Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Namo pargrizom MB kelis medelius nugenėjo liko didžiausi gamta lyg ir bunda bet žeme įšalusi pumpurai nelabai linkę brinkti ir aš nieko nesejau į šiltnamį tiek jau to spesiu. Neramina česnakai gali būti kad supuvo?
AA akurat žvilgtelėjau šaltis ateina ir pas mus naktimis. Visgi Klimka nuspėjo tongue.gif
Atsakyti
Luety kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 05, 09:59)
Ps man mokykloje buvo karinio parengimo pamokos biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Mokėjau automatą išardyti ir sudėti . Su vaikais kalbėdami prisiminėm . Esu dalyvavus kažkokiose šaudymo varžybose , bo matyt nebuvo kam važiuoti, o reikėjo panelių ... O samposto varžybose ne kartą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Vo, čia tai pamoka liuks buvo su kalašnikovais. Pati įdomiausia 👍Treniruotės kas greičiau šautuvą surinks, šaudymas. Ant tiek patiko, kad net į armiją norėjau eit biggrin.gif
Diena šiandien labai jau graži, bet tik per langą žiūrint. Buvau išėjusi į kiemą, galvojau kažką paveikt, tai greit apsigalvojau, sušalau. Katė irgi išlėkė į lauką pro duris, pastovėjo uodegą pašiaušusi ir spruko atgal namo. Pavasariu nekvepia kažko.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 05, 14:42)
Luety kaip tu?

Laba,
Skaitau jus. biggrin.gif
Ryte buvau pas akiu,akiniu nauju.Dabar laukiu dukros atvykstant ,yra traukiny is Londono link musu.Atvyko i Londona eurostaru.Seniai nesimaten,apsiciupinsim,apsikabinsim,paverksim,pasidziaugsim .Tevulis toks pat.
Atsakyti
Ex ir aš taip pat patrepsejau ir namo kaip katę tavo biggrin.gif
Luety širdies balzamas tave aplankys ir praskaidrins tavo padangę dziaugiuosi už jūsų susitikimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 05, 16:01)
Neramina česnakai gali būti kad supuvo?

Nee, šalta jiems dar lįst. Pas mane irgi neišlindę. Naktim -10, kur jie ten lįs.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 05, 18:44)
Nee, šalta jiems dar lįst. Pas mane irgi neišlindę. Naktim -10, kur jie ten lįs.

Laba
Nemačiau bet MB sskė visi nosis iškišę.
Man panikos priepuolis....
https://www.lrytas.l...tsakas-22618416
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 05 kovo 2022 - 22:29
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atrado priežastį puolimui.
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar diena uzsibaige grybu sriuba.
Siryt bus bulviu sriuba su duona.Tesiog taip norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 06, 08:25)
Labas rytas.
Vakar diena uzsibaige grybu sriuba.
Siryt bus bulviu sriuba su duona.Tesiog taip norisi biggrin.gif

Labas ryte.
Oras puikus.
Ankstyvukai pomidorai, cieli aštuoni- išpikiuoti. Baklažanai nedygsta. Iš 10/4. Turės užtekt. Gal dar kokie giliau įmigę išlįs vėliau. Paprikos kiša noseles į saulę.
Pusryčiams sūdyta lašiša su grūdėta duona, sviestu, citrina ir svogūnlaiškisis. Peitums- suvidinasi vištos krūtinėlės. Bandysiu 60 celsijaus dvi su puse valandos. Paskui porai minučių ant žarijų.
Kavos bankas atsiunė laišką, kad kava tampa prabangos preke. Pažiūrėjus į kainą- akivaizdu. Brangsta kas mėnesį.
Gersim k galėsim prabangiai.
Muka, ryt vežu vaikį pas tavo rekomenduotą.
Bais nusiminęs vakar parašė, kad krito ramentas- sudaužė teliką. Ai, dzin. Tai tik daiktas. Neturės kol nenusipirks. Svarbu ne galvą. ax.gif
Luety, kaip jūs. Kaip tavo mergaitės? Kaip tėtis?
Atsakyti
labas rytas,
Mes sodyboje , iki vakaro trioboj buvo 22. Ryte 17 .Sezoną atidariau .
Lauke šalta bet be vėjo . O saulytė vis tik kovo . Eisiu darbuotis. Žemėje įšalas, žirnių nepasėsiu . MB mane paliko , su teta Vilniuje bėdos. O ji savo vaikų neturi. Dar kažkiek mano vyro klauso. Visa kita giminė negera. Vienam nuvažiavus lengviau susitarti bus, mane pamačius įsijungs išdidumas...Baisi ta SSB.
Česnakai nelenda ir pas mane, kuo labai džiaugiuosi . Rudenį stipriai mulčiavu , kad kuo vėliau dygtų.
Šiltnamyje ridikėliai sudygę. Uždengiau agroplėvele.
Negerumas ir panika man buvo 2-3 karo dieną. Kai susivokiau kas įvyko.
Dabar dėliojusi kol kas gavoje , ką reikia kaime turėti . Tikrai nežinai ar pavyks iki jo atvykti. Nežadu pirkti nei kruopų kandims , nei sriubų plikomų kurių nevalgom. Patarimas buvo- turėti maisto atsargų 2 sav , tai ką valgot . Aliejaus lyšnas butelys, ghi sviesto litriukas, pupelių, žirnelių ir tt koncervai - susinaudos jei ką ir be karo .
Du stirnų pulkeliai pas mane kaime ganosi biggrin.gif Išmoksiu statyti kilpas kai badas prispaus bigsmile.gif biggrin.gif
https://www.facebook...50408130298638/
Praktiniai patarimai.

Bitės visi 6 aviliai apsiskraidę, dėjau šonines kamšas. Kai kurie lizdai šiltesni ir judresni , vadinasi daugiau augina perų , kai kas vos kruta. Irgi gerai . Spės. Laukiu agrastų žydėjimo ,bus galima plėsti lizdus...
Gražaus sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 03 05, 22:28)

Man panikos priepuolis....

Nebe reikalo. Karas gali būti trumpas ir žiaurus. Nereiks niekur slėptis, nes realiai gresia pragaru ant žemės. Nuo atomo nepasislėpsi kaimo trobelėj.
Atsakyti