ir tvankus.

Luety, užmačiau ankstesnes tavo foto, labai gražios tavo kalijos. Labai graži gėlė. Auginau kažkada tas senovines, bet jau seniai neturiu. Tai pasigrožiu kaip pas kitus gražiai auga. Anglų darželiuose dažnai yra, eidama pro šalį pamatydavau ir stabteliu pažiūrėt, turbūt populiaru jos.

Saintlina, kaip vaikiui viskas sugijo? Ar dar matosi kokie nubrozdinimai?
Gražuolį lesių parodyk. Tinka ir grybaujantis biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Ačuolas net ūžia nuo bičių,lipčių renka.Po ąžuolu mašina visa sulipųsi. bigsmile.gif Vakar vakare galvojome,gal spiečius atskridęs,toks ūžimas. bigsmile.gif
Turiu rūpestėlį dvi savaites.Prašvito ir pradėjo slampinėti po lovą.6 jau išleidau į kiemą šanūką.Viskas būtų gerai,baisu,kai kaimynas grįžta,tas durnelis pamato mašiną ir puola po ratais. ax.gif
Atsakyti
Labos,
Labai gražūs puodeliai , myliu mėlynos spalvos indus. Dėkui Ingrida 4u.gif
Kaune žiauri liūtis buvo naktį, net atsibudau .
Po atostogų bus žolės pjovimas ir ravėjimas tongue.gif Kiek to mano daržo, pora arų . Kelios valandos ir nuravėta. Aš taigi bistra moteriškė , profesionalė ravėjime .
Smagu, kad nuo lakstymo kaime pargrįžau į savo svorį prieš hormonų gėrimą . Nėra tobulas, bet minusas visada džiugina. Gal ateis laikas kai minuso bijosiu. Čia kaip su miegu . Jaunystėje galėdavau miegoti iki pietų smile.gif Atėjo laikas kai nebepavyksta biggrin.gif Netikėjau bobutės pasakom - miegok vaikeli kol gali ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 birželio 2023 - 08:26