R. Rolanas.
Kur moteris yra tylos nėra.
R. Rolanas.
R. Rolanas.
Leidžia seną versiją ...
Leidžia Dusia
Senuose prabuvom 5 metus su trupučiu jazau mergai kaip senai mes čia bendraujame
Man tai buvo visur gerai,viska leido,bet sena versija labiau prie sirdies.
Sveikos naujuose namuose.
Tevulis siandien daug kosti,silpnas,dejuoja.Einu pas ji.
Sveikos naujuose namuose.
Tevulis siandien daug kosti,silpnas,dejuoja.Einu pas ji.
Taigi pelenu dienos meniu:rytas - rytietiski ryziai.Pietus - grybu sriuba.Vakariene -puse avokado su silke ir svogunais,su duona.
Gime suniukas,ale ot diena ,saturno diena.O vardas turi but is s.Tai ir bus saturnas.Setas.Baltas retriveris.Juodosios saules diena.
As darau tokias trasas tiems pasodnikams , i stiklaini metu bananu ,apelsinu,svogunu zieves laikau su vandeniu ir laistau juo vazonikus.Smirdi biski ,bet tikiu kad geriau nei vanduo.
Gime suniukas,ale ot diena ,saturno diena.O vardas turi but is s.Tai ir bus saturnas.Setas.Baltas retriveris.Juodosios saules diena.
As darau tokias trasas tiems pasodnikams , i stiklaini metu bananu ,apelsinu,svogunu zieves laikau su vandeniu ir laistau juo vazonikus.Smirdi biski ,bet tikiu kad geriau nei vanduo.
Tik vienas ? Tai kelinta vada kad iš S o gal pagal tata ? O apskritai su pagausėjimu AA ir jaunatis ant nosies taig ant Saturno nenurasome o rytietiski ryžiai tai su kiaušiniu ar kaip? Mano meniu belen koks vandute avokadas tunas
. bulbos nykščio dydžio kelios, silke matijes ir burokėliai naminiai
Labas vakaras:) apie ką šičia plepa damos?
Labas rytas.
https://www.youtube....Ryec220Siandien dar vieno mano aidolo,bon jovio gimimo diena.
Rytietiski ryziai tai ryziai su keptais makaronais ir ryziai prisotinti alyvuogiu aliejumi.
Skanu siaip su sviestu ,bet nain.Darau sveikuoliskai ,kiek galima isvis is tokio daikto sveikumo isspaust.Siryt ta pati grybu sriuba.
Kai salta ir sedim kambary ir svoris krist nustojo
Rytietiski ryziai tai ryziai su keptais makaronais ir ryziai prisotinti alyvuogiu aliejumi.
Skanu siaip su sviestu ,bet nain.Darau sveikuoliskai ,kiek galima isvis is tokio daikto sveikumo isspaust.Siryt ta pati grybu sriuba.
Kai salta ir sedim kambary ir svoris krist nustojo
Labos
Rytietiški ryžiai tuomet skanu mėgstu aš tokius dalykus Kaip šunius ?
Kažkoks smegenų saudimas su tuo karu... darbe sklaido nekokios nuotaikos bendradarbei kelionė atšaukta į Egiptą, tipo kelionių organizatoriui sankcijos kita įsibauginusi dėl slidinėjimo tatruose... o aš kaip ta kempinė viską sugeriu ....
O pasodnikai tai rasodas?
Geros dienos
Rytietiški ryžiai tuomet skanu mėgstu aš tokius dalykus Kaip šunius ?
Kažkoks smegenų saudimas su tuo karu... darbe sklaido nekokios nuotaikos bendradarbei kelionė atšaukta į Egiptą, tipo kelionių organizatoriui sankcijos kita įsibauginusi dėl slidinėjimo tatruose... o aš kaip ta kempinė viską sugeriu ....
O pasodnikai tai rasodas?
Geros dienos