QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 15, 09:40)
Luety , jei galiu patarti dėl Lietuvos - tai bandyk gegužę - birželio pradžia . Kol dar vaikai mokyklose mokosi . Paprastai būna pigesni bilietai . Ir nebūtina - Vilnius ar Kaunas, galima pažiūrėti Rygą ... Atstumai nedideli , kiek žinau netgi tiesioginis autobusas yra.
Kiek metų nebuvai LT ?
Mano ir MB genai čigoniški , kelionės mums visada gerai
Kai išvažiuoji , pajauti , kad atostogos... Galva prasivėdina. O dabras mūsų vis tik iškvaršina. Jau planuoju , kad per atostogas į kalną kopsiu , reikia pasitikriti kiek mano forma pagerėjo per 1,5 metų sporto
Madeiroje buvo mirtis biški , bet... įkopiau
Kalnam ne tiek formos reikia kiek ištvermės ir charakterio ...
Apie senatvę ... manau priklauso nuo mūsų .
O šiaip tai žmonės į senatvę bjaurėja . Ne gerėja
ir kuo senesni tuo sunkiau priima naujoves...
Kai atsako galva senatvėje sunku aplinkiniams , pačiam lengva. Kai susidėvi kūnas o protas lieka - sunku visiems. Bet senatvinė dimensija man vis tiek baisu . Geriau jau išlaikyti protą ...
Kai pradejo ieskot buvo geguze,ieskojom,kad dar nebut vaiku atostogos,bet jau geguzei,birzeliui buvo labai brangus.Mums reikia ne tik i kabina bagazo,bet ir i bagazine del MB sveikatos ekiupmento.Ir tas sukelia kaina labai.
Lietuvoj nebuvau atrodo,kad nuo 2016 ar 2017.Jez kaip laikas bega.
Del bjaurejimo senatvej,tai ne man,as pati matau,kaip darausi ramesne,jauna buvau skaradna,labai umi.Ne karta del to nukentejus,bet toks mano abieju tevu charakteris.Tevukas senatvej buvo ramus ramuciukas...
man jo labai truksta,as visada buvau tecio vaikas.O jaunystej jis buvo umus,piktas,kai supyksta ,reikedavo begt net mamai.Bet man buvo teisingas.
Matyt atvirksciai buna.kol esu adekvati,atrodo gereju,nebesu tokia pikta,bet kai adekvatumo neliktu,tai negali net kaltinti.
Pasivaiksciojau,karsta nezmoniskai,uztraukiau uzuolaidas,pietu puse,langai kiaurai atdari.Kiek vesiau.Einu pietu daryt.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 06 15, 12:28)
Jau po visų daktarų.
Širdis dirba,gaila,kad baigiasi mano metams jau programa.O tai kaklo kraujagyslių plokštelės ant ribos,kišasi jau.Choleterolio blogojo niekaip iki normos nenumušu,išrašė papildomą tabletę vakaraIS.sPAUDIMUI NENORI didinti normos tabletės.CRB padidjųsi norma,rodo uždegimą,kai pasakiau nuo ko gydžiausi,pasakė čia tada norma.
Ko gero jau toiau reikės eiti privačiai.Bet kokia durnystė,kuo vyresnis amžius nebėra programos,nuo 60-ties gali mirti,jau nebe sergi.
Bent iki 65 pensijos būtų?Pasirodo buvau 2017 metais,kaip greotai laikas bėga.
21 dieną dukra išteka,aš kažkaip užfiksavųsi buvau,kad rudenį.Slapukė,kaip brolis.Su liūdininkais tiktais ir kitą dieną visis išskrenda į Graikiją,Korfu salą.
Gal ir gerai?Sūnaus iš viso nežinojome.
Labai protingai daro,geriau paatostogaut kur su gera kompanija,negu per karscius daryt balius,o dar 2 dienas.
Uk net viesai yra pranesta,kad iki 65 visokios planines nemokamos operacijos,o virs 65 tu jau nurasytas lapem.Kada senatvej senejimo procesas neisvengiamas,ner ko gydyt,reik greiciau padaryt taip,kad nebereiktu moket pensiju.Bet,jei seniai visi ismirtu viena diena,ka farma veiktu?